Sari la conținut

derkamarad

INACTIV
  • Număr conținut

    225
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    derkamarad

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    acum... in Brescia
  • Carnet moto din
    -VII- 06
  • Numar Moto
    xxx
  • Club
    ooo

Informații profil

  • Motociclete detinute
    o
  • Interests
    o

derkamarad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sunt un pic invidios pe voi; cu timpul ăsta fain aÂş fi ieÂşit la câte o tură mică. Însă mai am de stat în casă. Pun câteva foto ale zonelor de unde au luat piele pentru a-mi acoperi rana. Nu pentru a părea o victimă dar pentru a vă îndemna SĂ FIĂI FOARTE ATENĂI LA CEILALĂI PARTICIPANĂI ÎN TRAFIC. Am ieÂşit puțin Âşifonat în urma accidentului, nu am fost prezent la nunta noastră, calculul provizoriu pentru reparația moto e 7660 €... dar e bine aÂşa : încep să merg iar pe picioarele mele. De restul... multă baftă la toți.
  2. Anul ăsta sărim sezonul. Deja ne gândim să suspendăm asigurarea. ÂŞi-aÂşa nu ieÂşeam noi des, dar acum suntem blocați pe loc. Pe 6-VII- eu am avut un accident, m-a lovit unul cu maÂşina când de fapt trebuia să-mi dea prioritate. Rezultate la prima vedere: oglinzile rupte, protecția rezervorului spartă, cutia ambreiajului spartă, pedala de frână ruptă, scătița pasagerului ruptă. Eu am stat în spital 5 zile, mi-au peticit piciorul drept, de sub genunchi până la gleznă că-mi rămăsese pielea pe maÂşina ăluia. Trebue să chemăm încă reprezentanța să vină să ia motorul din garaj. Deci plimbări ”nix”. Ca o notă pozitivă pe 7-VII- ne-am căsătorit, cu slujba religioasă în spital; masa felicitările Âşi tortul la restaurant, fără mine, evident. Cine vrea să dea cu ochiul : FB : Daniel Axinte. I'M STILL WALKIN'
  3. Marius... ne auzim la telefon,... e posibil să fim la Monza.
  4. Mâine se anunță timp aproape bun. Eu cred că o să trag o fugă la SIRMIONE. Link aici pentru ce se desfăÂşoară acolo : http://web.motogpromagna.com/Motoraduni.aspx?TOPIC_ID=7323 Dacă mai e cineva interesat, lăsați mesaj aici pentru a stabili cum Âşi unde ne putem întâlni. RIDE SAFE !
  5. De 1 Mai nu suntem disponibili... Avem deja în program un grătar ”muncitoresc” dar pentru alte ZILE CU SOARE ne putem organiza, cu cea mai mare plăcere.
  6. Mulțam de disponibilitate, Marius... Âşi merçi că m-ai ”tras” după tine ! La câtă experiență am, pentru mine a fost o plimbare destul de ”antrenantă”. DAR FOARTE FAINĂ !!! Alla prossima !!!
  7. Am ieÂşit Âşi eu sâmbătă (10 -III-), pentru prima dată anul ăsta... o plimbare scurtă pentru că : se simțea înca aerul rece... Âşi pentru că : am ieÂşit fără soție iar ea se crizează tare când ies singur că Âştie că-mi lipseÂşte experiența Âşi că uneori trag mai tare de manÂşonul din dreapta. Foarte distractivă plimbarea, am mers liniÂştit, am admirat peisajul... ) Data viitoare poate ne lipim, doi-trei. Abia aÂştept să vină un pic de căldură.
  8. @ cris.alfa : cum ai reuÂşit să te catapultezi în DANEMARCA? E o diferență măriÂşoară chiar Âşi de cultură, între ITALIA Âşi DANEMARCA.
  9. Nu e underground, nene... Nu ne ascundem de nimeni,... noi vom fi duminică, cu Mario Âşi familia lui. Cine vrea să mai vină,... ne-ar face plăcere să ne vedem acolo. Pentru telefon (în caz că vreți să ne vedem/auzim) îl dau în P.M. ... nu de alta, dar nu-l scriu aici, pe site, să mă sune vre-unul aiurea, ca la ”89-89”.
  10. @ johd taz... pe unde eÂşti prin BS? eu sunt din Ospitaletto. (pe deasupra am văzut că eÂşti Âşi băcăuan, ca mine ... )
  11. @ Marius... am fost Âşi noi anul ăsta la Verona, nu??? hahahahahahah Âşi apropos : nu ne-am mai auzit... Âşi pentru că eu am pierdut iar numărul tău de telefon,... îl aveam memorat în telefonul peste care am trecut cu motostivuitorul hahhaahah noroc că mi-a rămas SIM-ul întreg, dar am pierdut multe numere... ne auzim,... BAFTĂ !
  12. Domnilor, voi dați cu ”presupusul” datei de întâlnire, că eu tare aÂş vrea să fiu prezent... LUCREZ pe 18 Sept., 16 Oct. Âşi 20 Nov. asta dacă nu mă ”programez” Âşi la alte duminici... În restul duminicilor sunt liber, doamna mea o să lucreze, aÂşa că o să vin singur Să sperăm că ține timpul, că nu mai vreau ploaie pe moto. ÂŞi nu vă aÂşteptați să alergați la drum, că mă pierdeți.... N-AM EXPERIENĂĂ.
  13. @ MARIO .... confirm si eu prezenta, doar ca ne auzim la tel... o sa fie cam greu cu timpul la mine, eventual ma prezint doar duminica.
  14. @ CREEP : dacă lucrezi Âşi duminică, nu vreau să te deranjez, plus că eu sâmbătă mă învârt între Siena Âşi Mugello... ai dreptate, o să fie haos în trafic acolo, plus că noi coborâm cu maÂşina, deci : mai greu plimbatul de ici, colo.... poate cu altă ocazie....
  15. @ CREEP... sâmbăta viitore o să fim la SIENA, iar spre seară ne întoarcem la Mugello, duminică la MOTO GP. Venim cu maÂşina, că în moto e incomod cu bagaje , etc. Dacă eÂşti în zonă, dă un semnal.
×
×
  • Creează nouă...