Sari la conținut

HunJoe

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    stybyro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    ghindari, mures
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    kawasaki en 500
  • Numar Moto
    MS-10-SLT

HunJoe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. HunJoe

    Kawasaki EN500

    Salut. Pana la urma a fost intinzatorul. Si mai are si acum cca 1 cm cursa de intindere, deci nu trebuie nici lantul deocamdata. Era ceva la arcul Acela care ar trebui sa impinga intinzatorul. S-a rezolvat, acum e liniste, parca as avea un motor nou. (deocamdata).
  2. HunJoe

    Kawasaki EN500

    Anul trecut a desfacut motorul (de sus) un 'meserias', a spus ca lantul pare ok, a reglat intinzatorul. A fost liniste vre-o 2-3 saptamani. Oricum va 'desface' motorul maine sau poimaine si atunci se va vedea. Am sa-i spun si de axul cu came (multumesc de atentionare). Vroiam sa ma pregatesc dinainte, daca trebuie lant ce fel/tip sa iau. Faza cu lant cu zale mi-a spus-o si el, leaga lantul nou de cel vechi si il trage roata. A incercat saptamana trecuta sa intinda la intinzator si zice ca e la maxim. Vedem cand desface motorul. Va tin la current.
  3. HunJoe

    Kawasaki EN500

    Salut la toată lumea, și Sărbători Fericite ! Am lipsit mult de pe acest forum, dar se pare ca problemele tot aici ma aduc. Am scos și eu waka (EN500 A - 1990), merge super, nici măcar o bujie nu am scos, bateria la încărcat și gata. Am înghețat puțin azi dimineața, erau -4 pe la noi. Problema mea. De când o am, tot zdrăngăne lanțul de distribuție. Am decis să îl schimb. Dacă aveți ceva sfaturi, de unde, ce marcă, sau merge orice. Multumesc. Eventual 0769 253 nouadoidoi.
  4. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  5. HunJoe

    Itp Pt Moto

    da.......am uitat... - ei bine, am fost, vb prin tel., ziua, ora, tot.....am sosit cu 15 min mai repede, chiar iesea moto dinaintea mea, intrat eu. - stand pt frana - fata - spate. Se cam uita baiatul la toate (din fericire nu au fost probleme cu nimic), dar se uita la toate. (frana fata/spate, serii sasiu/moto, anvelope moto/talon, lumini - tot ce misca, scurgeri telescoape/moto/carburator peste tot, scutura tot (prindere) telescoape/scarite/crash bar/faruri/carene/aparatori). - baiatul e de treaba. - Stie ca va mai avea (deocamdata) RAR ul. Taxa 60 lei. eu pe 2 ani sunt aranjat. Asfalt uscat !
  6. HunJoe

    Itp Pt Moto

    sal... Vad ca nu s-a mai scris recent despre ITP moto....La mine expira pe 13.06. M-am interesat, deocamdata intr-adevar (se pare) numai unul are stand pt moto. - S.C. FOMCO 2006 S.R.L. (parca) - programari - PALI - 0740264414. - Intre Baumax si RAR e o straduta. (?) sapt asta zilnic 8.00-17.00, De sapt viitoare zilnic 8.00-20.00 (daca am inteles bine) -Taxa 60 lei. - Va spun mai multe dupa verificare.
  7. HunJoe

    Kawasaki EN500

    am fost la Tg.Mures la KTM. - simeringuri telescoape - 67 lei. - ulei telescop - 1 l - 52 lei - manopera (am intrebat daca vin la ei, fac ei lucrarea ?) - 100 lei. Cand i-am spus ca telescoapele sunt "curate" - m-a intrebat - atunci simeringuri de ce vrei sa schimbi ? Deci - pana acum, m-am convins (singur) sa fac numai schimb de ulei, pe urma am sa vad. Daca nu iese bine, schimb si simeringurile. In cel mai rau caz pierd 1l de ulei. (castig la manopera, ca fac cu prietenul acasa, el a mai facut si are ce-i trebuie). Acum trebuie sa aflu cum se face schimb ulei in telescoape. (probabil prietenul meu stie, dar vreau sa stiu si eu, inainte de operatie) - No, sa-mi pregatesc 'bolnava' - spiritual / sufleteste.
  8. HunJoe

    Kawasaki EN500

    Salut..... Telescoapele din fata sunt cam "moi". Daca folosesc frana fata, se lasa cam mult. Si doar daca ma aplec in fata (de pe loc) se lasa. Bun. Trebuie schimbat uleiul. Telescoapele sunt curate, deci simeringurile sunt bune (?). Dar le schimb oricum. Bun. Ma duc la un magazin - comand - Kawa EN 500 A - simeringuri telescoape + ulei telescop. Bun. Cine sa ma ajute la "operatie" am. Dar ! Prietenul asta al meu mi-a spus sa aflu cat trebuie pus. Intrebarea mea... - Stiti careva ? - Alex, sau careva ? - are un semn ceva nivel ? - sau i-mi va spune tot la magazin ? Pana incepe sezonul as dori sa schimb uleiul + filtru si sa repar 'telescoapele'.... Oricum mai astept un 'salar', dar pana am bani, vreau sa ma informez... Multumesc....
  9. HunJoe

