Sari la conținut

agoox

INACTIV
  • Număr conținut

    135
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    iasi
  • Motocicleta
    CBR 125 R
  • Numar Moto
    fara numa

agoox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. agoox

    Accidente

    Stie cineva daca motociclistul are nevoie de sange? as putea merge sa donez daca mai este nevoie. Doar sa stiu unde si cand.
  2. depinde ce vrei sa faci cu jucaria ta. daca o vrei mai mult pentru oras este foarte buna 125 ca incepator. eu am o CBR-ica de 125 si sunt foarte multumit in oras cu ea. cei 14 CP imi ajung. mi-a iertat cateva greseli destul de mari pe curbe (nu am cazut, nu la fel era daca veam ceva de 400CC+ ). problema la cele de 125cc este cand iesi in afara orasului. la peste 100 km/h depasesti foarte greu. nu mai ai puterea necesara, poti merge dupa o dacie cativa km buni. daca este sa mergi marea parte a timpului prin oras este mult mai bine sa-ti ei 125 pentru un sezon, dupa asta vezi daca mai vrei moto sau nu. P.S. si eu am fost cam in aceeasi situatie in care esti tu. cand am urcat prima data pe CBR-ica dupa scoala stiam s-o pornesc si mai stiam doar teoretic cum se schimba vitezele, ca la scoala nu i-am dat a 2-a, deci eram praf total in mateie de condus, nu ca as fi guru acuma, dar am mai invatat cate ceva.
  3. agoox

    BURSA LOCALA

    Se vinde CBR 125 R pentru mai multe detalii: CBR-ica
  4. am gasit un manual de reparatii foarte bun dar ii in spaniola si idee nu am ce scrie peacolo. nu-mi dau seama numai dupa desene. datele despre moto: Honda CBR125 R an 2005 serie cadru: MLHJC34A645005144 am cautat un nene da nu prea am gasit pe nimeni care sa ma ajute. ce-i drept nu am cautat destul de insistent. o sa merg la un service specializat. sigur imi spun acolo ce si cum. merci pentru raspunsuri
  5. nu stie nimeni despre ce-i vorba?
  6. stie cineva unde ar trebui sa conectez cablul asta? /index.php?showtopic=376146
  7. am schimbat farul la cbr si dupa ce am pus totul la loc nu-mi functioneaza faza scurta. problema este ca mi-a ramas un cablu care idee nu am unde trebuie sa-l conectez. sper sa fie de la el. am schimbat becurile noi deci nu ar trebui sa fie de la becuri si din cate tin minte am schimbat si sigurantele (sunt doar 3 deci trebuie sa fie aceleasi sigurante si pentru faza scurta si pentru faza lunga). beculetul ati-ceata si faza lunga functioneaza perfect. am incercat sa caut un manula de reparatii dar am gasit numai in spaniola si arata acolo ceva dar nu inteleg nimic ma poate ajuta cineva? multumesc anticipat.
  8. becurile sunt noi . o sa merg azi cu ea la un service si sper sa rezolv. merci
  9. stie cineva din ce cauza nu functioneaza faza scurta la un CBR din 2005. din cate stiu cand pornesti motorul automat ar trebui sa fie pornita faza scurta, farul anti-ceata (beculetul ala mic din mijloc) functioneaza, faza lunga la fel da faza scurta nu merge, are cineva idee din ce cauza? cand am conectat farul, bordul si semnalizarile la reteaua electrica am observat ca a ramas un cablu cu mufa albastra si 3 intrari(parca) neconectat (si nu prea stiu unde trebuie conectat), poate fi din cauza asta? Am schimbat sigurantele sinu cred ca-i de la ele (dar o sa verific pentru orice eventualitate). poate fi problema de la releu? Sper ca ati inteles ceva din ce vreau sazic .
  10. agoox

    BURSA LOCALA

    noul pret 1000 Euro, hai ca a venit caldura. se poate conduce si cu A1.
  11. agoox

    BURSA LOCALA

    imi vand "prima iubire": Honda CBr125 http://bikeshop.ro/handler.php?src=db&...m&ID=195184 . am probleme cu permisul si prefer s-o calareasca cineva care poate decat sa-mi iau eu dosar penal din lipsa de permis, ca nu prea ma pot abtine s-o las la scara legata. pentru cei interesati ma gasiti oricand la un telefon, sau pe mess. motocicleta o puteti vedea in fata la T19. petru a arata foarte bine mai trebuie facute cateva ajustari optice, mecanic fuctioneaza faorte bine. pretul este negociabil
  12. sincer acuma black_horse ai avea ce face cu asa o mataranga? ala lesina cand i se scoala
  13. daca ai toata partea dreapta nustiu daca se merita sa le refaci pe toate. ai putea sa vb cu cineva care modeleaza in Kit si fibra de sticla dar sfatul meu ii ca nu se merita. eu in primavara asta am reconditionat un pic carenele(am luat cbr-ica de la unu care si-a facut carenele el sinur, nu mai spun ca erau vopsite cu vopsea de gard aplicata cu peria) am dat cam 4 mil pe toate materialele kituitul si vopsitul (nu-i scump). cand le-am asezat pe CBR carena stanga sus nu se asea bine, asa a fost facuta din rima prost, acuma am dat comanda de pe net si ma costat 20 EURO(+inca 20 transportul din Anglia). daca tu vrei sa faci toata partea dreapta ai 3 carene de facut in totalitate(cel putin asa-i la CBR125) cu siguranta nu ai cum sa le asezi pentru ca oricine ti le face nu poate face toate prinderele calumea si risti sa nu se tina bine(incepi sa le prinzi cu tot felul de suruburi si cu sarma ), sa crape pe drum la un moment dat de la trepidatii si asa mai departe si este posibil sa te coste cu maxim 20euro mai putin decat le-ai cumpara noi.
  14. salutare. am avut si eu ceva probleme de astea. farul SH ii aproximativ pe la acelasi pret cu cel nou . cam 85-90 euro. cat despre carene is scumpe cu draci. cel mai bine gasesti un meserias si ti le face din kit+fibra de sticla sau asa am inteles eu. problema este cand ti le modeleaza sa aiba una indentica, pentru ca mie mi-a facut cineva carena stanga de sus si nu prea avea dupa ce se orienta(s-a luat dupa aia dreapta ) si nu a iesit asa cum trebuia. cel mai ieftin din cate am vazut le cumperi de pe eBay la licitatie(mie in Ro mi-a cerut 3 mil pe o carena si am gasit-o la 2 mil cu tot cu transport, totusi ii destul de scump si asa), sau daca ai bafta pe la dezmembrari. Bafta multa si sa fie ultima data cand mai cumperi carene.
  15. bujia face scanteie numai cand pornesti motorul? sau de fiecare data cand urca supapa(adica are aprinderi repetate si continue in timpul mersului).
×
×
  • Creează nouă...