Sari la conținut

derkamarad

INACTIV
  • Număr conținut

    225
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de derkamarad

  1. Sunt un pic invidios pe voi; cu timpul ăsta fain aÂş fi ieÂşit la câte o tură mică. Însă mai am de stat în casă. Pun câteva foto ale zonelor de unde au luat piele pentru a-mi acoperi rana. Nu pentru a părea o victimă dar pentru a vă îndemna SĂ FIĂI FOARTE ATENĂI LA CEILALĂI PARTICIPANĂI ÎN TRAFIC. Am ieÂşit puțin Âşifonat în urma accidentului, nu am fost prezent la nunta noastră, calculul provizoriu pentru reparația moto e 7660 €... dar e bine aÂşa : încep să merg iar pe picioarele mele. De restul... multă baftă la toți.
  2. Anul ăsta sărim sezonul. Deja ne gândim să suspendăm asigurarea. ÂŞi-aÂşa nu ieÂşeam noi des, dar acum suntem blocați pe loc. Pe 6-VII- eu am avut un accident, m-a lovit unul cu maÂşina când de fapt trebuia să-mi dea prioritate. Rezultate la prima vedere: oglinzile rupte, protecția rezervorului spartă, cutia ambreiajului spartă, pedala de frână ruptă, scătița pasagerului ruptă. Eu am stat în spital 5 zile, mi-au peticit piciorul drept, de sub genunchi până la gleznă că-mi rămăsese pielea pe maÂşina ăluia. Trebue să chemăm încă reprezentanța să vină să ia motorul din garaj. Deci plimbări ”nix”. Ca o notă pozitivă pe 7-VII- ne-am căsătorit, cu slujba religioasă în spital; masa felicitările Âşi tortul la restaurant, fără mine, evident. Cine vrea să dea cu ochiul : FB : Daniel Axinte. I'M STILL WALKIN'
  3. Marius... ne auzim la telefon,... e posibil să fim la Monza.
  4. Mâine se anunță timp aproape bun. Eu cred că o să trag o fugă la SIRMIONE. Link aici pentru ce se desfăÂşoară acolo : http://web.motogpromagna.com/Motoraduni.aspx?TOPIC_ID=7323 Dacă mai e cineva interesat, lăsați mesaj aici pentru a stabili cum Âşi unde ne putem întâlni. RIDE SAFE !
  5. De 1 Mai nu suntem disponibili... Avem deja în program un grătar ”muncitoresc” dar pentru alte ZILE CU SOARE ne putem organiza, cu cea mai mare plăcere.
  6. Mulțam de disponibilitate, Marius... Âşi merçi că m-ai ”tras” după tine ! La câtă experiență am, pentru mine a fost o plimbare destul de ”antrenantă”. DAR FOARTE FAINĂ !!! Alla prossima !!!
  7. Am ieÂşit Âşi eu sâmbătă (10 -III-), pentru prima dată anul ăsta... o plimbare scurtă pentru că : se simțea înca aerul rece... Âşi pentru că : am ieÂşit fără soție iar ea se crizează tare când ies singur că Âştie că-mi lipseÂşte experiența Âşi că uneori trag mai tare de manÂşonul din dreapta. Foarte distractivă plimbarea, am mers liniÂştit, am admirat peisajul... ) Data viitoare poate ne lipim, doi-trei. Abia aÂştept să vină un pic de căldură.
  8. @ cris.alfa : cum ai reuÂşit să te catapultezi în DANEMARCA? E o diferență măriÂşoară chiar Âşi de cultură, între ITALIA Âşi DANEMARCA.
  9. Nu e underground, nene... Nu ne ascundem de nimeni,... noi vom fi duminică, cu Mario Âşi familia lui. Cine vrea să mai vină,... ne-ar face plăcere să ne vedem acolo. Pentru telefon (în caz că vreți să ne vedem/auzim) îl dau în P.M. ... nu de alta, dar nu-l scriu aici, pe site, să mă sune vre-unul aiurea, ca la ”89-89”.
