Sari la conținut

cbr900RR

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cbr900RR

  1. Ms mult 4 help . Am sa o duc la un service moto ...nush daca pe ea sau pe langa avand in vedere spusele lui Binox "nu se stie pe unde poate sa ajunga o bucata de arc rupt si faci paguba serioasa"Zoiks cred ca pe langa,oricum ms inca odata de raspunsuri am sa revin cu un post dupa ce o aduc de la reparat .. bine ca nu am continuat sa merg asa cu ea ca..
  2. Ms mult 4 help . Am sa o duc la un service moto ...nush daca pe ea sau pe langa avand in vedere spusele lui Binox "nu se stie pe unde poate sa ajunga o bucata de arc rupt si faci paguba serioasa"Zoiks cred ca pe langa,oricum ms inca odata de raspunsuri am sa revin cu un post dupa ce o aduc de la reparat .. bine ca nu am continuat sa merg asa cu ea ca..
  3. Honda cbr 900RR SC28 an 94` cam veche dar se mentine pe pozitii Deocamdata e in reparatii de maintenance
  4. Poate sa imi spuna cineva cat de grav este ...am o Honda Cbr 900 RR Fireblade sc28 din 94 in ultimu timp a inceput sa se comporte urat la schimbarea vitezelor , cand schimb viteza schimbatorul ramane acolo ,trebuie sa il ridic eu putin cu piciorul (asta in orice viteza ) am intales ca sar fi rupt un arc inauntru in cutie,de cateva zile nu mai pot nici cu piciorul sa il cobor sau sa il ridic,ramane bagata in viteza si numai cu mana reusesc sa o aduc la ..o sau punctul mort cum se zice ? Va rog ajutati`ma ..Multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...