Sari la conținut

IceBox

INACTIV
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Tg-Mures
  • Carnet moto din
    2006

IceBox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. IceBox

    Numai Poze

    o mica ieseala cu baietii de ieri pana la Sighi.......dupa atata ploaie in sfarsit putina soare
  2. eu am bandit si am nasu mare , si "jucaria" medie
  3. Fratilor o problema cu Bandit-ul meu , de ce mereu cand ajunge la 2 linii la benzina deja o da in galgaiala , si cand pun pe rezerva merg 2-3 km cu el si se opreste iarasi.....ramane fara benzina.Mentionez , inainte o tin pe ON. PRI acela nu stiu pt ce e (amator).....o fi furtunele puse aiurea de la rezervor?
  4. fratilor revin si eu cu niste noutati din partea mea , dupa cele intamplate cu lantul si bla bla , am cumparat de toate si am inceput o mica servizare cu "bandit"ul meu.sa incepem asa asa: am gasit capacul de la pinion si ambreaj aici in apropiere de cj , m-am dus l-am cumparat cu 100 ron (pret bun zic eu) , cand am ajuns la gagiu am mai cumparat de la el senzorul de viteza (al meu era defect) aparatoarea cu suportul de nr de sub sa(al meu lipsea cand l-am luat) , mi-am mai cumparat simeringuri pt furca fatza, 1L de ulei pt furca.Toate bun si frumoase si pe cand sa ma dau si eu o tura curge ulei.....de unde? de la tija de la ambreaj care a fost si el indoit cand mi-a sarit lantul , am schimbat si tija dar se pare ca de la soc , sa distrus simeringul.intrebariile mele ar fi urmatoarele: 1 cum ajung eu sa schimb acel simering ca din cate m-am uitat ar trebui sa desfac o gramada pe acolo,sau is eu prea prost si nu vad bine , si 2 , in furciile din fata am bagat exact 500ml/furca si mi se par un pic cam moi , asa trebuie sa fie sau ar mai trebui sa complectez? am bagat si o poza sa vedeti banditul cum statea la preparat. astept niste raspunsuri daca se poate.va multumesc
  5. Pai treaba a fost cam asa : m-am luat in gura cu vreo 2 care m-au lasat putin in spate , si eu sa recuperez am tras de motor in mod barbar (schimbat vitezele aproape de limitator , fara lasat gazul) si la un moment dat cand sa schimb din a 4-a in a 5-a , brusc a sarit lantul de pe pinionul din spate si s-a blocat roata o fractiune de secunda (moment in care aproape am facut pe mine ca eram pe la vreo 150-160 la ora in maieu,deci va inchipuiti) dar a sarit afara dupa aia dintre roata si pinion dar in schimbi mi-a spart capacul cum se vede in poza....cam asta am patit eu cu mult noroc.acuma caut un capac din acela la second hand ca nou am gfasit dar e vreo 130 de euro , si acuma sunt cam faalit cu banii ca mi-am luat si kit nou de lant cu pinioane si a fost si aia vreo 170 de euro.
  6. salutare fratilor , ma numesc Edy din Tg-Mures si de vreo 1 luna sunt detinatorul unui Bandit S din `02. Imi place acest motor foarte tare , dar deja am avut cateva peripetii cu el , din cauza mea de incepator , am avut ghinnionul sa imi sara jos lantul la peste 150kmh , mare lucru nu am patit doar atata ca mi s-a spart capacul din poza pe care am atasat-o.Unde as putea gasi acest capac nou,second-hand nu conteaza numa sa gasesc undeva pt ca la noi in oras cam slab cu magazinele moto.
  7. IceBox

    Numai Poze

    pai asta e problema , incepator fiind , am cam neglijat lantzul........in fine bine ca nu m-am trantit , orcum cresc atentia fatza de lantz.
  8. IceBox

    Numai Poze

    si uitati ieri ce "noroc" am avut sa imi sara jos lantul pe la vreo 150-160...................
  9. Edy ma numesc si detin un Bandit S din `02
  10. am si eu o intrebare , unde sau la cine sa ma duc in oras cu Banditul ca am o problema cu ea? m-is varza telescoapele de pe fata,asa tremura zici ca as face off-road.
  11. OK , am inteles atunci care sunt pasii.Multumesc pt sfaturi. voi reveni cu amanunte cand voi rezolva ceva Mesaj completat si uitati ce pateste omul cand ii zboara jos lantul pe la 150 la ora...........niste sfaturi va rog , pe unde as putea gasi eu acest capac de la ambreaj , nou sau second? site-uri , nr de tel? Mesaj completat poze
  12. Multumesc pt sfaturi , o sa ma uit dupa chestiile ce le-ati zis,dar inca ceva ce fel de ulei trebuie cumparat pt telescoape?
  13. inca o problema la mine , cand iau o denivelare imi bat tare telescoapele fata , ce se poate face? am auzit ca se poate schimba uleiul din ele , pls help.multumesc
  14. Multumesc pt. sfaturi in primul rand. Ceea ce am uitat sa precizez , greseala mea , motorul acesta a stat 2 ani intr-un garaj , a fost "uitat" de lume......am mai intrebat pe cativa si . si ei au zis ca mai mult decat sigur din carburatoare este problema.ceea ce e dubios ca chiar dupa ce am luat motorul la mine i-am pus benzina fara sa umblu la nimic si a mers vreo 20-30 km (atat m-am dat cu el) si dintr-o data l-a apucat simptoma asta cu innecatul. Bujii i-am cumparat noi noute ce recomanda producatorul , NGK cu 2 poli,i-am schimbat filtrul de aer,filtru de ulei , ulei motul 10w40,filtru de benzina,placute.cam tot ce se poate.
×
×
  • Creează nouă...