Sari la conținut

DomnulK

Membru
  • Număr conținut

    131
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    kandrrei

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008

DomnulK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am patit si eu exact aceeasi chestie. intre timp am pus o saiba de 2mm de otel. ideea ca cei de la yamaha nu imi pot spune ce cote are distantierul nou. daca are aceeasi dimensiune ca cel de pe moto ce fac? eu pe moto am gasit rulmenti skf.
  2. Bravo Alexa, la mai multe astfel da calatorii si poate mai lungi
  3. i-a intors in fata un bmw care vroia sa intre la hotel fenicia in parcare. Bogdan ANDORA este in momentul de fata in operatie, care ar trebui sa tina cca 3 ore.. sper sa iasa cu bine. Insanatosire grabnica.
  4. da, a fost luat motorul de acolo, pe roti, deoarece nu am gasit cu ce sa-l transportam. el este este la elias internat si asteapta sa intre in operatie. are fracturi multiple deschise si inchise la ambele picioare. verisorul lui este la spital cu restul familiei.
  5. Sincer cred ca te agiti degeaba. putini motoristi sunt OBIECTIVI. corect, amenzi sa te usture trebuie la romani. pentru alcool la "volan" direct puscarie 2 ani. pentru depasire de viteza cu peste 30 la or ain localitate la fel, parnaie. sa vezi ce se linistesc oamenii. din nefericire , eu am accidentat un astfel de pieton grabit. pe verdele meu si pe rosul lui, in urma cu cativa ani. daca aveam 50 la ora acum probabil eram prin parnaie. eu zic asa, sa vorbesti de chestii patite nu sa iei apararea unor inconstienti pe 2 roti. n-am spus ca as fi eu usa de biserica in ale traficului. nu o sa zic eu nu depasesc 50 la ora. in cazul de fata motociclistul a fost vinovat. oricat ati incerca voi sa dati contraexemple de pietoni inconstienti. sa judecam fiecare fapta la randul ei. nu s aincercam sa disculpam o categorie de perticipanti la trafic aducand ca argumente greselile altor participanti la trafic. p.s. stiu ca o sa am frigiderul plin de carne de la multi mieji/zmei, dar asta e adevarul. aceeasi lege<buna sau rea> e valabila pentru toti participantii la trafic. daca vreti adrenalina si senzatii ca la motogp bagati mana in buzunar si platiti sa intrati pe un circuit amenajat special in acest scop, nu mai folositi strada pe post de pista de antrenament. acea strada e si a mea a conservarului si a biciclistului si a pietonului si a motociclistului.
  6. foarte frumos, sa le hurui sanatos! eu stiu ca esti maniac cu curatenia si intretinerea, altceva nu inteleg. de ce draq o vinzi?
  7. d amah monstristule....stiu sa vand loganu. nu vand pbre nika, banatule!
  8. o motocilceta intretinuta. merita fiecare banut. pacat ca nu m-a facut mama mai cu bani
  9. ce sa fie? e un adevar de cnad lumea si pamantul.
  10. mai citeste odata primul lucru care l-am postat dupa ce ai pus "anuntul". daca ar fi fost pe bune taceai malc. iti puneai eventual mobra ta la vanzare si pe aia o tineai pitita. oricum nici macar nu stiu ce model e...banuiesc ca e un monster desi rezervorul seama cu ala de multistrada.
  11. un link permanent cu pdf-ul , am reusit sa-l pun pe blog dupa munci seculare, aici : http://domnulk.wordpress.com/2009/04/01/ha...va-de-toamna-2/ imediat sub poza e un rand scris cu verde, acolo dati un click, va arunca intr-o subpagina unde mai dati un click si gata!
  12. bai cumpat, de ce nu il opresti tu si vinzi monstrul tau? foarte frumoasa jucaria.
  13. cei care vor pdf-ul pana rezolv cu Domnul Semaca unde si cum il punem ca sa il poata lua lumea., da-ti un buzz pe messenger la id-ul kandrrei si vi-l dau eu prin filetransfer.
×
×
  • Creează nouă...