    Kawasaki EN500

    La Multi Ani ! - In 2010 - Asfalt uscat, benzina ieftina, EN uri care nu se strica.
  10. HunJoe

    Kawasaki EN500

    Salut... Mi-a venit si mie filtru de aer...Dar am o dilema... Tin minte f bine, cand am luat waka de la austriac, cand am ajuns acasa am descafut sa vedem filtru (ca zicea ca a schimbat tot)... Era nou, dar era cu ulei, ce am luat acum e fara, e numai burete curat. Cum e la En500 ? - merge si uscat ?
  11. HunJoe

    Kawasaki EN500

    ---------- Da, asa este.... am cumparat motocicleta anul trecut in mai, austriacul atunci i-a facut revizia la service (in mare, preg pt sezon) filtru aer, filtru ulei+ulei.... Acasa am verificat filtru aer, int-adevar era nou, se vedea, un ulei albastru finut pe el... E, si de atunci 4 luni nu am mers, ca am luat carnetul numai pe 26.aug., ceva ceva ca incepator sept, oct, iarna - 5-6 luni pauza. Si ce am ami mers anul asta. In total am facut cu ea vreo 2500 km. Deci, de ce a subt buretele ala, nu stiu. De altfel a fost desfacut acum vreo 2-3 sapt, cand era faza aia cu acumulator-astupat aerul, si arata inca bine, altfel as fi luat. - Oricum iarna/primavara primeste cadou cate ceva waka mea - ulei+filtru f aer, simering+ulei telescoape, bla bla... Poate locuiesc la munte si e aerul mai rarefiat, ai trebe' mai mult....
  12. HunJoe

    Kawasaki EN500

    Am facut rost de un bluetooth...Aici era problema mea.... Mesaj completat si din fata... Mesaj completat si cand l-am scos.... era filtru de aer.....ma rog.....buretele ala....waka o vrut sa mance filtru de aer....
  13. HunJoe

    Kawasaki EN500

    hai sa mai invatam cate ceva... Ce-s ale mambrane ? unde sunt ? Si care filtre le-ai curatat, sa curat si eu... Evential indicatii cum se face..... Mesaj completat Gata.... S-a rezolvat problemuta mea.... Am chemat iarasi prietenul mai 'experimentat', sa vedem ce-i cu waka...Ce face... Pai se tureaza singura de numa', tot scuipa bujia din dreapta... - Da...nu primeste benzina. 1. Jos rezervorul, desfacut robinetul - e o.k. 2. carburatorul din dreapta nu primeste benzina. O fi astupat acolo pe unde trece benzina din carb st in cel dr. 3. sa dam jos carb. - am eliberat si cand am inceput sa-l scoatem......o data zice (inca nu era scos de tot) : - fugi repede la bar si cere berile. E gata. L-am scos afara, am inceput iarasi sa radem (mai tare ca data trecuta cand am astupat cu bateria aerul) Nici nu a treb sa eliberam bovdenele, 3 fotografii, reparat in 1 min. - inapoi totul Porneste, tureaza, megre rotund....Incercare....beton...145 km / ora. Fotografiile cu 'hiba', cu 'baiul' le voi pune numai luni. (acasa nu am nici cablu nici bluetooth). Intre timp am descarcat sevice manualul, listat, gaurit, pus in biblioraft. Am aflat si ce-s membranele.
  14. HunJoe

    Kawasaki EN500

    Tocmai va spuneam mai inainte ca a mers ceas de cand am luat-o.... A facut figura aia cu condensatorul cazut afara, dupa aia a mers iar. Pe urma a inceput sa nu mai mearga mai mult de 120/h, nu ca as fi vrut eu mai mult, dar turat la maxim !!! - mergea numai 120 max. Atunci am luat bujii noi, credeam ca poate aia e... Dar nu.... Deci eu nu m-am bagat nici la carburator, nici unde...Nici nu le am...Dar nici nu trebuia ca mergea f bine. Acum pauza....Am sa va tin la curent...
  15. HunJoe

    Kawasaki EN500

    Baieti e de rau cu waka mea.....S-a dus ceva... Poate a-ti avut asa ceva....vreo idee ? La mersul in gol - relanti -se apuca si se tureaza de numa' numa'...dar parca numai cand e cald. Se raceste, a doua zi pornesc, tot scuipa o bujie (dreapta), curat, la loc, tot una merge, scot, curat, la loc, una merge...cand s-a incalzit un pic, merg ambele. La drum. Vreo 1 km totul o.k., trage bine, merge, dupa aia, un cilindru iar nu merge, incetinesc sa intorc, iar se apuca si tureaza rau de tot, am mers acasa intr-a-doua fara sa accelerez, sacadat, zdruncinat, dar am ajuns acasa. Ce-o fi oare ? - A-ti patit asa careva ?
×
×
  • Creează nouă...