Sari la conținut

vinter

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vinter

  1. RIP Taz. Inca nu imi vine sa cred. Mare pacat de asa un om.
  2. Salutare. Vreau sa-mi iau un Intruder de 1500, modelul nou, adica M 1500/VZ 1500. Are cineva ? Ce puteti sa-mi spuneti despre el ?
  3. Am terminat treaba la Niprul meu dar mai am o singura problema: trebuie sa-mi confectionez un cardan cu 6 centimetri mai lung. Primul l-am strunjit dintr-o bucata de fier-beton iar al doilea dintr-o planetara. Ambele s-au rupt la o 'forja' ceva mai mare. Momentan l-am taiat pe cel vechi in doua bucati si am bagat capetele pe o teava apoi sudat totul cat mai bine dar nu cred ca asta e cea mai buna solutie. Care ati mai lungit cardane va rog sa imi dati o solutie cat mai buna la problema asta . Multumesc anticipat.
  4. uite una cu legenda, daca o maresti se vede scrisul, numai ca e in rusa....asta e.
  5. da-mi o adresa de mail si-ti trimit eu, ca nu-mi merge sa-i fac upload.
  6. Ok. Care ar fi diferenta de sunet in cazul in care gaurile in tub sunt mai mari dar mai "rare" si cazul in care gaurile ar fi mici si "dese" ? Ce as putea folosi in loc de vata minerala, care am inteles ca se imbacseste ? Am vazut pe undeva vorbindu-se de "E-glass", desi cred ca e cam aceeasi kestie ....
  7. asa ma gandeam sa-mi fac tobele la Niprul meu. Daca se pricepe careva sa-mi spuna daca e functional proiectul sau ce probleme ar aparea pe parcurs.
  8. Cer ajutorul celor care au mai facut sau se pricep: 1. Care e cea mai buna solutie de a lasa aripa fata pe roata (ma intereseaza cel mai bun sistem de prindere) ? 2. Merge un rezervor picatura de IJ festival pe un Dnepr ? 3. Care ar fi cele mai bune solutii pentru comenzile avansate ( adica materiale, sisteme de prindere si felul in care sa fac "incheieturile" mobile ca sa fie cat mai rezistente si functionale) Multumiri anticipate si bere la intrunirile de la vara !
  9. vinter

    Camasa de zale

    foarte misto chestiile alea. da si tu niste preturi ca stiu pe cineva interesat.
×
×
  • Creează nouă...