Sari la conținut

seagull

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de seagull

  1. @ Alin legat de filtru de benzina vezi pg.888 - 889 a topicului...
  2. Saua este modificata de Darian. Pe mine m-a costat 150 RON in 2010. Sunt mai multi banditi cu seile modificate de Darian, toti clienti multumiti. Se merita.
  3. Si eu ar trebui sa-mi schimb cauciucurile cat de curand. Acum am Pirelli Diablo Strada, dar sunt cam vechi. Alegerea mea este mai simpla: Dunlop Roadsmart sau Michelin Pilot Road 2. Cred ca Roadsmart.
  4. Kult (GN77) pentru modelul fabricat intre anii 1995-1999 Pop (WVA8) pentru modelul fabricat intre anii 2000-2004 NEO pentru modelul fabricat intre anii 2005 Âşi 2006 EVO pentru modelul fabricat intre anii 2007 Âşi 2008 Pagina in germana (http://de.wikipedia.org/wiki/Suzuki_GSF_600) o traduce inteligibil Google Chrome . AICI gasesti un manual pt. modelul tau (Kult).
  5. Uite o poza din manual. Nu este foarte clara, dar poate te ajuta.
  6. Din 2000 are si filtru aditional. Alin, tu nu aveai POP?
  7. Am vorbit eu cu Bogmad. I-am spus despre ce este vorba.
  8. Imi pare rau sa aud asta. Multa sanatate Gabi si recuperare usoara.
  9. Cauciucuri SH - Eu nu as pune asa ceva pe Bandit. Ulei - Ca la carte. Daca este Motul atunci 5100 10W40 Filtre mai ieftine: Hiflofiltro si Champion (vezi si codurile acolo) Vezi ce faci pe soseaua aia...
  10. Suzuki-ul ala GSX 1400 e genial. Mai putin toba. Mai fusese o discutie asemanatoare acum ceva timp. Pusese Emppu o poza cu un Gsx 1400 cu 2 tobe. Arata demential. Gata, am gasit: Si eu sunt hotarat sa pastrez Banditul pana la adanci batraneti. In principiu, in afara de anumite clasice, cafe-racer-e etc mi-ar place sa mai am un enduro-turing si un Triumph Street Triple R.
  11. Arunca un ochi si aici: Cateodata o poza din manual face cat o mie de cuvinte.
  12. Man, nu-i timpul pierdut. Poate un wheelie in curba imortalizat cu un DP1. Parca Sigma DP1 aveai.
  13. Multam Alin! Am avut o perioada in care m-am ocupat de grafica si fotografie. In ultimul timp am inceput sa fiu f critic cu mine si in afara de asta am ajuns la un fel de saturatie. M-am cam saturat sa tot stau cu aparatul la ochi in loc sa ma relaxez si sa-mi bucur sufletul de natura/peisaj. De data asta nici nu am facut f multe poze, iar multe din ele sunt facute de sotie. Pozele de pe picasa sun puse la rezolutie mica. Sincer nu sunt f multumit de ele. Am avut si zile mai bune. Multe au probleme cu incadrarea/nu se respecta regula treimilor/punctelor de aur (sa zicem ca este de scuzat la cele facute din barca - cu o "mana" conduceam cu alta faceam poze, tangaj, etc), altele au probleme cu balansul de alb, altele nu sunt destul de sarp (sa zicem ca-i obiectivul de vacanta 18-250), unele nu sunt focusate, unele le-am mai ametit in dorul lenii in photoshop, sunt multe de zis. Oricum ma bucur nespus ca va plac. Dar hai ca asta este forum de banditi, nu de arta fotografica. Eu oricum de-abia astept sa vad cat mai multe poze cu Banditi, oricum ar fi ele.
  14. Ti-a zis bine Calin. Vezi mai jos in poza. Lantul trebuie sa aiba 25-35mm joc. In principiu nu ar trebui sa atinga in bascula. Este vorba despre kitul ACESTA. Salut Macke Da, nu am tras f tare. Cum iti vine saua sub c.r? Multumit?
