Sari la conținut

Semaca

Super Membru
  • Număr conținut

    644
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    iunie 2005
  • Motocicleta
    Blanoasa de 535
  • Numar Moto
    b-44-vxt
  • Club
    The Rat Pack

Informații profil

  • Motociclete detinute
    virago 535
  • Interests
    Propria motocicleta si plimbarile. Poate un pic, fotografia. Calculatorul , counterstrike source....or mai fi si altele.

Vizitatori Recenți Profil

1.677 citiri profil

Semaca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati. Povestea se amana pana la o data nedeterminata. Lipsa totala de chef. Eventual, desi nu-i al meu, topic closed.
  2. Bravo ! Asa e cel mai bine: cand se intampla lucruri nu un link pe flickr.
  3. Semaca

    Yamaha VIRAGO ZONE

    E foarte util, am asa ceva. Virago poate porni mai greu la temperaturi peste 100, la peste 120 de grade se opreste motorul. Temperatura maxima la care porneste fara probleme e pana in 90, porneste si peste insa va fi solicitat mai mult starter clutch-ul asa ca merita sa fie lasata cateva minute sa ajunga macar la 90. Temperatura normala la drum intins e undeva intre 90 si 100, in functie de anotimp si de drum.
  4. Noroc ca n-ai venit ca acu cre ca ma cautai cu toporu' pan oras, se alegea prafu' . Ai ca m-apuc saptamana care urmeaza. Cred.
  5. ...daca se intampla ca chuck norris sa intarzie vreodata, timpul ar face bine sa mearga mai incet si el.
  6. Poate sa primeasca mari cantitati de ploaie si sa ramana uscat inauntru, poate face doar un pic de condens cu care oricum nu intri in contact. Combinat cu un sac de dormit ca lumea am fost ca si alte datzi, foarte multzunit de el. In mers, la viteze ceva mai mari nu numai cortul ci marimea combinata chestiilor agatzate de motocicleta pot oferi o oarecare instabilitate. In rest , se pune repede, se strange repede, incape in el si un spray de tzantzari si o lanterna de cort, are inaltime mica e destul de discret si netrebuindu-i fixare cand e desfacut poti sa-l apuci de-un coltz si sa tarai tot calabalacul intr-un loc ferit daca e necesar...forma atipica si marimea cand e impachetat, astea sunt singurele 2 inconveniente pe motor dar te obisnuiesti.
  7. Ei, hai sa nu ne stresam prea tare...uite: mai pun o poza din fototeca de aur. La est de Zogi La Ne auzim curand. Mesaj completat ...rectific Zoji La, batranetzea si fumatu...
  8. N-am vrut s-o bag pe acolo dar a trebuit sa o bag prin sud dupa ce n-am reusit s-o bag prin nordul kasmirului. Nu-s decat doua cai de acces catre Ladakh. Am bagat-o si io pe unde am putut. Cu scosu a fost si mai greu.
  9. Sa cumperi un motor de acolo nu e greu deloc si probabil e cea mai recomandata solutie. Sa incerci sa ajungi acolo cu motorul de acasa e o mica scranteala, cand drumul incepe acolo unde dispare sub tone de stanci si noroaie, cand incepe greul cu adevarat si au trecut cateva mii de km de cand vremea nu mai tine cu tine si oriunde ai merge esti inconjurat de parfumul hainelor tale deja mucegaite si nu intra destul aer in carburatoare...si te simti cam singur. Daca e sa nu fie , poti sa fii calare pe mama si tata motocicletelor, drumul tot inchis ramane. In Manali m-am intalnit cu un pustan din Tel Aviv care era la a 5-a incercare in Rothang. Teoretic drumul e deschis vreo 3-4 luni pe an, practicabil in jur de vreo doua. Cand se suprapun perioadele astea doua insa, nu stie nimeni. p.s. m-am lamurit cu pozele, am reusit sa gasesc fragmentul de link care se potriveste pe forum sper sa nu uit cum am facut pana cand m-a puc de scris, deocamdata n-am nici un chef , inca visez urat.
  10. Nu stiu ce sa zic...pe unde am trecut n-am vazut picior de transalpist, n-am intalnit nici un confrate motorizat, sa-l ploua si p-ala ca pe un soarece. Se pare ca toata suflarea in afara de mine aflase ca vine deluviul in partea aia de lume...
  11. Din pacate m-am intors, a fost dezastru total. Blanoasa vine cu vaporu'. Mai jos e o poza care sintetizeaza calatoria, neortodoxa, e facuta in Rothang La unde a crapat ambreiajul. De ce vine Blanoasa cu vaporu si pe unde a fost o sa aflati dupa ce scap de senzatia ca tocmai am iesit dintr-o masina de spalat. Poate reuseste cineva sa explice care mai e procedura de postare a unor imagini mari de pe saituri gen flickr, am constatat ca nu reusesc de nici o culoare, th.
×
×
  • Creează nouă...