Sari la conținut

seagull

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    seagullx@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti - dr. taberei
  • Motocicleta
    Bandit 600

Vizitatori Recenți Profil

447 citiri profil

seagull's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @ Alin legat de filtru de benzina vezi pg.888 - 889 a topicului...
  2. Saua este modificata de Darian. Pe mine m-a costat 150 RON in 2010. Sunt mai multi banditi cu seile modificate de Darian, toti clienti multumiti. Se merita.
  3. Si eu ar trebui sa-mi schimb cauciucurile cat de curand. Acum am Pirelli Diablo Strada, dar sunt cam vechi. Alegerea mea este mai simpla: Dunlop Roadsmart sau Michelin Pilot Road 2. Cred ca Roadsmart.
  4. Kult (GN77) pentru modelul fabricat intre anii 1995-1999 Pop (WVA8) pentru modelul fabricat intre anii 2000-2004 NEO pentru modelul fabricat intre anii 2005 Âşi 2006 EVO pentru modelul fabricat intre anii 2007 Âşi 2008 Pagina in germana (http://de.wikipedia.org/wiki/Suzuki_GSF_600) o traduce inteligibil Google Chrome . AICI gasesti un manual pt. modelul tau (Kult).
  5. Uite o poza din manual. Nu este foarte clara, dar poate te ajuta.
  6. Din 2000 are si filtru aditional. Alin, tu nu aveai POP?
  7. Am vorbit eu cu Bogmad. I-am spus despre ce este vorba.
  8. Imi pare rau sa aud asta. Multa sanatate Gabi si recuperare usoara.
  9. Cauciucuri SH - Eu nu as pune asa ceva pe Bandit. Ulei - Ca la carte. Daca este Motul atunci 5100 10W40 Filtre mai ieftine: Hiflofiltro si Champion (vezi si codurile acolo) Vezi ce faci pe soseaua aia...
  10. Suzuki-ul ala GSX 1400 e genial. Mai putin toba. Mai fusese o discutie asemanatoare acum ceva timp. Pusese Emppu o poza cu un Gsx 1400 cu 2 tobe. Arata demential. Gata, am gasit: Si eu sunt hotarat sa pastrez Banditul pana la adanci batraneti. In principiu, in afara de anumite clasice, cafe-racer-e etc mi-ar place sa mai am un enduro-turing si un Triumph Street Triple R.
  11. Arunca un ochi si aici: Cateodata o poza din manual face cat o mie de cuvinte.
  12. Man, nu-i timpul pierdut. Poate un wheelie in curba imortalizat cu un DP1. Parca Sigma DP1 aveai.
  13. Multam Alin! Am avut o perioada in care m-am ocupat de grafica si fotografie. In ultimul timp am inceput sa fiu f critic cu mine si in afara de asta am ajuns la un fel de saturatie. M-am cam saturat sa tot stau cu aparatul la ochi in loc sa ma relaxez si sa-mi bucur sufletul de natura/peisaj. De data asta nici nu am facut f multe poze, iar multe din ele sunt facute de sotie. Pozele de pe picasa sun puse la rezolutie mica. Sincer nu sunt f multumit de ele. Am avut si zile mai bune. Multe au probleme cu incadrarea/nu se respecta regula treimilor/punctelor de aur (sa zicem ca este de scuzat la cele facute din barca - cu o "mana" conduceam cu alta faceam poze, tangaj, etc), altele au probleme cu balansul de alb, altele nu sunt destul de sarp (sa zicem ca-i obiectivul de vacanta 18-250), unele nu sunt focusate, unele le-am mai ametit in dorul lenii in photoshop, sunt multe de zis. Oricum ma bucur nespus ca va plac. Dar hai ca asta este forum de banditi, nu de arta fotografica. Eu oricum de-abia astept sa vad cat mai multe poze cu Banditi, oricum ar fi ele.
×
×
  • Creează nouă...