  15. Pozele sunt facute de mine sau nevasta. La 130km/h pe autostrada la greci pe o ploaie torentiala am spalat tot. La intoarcere s-a schimbat treaba. Ne-am umplut de noroi de sus pana jos. Dar na...am intrat in Romania. Eu am avut la mine: costum de ploaie (mi-a prins f bine la intoarcere - tine ploaie/vant-) spray uns/curatat lant (curatat, uns inainte sa plec, curatat, uns cand am ajuns + vreo 3 ungeri pe drum) spray pana diverse chei, surubelnita, inbusi kit reparatie cablu ambreiaj/frana mi-ar fi prins bine niste protectii de ploaie pt. cizme.
  16. Eu am un miniparbriz Fabbri. Nu pot sa compar cu una fara parbriz pt ca asa am luat motocicleta, dar cred ca nu face mare branza.
  17. Salutare, Dupa cum ziceam , am dat o tura in Grecia, Thassos. Nu aprofundam pt ca in Thassos s-a tot mers de-a lungul timpului. Scurt rezumat: Sotia/nevasta-mea s-a sucit cu cateva ore inainte de plecare ...a zis ploaie ..curbe nebunii..nu se baga ..si a venit cu masina.. Initial m-am enervat..mi se parea ilogic..dar se pare ca a fost mai bine asa. La cat a plouat...nu prea i-ar fi placut. Pe ea am plimbat-o pe insula. Traseu dus: (pe la noul punct de frontiera –Zlatograd- intre Bulgaria si Grecia) Bucuresti –Ruse – Veliko Tarnovo – Gurkovo – Nova Zagora – Stara zagora – Dimitrovgrad – Haskovo – Kardzhali – Zlatograd - granita cu Gr, Thermes- Xhanti – Keramoti-Thassos intors: Thassos-Keramoti-Xhanti-Thermes-Zlatograd-Kardzhali-Haskovo-Dimitrovgrad-Stara Zagora-Kazanlak-Pasul Shipka-Gabrovo-Veliko Tarnovo-Ruse-Bucuresti Total Km: 1396, consum: 4,5l/100km (serios) Zona Zlatograd-Xanti paradis al curbelor. Dus: Cateva picaturi aproape de Giurgiu, cateva prin Bulgaria , Grecia ..100km ploaie torentiala, caderi de pietre si pamant de pe versanti ..nu mi-am pus costumul ..ajuns ud de sus pana jos. Ajuns: Thassos frumos...Soare..plimbat cu barca, zacut, plaje, plimbat, baut etc ..Motoristii de pe insula fara casca, in slapi si short. Intors: Cazut in Xanti ..vreme buna..5km/h ..si buf..am dat motorul pe jos nu l-am dat pe curbe, ploaie ..nebunii..si l-am dat la pas nu am patit nimic...mobra este bine..parbizul un pic zgariat si un capac pe partea dreapta ..f putin..chiar m-am mirat..ma asteptam la oglinda, levier, capat de ghidon etc. asa..urmeaza: ploaie vreo 300km (mi-am pus costumul ..ura), ceata + ploaie pe Shipka ..nu vedeam la jumate de metru, viziera aburita ..caprioara cu pui in mijlocul drumului, noapte, ploaie, ploaie tiruri la greu, ajuns acasa Cam asta. Mai multe poze AICI.
  18. De ce nu va intoarceti pe Siriu-Buzau ? Eu maine dimineata plec in Thassos cu banditul si bandita de nevasta-mea asa ca va urez drum bun si asfalt uscat ca tare avem nevoie .
  19. Sa-mi bag picioru daca inteleg ce zice nervu' (nu mi-o lua in nume de rau ). La profilul lui Dan scrie GSF 650 SA. Ok. Daca este din 2007 este K7. Daca era de 1250 din 2007 tot K7 era. K7-le ala este un cod pt. an, nu conteaza cilindreea. Ia aruncati un ochi AICI. Vedeti modelul, anul si codul.