  10. @ johd taz... pe unde eÂşti prin BS? eu sunt din Ospitaletto. (pe deasupra am văzut că eÂşti Âşi băcăuan, ca mine ... )
  11. @ Marius... am fost Âşi noi anul ăsta la Verona, nu??? hahahahahahah Âşi apropos : nu ne-am mai auzit... Âşi pentru că eu am pierdut iar numărul tău de telefon,... îl aveam memorat în telefonul peste care am trecut cu motostivuitorul hahhaahah noroc că mi-a rămas SIM-ul întreg, dar am pierdut multe numere... ne auzim,... BAFTĂ !
  12. Domnilor, voi dați cu ”presupusul” datei de întâlnire, că eu tare aÂş vrea să fiu prezent... LUCREZ pe 18 Sept., 16 Oct. Âşi 20 Nov. asta dacă nu mă ”programez” Âşi la alte duminici... În restul duminicilor sunt liber, doamna mea o să lucreze, aÂşa că o să vin singur Să sperăm că ține timpul, că nu mai vreau ploaie pe moto. ÂŞi nu vă aÂşteptați să alergați la drum, că mă pierdeți.... N-AM EXPERIENĂĂ.
  13. @ MARIO .... confirm si eu prezenta, doar ca ne auzim la tel... o sa fie cam greu cu timpul la mine, eventual ma prezint doar duminica.
  14. @ CREEP : dacă lucrezi Âşi duminică, nu vreau să te deranjez, plus că eu sâmbătă mă învârt între Siena Âşi Mugello... ai dreptate, o să fie haos în trafic acolo, plus că noi coborâm cu maÂşina, deci : mai greu plimbatul de ici, colo.... poate cu altă ocazie....
  15. @ CREEP... sâmbăta viitore o să fim la SIENA, iar spre seară ne întoarcem la Mugello, duminică la MOTO GP. Venim cu maÂşina, că în moto e incomod cu bagaje , etc. Dacă eÂşti în zonă, dă un semnal.
  16. Ne gândim Âşi noi la o plimbărică, doar că e timpul cam instabil Âşi nu avem echipament pentru ploaie. Oricum, e foarte tentant evenimentul de la Monza. De ceva, sună-mă, Marius, că iar am pierdut numărul tău de telefon.
  17. Faină plimbarea,... un pic obositoare pentru noi, începătorii... Dar ne obiÂşnuim, încet-încet ! Pun Âşi eu ceva poze, de azi Âşi de data trecută.
  18. Salut. îs Dan, după botez... derKamarad după nick-ul de pe aici sau de pe alte site-uri. Dau cu sapa prin ITALIA din 2006, un an mai târziu, m-am stabilit în Brescia. Luna trecută am început procedurile pentru un împrumut dar totul s-a ”dizolvat” în mai puțin de 3 săptămâni. AÂşa că visul meu : un DUCATI MONSTER , pentru moment rămâne VIS. Între timp îs pasager pe un Monster 796 (e al iubitei mele). Azi ieÂşim la o plimbare împreună cu Marius MT 03. completare : experiență pe două roți : 2 ani de navetă cu scooter 49 cm.c. , 5 căzături fără fracturi, Âşcoală de Âşoferi pe o Mobra 125 cm.c., ÂŞI ATĂT ! ha ! ha ! În 2008 am fost la MotoGP la Mugello, în 2009 la MotoGP la Misano, anul ăsta mergem din nou la Mugello (3 iulie). Cine e prezent pe acolo, poate lăsa aici un mesaj.
