Sari la conținut

Amerikanu

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    edisor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuesti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Yamaha XT660Z Tenere

Amerikanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Le-ai cumparat din RO? Am inteles ca pot gasi la magazinul de la Piata Romana, eu inca nu mi-am facut timp si nici cardul nu e destul de "lat" sa fac o vizita. Am auzit ca un topcase e vreo 300 euro! Tu de unde le-ai luat?
  2. Cum ar zice un Rabin batrin si intelept: TOti aveti dreptate... Si cei care sustineti ca asfaltarea este un lucru bun, pentru ca va creea infrastructura necesara zonei pentru a se dezvolta economic (ceea ce trebuie sa recunoastem cu totii nu vom putea ocoli nicicum) Dar si cei care sustin ca e o prostie pentru ca poate vom putea folosi acei 300 sau 400 mil euro mai bine in alta parte (prioritizare) si nu in ultimul rind pentru ca vom pierde un loc care are un farmec aparte asa cum este el acum (mai bine zis cum era), "salbatic" sau "aventuros". Concluzia: bucurati-va voi ce ati facut poze cu Transalpina fara asfalt fericiti vor fi cei care vor face poze pe transalpina cu asfalt!!!
  3. Eu vreau sa-ti Multumesc pentru ca am invatat din povestea asta sa cred ca visele pot deveni realitate Si mai vreau sa TE ROG sa accepti 500 km de la mine!
  4. "Primiti" si incepatori? Ma tenteaza si pe mine, dar ar fi prima mea iesire in grup
  5. Eu am vrut sa spun ca asta e maximul la care m-au tinut pe mine bosogii sa merg! De la 140 incolo pentru mine vintul era cam tare si am avut impresia de instabilitate!!
  6. salut, si eu am un tenere, am facut cam 1500km cu ea. Pentru mine care sunt incepator, e foarte buna. Eu am ales-o si pentru ca sunt inalt (1.95m) si pe XT660Z tenere stau foarte bine, pentru ca nu e foarte puternica si nu are un cuplu devastator, pentru ca are o ciclistica buna si top speed max 140km/h. Am citit mai multe recenzii in care nu e foarte laudata, dar eu nu pot sa-mi exprim pareri despre fineturi. Cred ca pentru cei mai mici de inaltime poate fi o problema, saua e foarte inalta (890mm), iar centrul de greutate e destul de sus si uneori e greu de manevrat in spatii inguste. In rest, nu am facut incercari pe coclauri, doar drumuri scurte, de 250 km max si pentru ca nu am echipament complet si toate sfaturile "batrinilor" sunt sa nu iesi la plimbare fara echipament teapan nu m-am aruncat la plimbari lungi. Pot sa-ti mai spun ca optionalele sunt foarte scumpe la Yamaha, mai mult nici nu le au pe stoc, si motoreta vine in romania cheala, cheala! Cu toate astea fiind prima mea motocicleta la care am visat multa vreme, imi pare extraordinara asa ca poate nu sunt cel mai in masura sa-ti dau sfaturi fiind foarte subiectiv. M-am invirtit destul de mult intre TA si Tenere, si am ales Yamaha pentru pret mai mic si pentru ca mi-a placut mai mult cum arata! Despre consum nu pot spune prea mult pentru ca in rodaj (primii 1000km) nu am depasit 4000 ture, iar eu conducind de multa vreme masina diesel am avut nevoie de ceva timp sa ma obisnuiesc cu schimbari dese de treapta la motocicleta!
  7. Si pentru mine suna interesant, dar sunt incepator si nu am deloc experienta (doar 1500km pe motocicleta) Daca lucrurile sunt prea tehnice, ma depasesc! Dar daca se accepta si chibiti...
  8. Am facut 1000km cu ea si o sa ma programez pentru service. O sa vad ce ulei imi baga cei de la Yamaha. La consum imi e greu sa ma pronunt pentru ca indicatorul ala de nivel e cam dereglat. Imi arata ca mai am o linie si nu am putut sa bag decit 12l, adica cam jumate de rezervor. si nu am resetat odometru sa vad citi km am facut. Oricum parca s-a mai lasat, intra mai usor in viteze si parca urca mai repede in ture. In principiu eu sunt multumit de ea pina acum. Va tin la curent!
  9. Am luat-o de la un dealer de nautic Yamaha si care a fost de treaba si mi-a dat un discount bun. Din pacate nu are nimic extra. Asa sunt aduse, iar importatorul nu are NUMIC pe stoc! Comanda de alte piese dureaza cam 2-3 saptamani. Cum eram nerabdator sa mai prind citeva zile cu vreme buna, macar sa-i fac anul asta prima revizie (1000 km), nu am mai asteptat. Cric central nu avea si sincer nici nu m-am gindit sa-i iau!
  10. Gata! am rezolvat si cu numerele, asa ca am avut primul sfirsit de saptamina pe motocicleta. Cum sunt incepator si nu am apucat sa-mi iau decit casca, manusi si o protectie de spate (cadou!) m-am invirtit pe linga casa. Si cum vintu' intra in Bucuresti pe linga casa mea am avut ceva cimp la dispozitie! Deocamdata (am facut 50km) motocicleta imi pare destul de grea si nu foarte elastica, trebuie sa dau din picior sa schimb vitezele foarte des, sau poate asa e pina ma prind de smekerie... Am facut citeva poze cu telefonu'.
  11. M-am decis si eu la Tenere in defavoarea Transalp. Sper ca nu am facut o alegere proasta. Astia de la Yamaha au una neagra pe stoc, sper sa rezolv in timp actele de leasing. Abia astept sa ma urc pe "domnitza"!
×
×
  • Creează nouă...