Sari la conținut

soso-bum

Super Membru
  • Număr conținut

    938
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://vitara4x4.ro
  • Yahoo
    sorin_salagean

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    tg mures
  • Carnet moto din
    1995
  • Motocicleta
    DUCATI ST2-944
  • Numar Moto
    RABATABIL
  • Club
    MC Mures

Informații profil

  • Motociclete detinute
    GSX 500, FZR 1000, R6,R1,DUCATI 1098
  • Interests
    moto,offroad,mecanica auto,iesiri in natura

Vizitatori Recenți Profil

1.979 citiri profil

soso-bum's Achievements

  1. Va salut Intenționez să cumpăr bilete la Red Bull pt anul acesta. Poate cineva care a fost sa recomande o tribună cu vedere bună? Eventual o discuție pe acest subiect. Mulțumesc
  2. pe transilvannia motor ring se organizeaza al 5-lea track day anul acesta daca doriti in 10 august este urmatorul,200lei/ora sau 500 lei toata ziua detalii...facebook.....MRT motorsport. youtobe....transilvania ring
  3. va salut pe toti sunt localnic,am fost pe circuit,am fost si arbitru la prima cursa ro-tac (inaugurare circuit acu 3 saptamani) voi fi in echipa organizatorica si la inaugurarea oficiala. va promit ca o sa va dau informatii reale si cateva poze/filme multe se discuta,nu este chiar de nota 10 dar fratilor pentru tara noastra este ceva. abia astept sa ard si eu benzina la anul cu un r6 de circuit,sper sa pot inchiria o boxa sa o dotez cu minimul necesar servisarii rapide (pregatire circuit)
  4. SPERAM sa ne putem plimba din iunie,acum este batalie pe cine administreaza (mulge) circuitul.primul candidat propus este baiatul primarului.
  5. macar sa aibe ce dezapezii la iarna
  6. S-a turnat primul strat de asfalt.................................
  7. am si eu o janta fata de indreptat la un ducati st2. sau daca ma ajuta cineva cu un pont sa cumpar alta.
  8. soso-bum

    Auto-moto-ring Tg Mures

    se judeca inca cativa ani. pacat ca nu se poate vinde in stadiul asta (70%), ar fi doritori din cate am auzit.
  9. o sa te sun emy eu am rezervat hotel in praga dupa etapa,adica duminica seara
  10. s-a remediat problema (lipsa fondurilor) deci daca mai sunt doritori sa facem un gasca, macar pentru socializare.
  11. chiar daca ma duc pe jos 2 km tot ajung.
  12. salutare tuturor postez si aici in speranta ca poate sunt si mureseni care vor sa mearga la BRNO la motogp 14-15-16 august 2015. personal, am luat bilete + cazare la 20 km de circuit. ma voi deplasa cu un turism pana acolo. astept cu interes sa facem un grup.
  13. nu este si eu am fost anul trecut la bucuresti la un garaj specializat ducati. am si eu un ST2 -944. E O MOBRA SPECIALA DUCATI. merita atentie,sunt multe necunoscute si e diferita de alte mobre( spun asta in ideea in care desfac bucati o yamaha si o montez inapoi)
  14. seara buna tuturor. bag si eu un R.I.P. motociclistului. am pierdut ceva vreme sa citesc aberatiile unora care nu cunosc riscurile motociclismului stradal. si acest topic a degenerat intradevar cu viespea undercover si o gloata de useri care pun pe foc. de cativa ani nu mai este motociclism in tg-mures nu mai este adunare "la petrom-ora12".este ceva gen 2-3 mobre si o tura scurta pt dezmorteala. asteptam circuitul sa ne dam si noi in siguranta si sa ne certam pe timpii obtinuti pe circuit,nu pe tastatura
  15. soso-bum

    Auto-moto-ring Tg Mures

    e gata mai repede de august 2014. au fost probleme financiare datorate schimbarilor politice din prefectura si consiliu judetean. contracte castigate cu spagi uriase si neterminate de cei ce au inceput treaba. referitor la preturi sa nu va asteptati la ceva eftin,traiti in romania unde este scump si de proasta calitate ....cam tot.
×
×
  • Creează nouă...