  19. hop Âşi eu cu părerea (scooterist pentru doi ani... sper Âşi motociclist) : că-s trucate sau nu CE IMPORTANĂĂ ARE ?!?!?! admiteți doar că SE POATE ÎNTĂMPLA. Pentru cei care nu-s mulțumiți de sângerarea motociclistului : BĂI BĂIEĂI... tipul e spânzurat cu cureau de la cască, pe unde i-ar fi ieÂşit sângele dacă vena jugulară e închisă? I-a curs doar puțin sânge din gură, nas sau urechi... restul a rămas în el. Picioarele-s ok pentru că nu l-a târât mult, oricum Âşoferul trebuie să fi auzit impactul care i-a îndoit bara, plus că dintr-o moto care ți-o dă la spăte, sigur vezi trecând pe lângă tine măcar oglinzile ei, dacă nu mai mult.... Despre teniÂşii ce nu-i mai are .... aÂşezați-vă comod pe canapea, puneți-vă degaÂşii cei faini, fără să legați Âşireturile (câți nu călăresc aÂşa !?!?!).... apoi scuturați tare din picioare Âşi atenție la vitrină... sigur vă zboară din picioare.... acum faceți calculul la ce inerție au doi degaÂşi la 150 km / h. Cam costisitor trucajul : un camion bulit bine... paramedici Âşi poliție chemați noaptea pe stradă ca să facă poze la girofaruri... Âşi un manechin cu barbă (cioc) măcar aÂşa mi se pare.... mai sunt Âşi alte amănute de care nu sunt sigur din cauza calității pozelor gen : piciorul stâng rupt mai sus de gleznă Âşi într-o poză mi se pare că pantalonii Âşunt uzi între picioare, semn că a făcut ultimul pipi (reacție normală când ți se stinge creierul). Dar îs trucate !!!! Vă rog să citiți topicul ăsta doar după ce ați fost luați de pe stradă măcar odată de către ambulanță, până atunci nu vă poate atinge nimic. Să dea Domnul să aveți mereu ghidonul bine strâns în mâini !!!
  20. Dumnezeu să te odinnească, neastâmpărato.... Âşi pe prietenul tău,...
  21. ...Âşi pozele de final cu Valentino Rossi câÂştigător !
  22. Pun aici câteva poze vechi de la Mugello (2008). Mă pregătesc (sufleteÂşte) să-mi iau biletul pentru Misano.
  23. Mare figură Valentuno ăsta al nostru. În puținele zile libere a tras Âşi el o fugă acasă, la mămica lui Âşi a vrut să se dea gospodin, să facă treabă, să tragă perdelele. Cum el e obiÂşnuit cu riscurile, s-a urcat pe o masă de sticlă, dar masa ... neobiÂşnuită cu ”greutăți” de talie mondailă... s-a spart. Efect : câteva copci la mâinile Âşi picioarele lui dom' ROSSI (ROÂŞU). Detalii pe site-urile dedicate.
  24. Apropò de performanțe, titluri Âşi alte năzdrăvănii ale lui VALENTUNO ROSSI,... nu îmi mai amintesc în care cursă chiar a căzut, s-a ridicat, a reluat cursa Âşi a câÂştigat... lucru mai rar văzut în competițiile moto. Este unul dintre cei mai compleți piloți de motocicletă, a câÂştigat titluri mondiale la toate clasele de cilindree : 125, 250, 500, 996 Âşi 800. Sunt convins că ar câÂştiga Âşi o competiție fără motorizare, adică pe bicilete,... Âşi nu pentru că ar avea condiție fizică superioară celorlalți piloți din MotoGP, ci pentru că îi place să câÂştige ! Are Âşi o tehnică de a conduce rachetele astea din MotoGP, eu l-am văzut la Mugello anul ăsta,... la sfârÂşitul celei mai lungi linii drepte din tot campionatul de motociclism viteză, unde se ating 340 km./oră, el frânează cam cu 25 de metri mai târziu decât Stoner sau Pedrosa sau oricare alt pilot,... Âşi nici curbele nu-i displac,... să nu mai menționez curajul de a te împinge în cot Âşi genunchi când deja simți că motocicleta patinează cu carena pe vibrator. Sper să-l vedem câți mai mulți ani în MotoGP de-acum încolo,... că până acum tare ne-a încântat cu performanțele, palmaresul Âşi FELUL LUI DE A FI ! FORZAAAA VALEEEE !!!...
  25. ÂŞi eu... dacă am făcut Âşcoala pe un amărât de MINSK 125 c.m.c., am carnet A, dar mă dau de 6 luni doar cu un MAI AMĂRĂT de scooter 49 c.m.c. (la 80 km/oră, la mai puțin de un metru în spatele camioanelor, ca să prind golul de aer făcut de ele),.... cum mă numesc? motociclist sau scooterist? sau pasager clandestin pe camion, că doar merg în spatele lor...?!?!?!?!!?!?
×
×
  • Creează nouă...