  20. Si la mine este la fel. Distanta nu s-a modificat de cand am luat motocicleta.
  21. Rashomon o gasesti la Humanitas. Vezi AICI. Ale carti cu si despre samurai ar mai fi Eiji Yoshikawa - Musashi, Eiji Yoshikawa - Taiko, Dale Furutani - Moarte la Rascruce O alte carte frumoasa pe care o recomand: Nicolas Bouvier - Rostul Lumii
  22. Poti incerca si un Bulgakov - Maestrul si Margareta http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/...ul-si-margareta Ce citesc: Jeanette Winterson - Sexul Ciresilor - o carte ciudata, amuzanta si deconectanta http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/sexul-ciresilor Ce voi citi in curand: Cortazar: Cartea lui Manuel http://www.polirom.ro/catalog/carte/cartea-lui-manuel--3336/ Salman Rushdie: Versetele Satanice http://www.polirom.ro/catalog/carte/versetele-satanice-2814/ Fernando Pessoa: Cartea Nelinistirii http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/...ea-nelinistirii Will Self: Cucul si Pupaza http://www.polirom.ro/catalog/carte/cucul-si-pupaza--2611/ Ce am citit, imi aduc aminte si recomand: Bulgakov - Maestrul si Margareta http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/...ul-si-margareta Iuri Mamleev: Ceilalti http://www.curteaveche.ro/Ceilalti-3-790 Iuri Mamleev: Sectantii http://www.curteaveche.ro/Sectantii-3-433 Michel Tournier: Meteorii http://www.librariaeminescu.ro/isbn/973-34...rnier__Meteorii Cortazar: Sotron (Cortazar este dupa parerea mea cu mult peste Marquez si Llosa). de fapt recomand toate cartile lui Cortazar http://www.polirom.ro/catalog/autori/cortazar-julio/ Llosa: Razboiul Sfarsitului Lumii http://www.librariaeminescu.ro/isbn/973-57...arsitului-lumii Zafon: Jocul Ingerului (cu toate ca pierde firul narativ de cateva ori mi-a placut f mult atmosfera / mai misto decat Umbra Vantului) http://www.polirom.ro/catalog/carte/jocul-ingerului-3588/ Gellu Naum: Zenobia http://www.humanitas.ro/humanitas/zenobia Palahniuk - eu l-am citit intre doua carti mai serioase - ma relaxeaza cu toate ca unii nu prea inghit stilul http://www.polirom.ro/catalog/autori/palahniuk-chuck/ Eiji Yoshikawa - Musashi http://www.polirom.ro/catalog/carte/musashi--2-volume--1572/ Bukowski - Cu toate ca la inceput m-a atras mi-am dat seama ca doar pul si piz are in cap http://www.polirom.ro/catalog/listare%2801...re,DESC%29.html Boris Vian - Toamna la Pekin http://www.librarie.net/carti/22167/Toamna...ekin-Boris-Vian Boris Vian - Spuma zilelor http://www.humanitas.ro/humanitas/spuma-zilelor Witold Gombrowicz - Ferdydurke http://www.raobooks.com/raobooks_fisa_cart...d=1200230334025 Anthony Burgess - Portocala Mecanica http://www.humanitas.ro/humanitas/portocala-mecanica Attila Bartis - Tihana http://capricornk13.weblog.ro/2008/02/22/T...nu-ti-tihneste/ Gide: Falsificatorii de Bani http://www.raobooks.com/raobooks_fisa_cart...d=1200230334010 Nick Cave - Moartea lui Bunny Munro (poate sa se ia de mana cu Bukowski linistit) http://www.polirom.ro/catalog/carte/moartea-lui-bunny-munro-3531/ De citit la mare: Vazquez: Bora Bora http://www.polirom.ro/catalog/carte/bora-bora-2931/ Vazquez: Iguana http://www.polirom.ro/catalog/carte/iguana-2835/ Vazquez: Pamant Virgin http://www.polirom.ro/catalog/carte/pamint-virgin-2333/ Hemingway: Batranul si Marea http://www.libhumanitas.ro/batranul-si-mar...lirom-2008.html Mai revin dupa ce imi improspatez memoria
  23. Din cate mi-aduc aminte parca din 2002 au pus indicator pe Bandit. Mesaj completat Am montat oglinzile de autobuz . Acum mai vad si eu ceva.
×
×
  • Creează nouă...