Sari la conținut

voodo

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007

voodo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mah cel mai bn ar fi ca sa aprindeti o lumanare unde a avut accidentul. in dreptul complexului flora, sunt acolo lumanari si candele aprinse (acu nush in ce masura mai ard k au fost puse azi-noapte). Aveti grija cum mergeti, si data viitoare cand vreti sa accelerati ganditi-va de 2 ori. Marius ne-a lasat o lectie de viata, ca si ceilalti motoristi decedati, dar se pare k teribilismul nu poate fi oprit cu atatea exemple. Inainte sa va urcati pe motor ganditi-va o clipa la cei dragi si vedeti daca chiar merita! Am auzit atatia motoristi care spun, domne soferi sunt de vina... oare o fi adevarat?oare motoristi nu gresesc cand accelereaza nebuneste? Adevarul este k nu poti sa realizezi ca sofer cat timp ai la dispozitie pt executarea unei manevre atunci cand un motociclist se apropie de tine! Sunt atatea lucruri pe care unii din voi nu le realizati, si credeti k toate accidentele in care sunt implicati motoristi, au ca vinovatii soferii de automobile, dar nu este intotdeauna aja. Ma doare sufletul sa spun asta, dar sper ca lectia pe care Marius a lasat-o in urma sa va faca sa va ganditi si a2a oara inainte sa va urcati pe un motor. Pacat ca Dumnezeu l-a ales pe Marius, pt a va da voua inca o lectie! Marius nu-si merita aceasta soarta, era un copil prea cuminte si la locul lui. N-a creeat niciodata probleme si nici nu si le-a cautat.A lasat in urma sa multa durere si goluri, daca pentru noi : vecini, prieteni de o viata si amici; durerea este mare si nu putem realiza ce s-a intamplat si accepta totodata ganditi-va ce-i pe familia lui! Oricum, Dumnezeu sa-L odihneasca in pace! TE VOM IUBII MEREU!!
  2. Am fost si eu aseara la marius, impreuna cu alex_d. . Pare sa fie mai bine, din cate ne-a povestit mama lui a inceput sa respire si el! Nu la capacitate totala, dar este un inceput. El incearca sa se lupte cu boala si sa deschida ochii, dar mai este pana acolo. Odata cu stabilizarea respiratie, adica eliminarea aparatului, ne putem astepta la mai mult! Important e ca el este puternic, si nu va ceda aceasta lupta prea usoara. voi mai posta mai pe seara, dupa ce ma voi intoarce de la spital.
  3. Momentan nu s-a pus problema de sange. Spitalul are rezerva, dar n-ar fi rau sa donam cu totii. Nu numai pt el, ci si pt altii, k pana la urma nu vom sti niciodata cand vom avea nevoie. Marius este bine, desi in coma. Fluctuatile valorilor pulsului si tensiuni, pt medici sunt inexplicabile. Adica sa-i creasca pulsul de la 90-100 la 160-180(prag de infart), e prea mult!!nu are cum sa fie o oscilatie. Noi credem in el, stim k este incapatanat, deci nu are voie sa nu se incapataneze si acu sa nu se trezeasca. Stie ca suntem alaturi de el, k credem in el si ne rugam pt el, acest lucru este mare si va cantarii mult pe viitor!
  4. Sunt tovarash cu el de o viata, am crescut impreuna. NU A MURIT. Este inca in coma la SPITALUL DE URGENTA BUCURESTI (FOST FLOREASCA). Unul din cele mai importante lucruri i s-a oprit hemoragia. Speram ca se va face bine. Fiti alaturi de Marius! Are nevoie de noi, de speranta noastra...de rugaciunea noastra! In aceasta seara i-a fost oprita hemoragia!! sa speram k totul se va incheia cu bine!! Nu ignorati mesajul, el are nevoie de noi! Daca tot spuneti k ati vazut cum s-a intamplat va rugam contactati-ne, orice informatie este vitala.
×
×
  • Creează nouă...