Sari la conținut

DaEm0NuL

EX+
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

DaEm0NuL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. DaEm0NuL

    Tocmai Am Aflat !

    Pffff ba frate, pacat ca nu ai avut replica ca era de asteptat sa zica ceva dăÂştept săfu, ca doar pana mea el face legea. Siloase persoane gaborii Insanatosire grabnica si sper sa nu fie serios
  2. Omu pleaca de la semafor si intre timp un conservar se hotaraste ca tre sa faca urgent stanga. Rezultat : zbor de pe motor, fracutra de bazin si `ghipsuire` vre`o 3 sapt (nush exact). De conservar nu se stie.
  3. Sa`mi dau palme . Bine ca nu e mai grav si insanatosire grabnica
  4. In pana mea daca era mai grav putea sa zic ta ta la mers. Macar de tehinca help me daca sa fi stiut militieni da cer cam mult. Oricum acuma nu ca ma laud dar am vazut cum se face si scoaterea castii si tehnica help me si ar trebui stiuta de fiecare motociclist poate salva viata unui om
  5. Dumnezeu sa`l aiba in paza.
  6. DaEm0NuL

    accident Orestte

    Insanatosire imediata sau foarte grabnica alegi u .
  7. Pe antena 1 precizez ca politistu a facut afirmatia. PS Motoristu ar fi facut o depasire ilegala iar masina nu s`a asigurat sau ceva de genu nu am inteles exact.
  8. Am vazut si eu stirea se pare ca vina este atat a conservei cat si motoristului.
  9. GATA ! Nu cred ca imi mai motor. Pe bune. Sunt prea multe riscuri. Sau daca imi iau am sa imi pun 30kilde protectie
  10. Oamenilor ce`a mai buna idee mi se pare aceea cu scoaterea tva-ului de pe echipamente iar urmatoare fiind necesitatea a unor ani X pt a conduc u motor de X capacitate si cea din urma dar nu ultima protejarea motoristilor in trafic. Acuma ma intreb ultimele sa spunem ca se pot indeplini dar scoaterea tvaului de pe echiapmente ? Ati uitat ca romania este o tara in care se aplica taxe pt cati pasi faci pana la toaleta asa ca sa ne mai gandim inainte sa propune o solutie care implica ceva financiar.
  11. Prea tare omule sa o stapanesti sanatos
  12. Daca duci aia la politie pornesca aia urmarirea
  13. Ma refeream la kawa arunescu .
×
×
  • Creează nouă...