Sari la conținut

nbn

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nbn

  1. Daca vreti sa mai faceti ceva pentru el, pentru noi, pentru voi..INVATATI DIN GRESEALA LUI. Nu mai incercati sa gasiti vinovati, e prea tarziu...invatati-i pe cei care nu stiu ce sa caute, ce sa isi ia, cum sa mearga. Un copil care isi ia motor o sa va asculte pe voi mai repede decat isi asculta parintii, asa ca ajutati-i cu sfaturi. Dumnezeu sa ne apere. MARIUS, ESTI INTR-UN LOC MAI BUN. DACA NOI NU AM AVUT GRIJA DE TINE, SA AI TU GRIJA DE NOI DE ACOLO. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA.
  2. Crede-ma ca stiu...din pacate.stau cu el in bloc, azi dimineata i-a cedat inima A fost mai bun decat multi dintre noi, asa ca Dumnezeu l-a chemat la el. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa ii ajute pe ai lui.
  3. Fiinta de o imbecilitate notorie ce esti, stii ca acest topic este urmarit si de rudele lui Marius, crezi ca ajuti pe cineva cu mizeriile pe care le stoarce creierul tau. Daca nu ai de spus nimic util mai bine taci. Dute si da-te cu capul de un perete pana omori si neuronul ala care a ramas acolo, ca sigur se plictiseste de unul singur.Eu il cunosc pe baiatul asta de cand ma stiu pe mine, la fel si inca vreo cativa care mai posteaza...am facut aceste conturi ca sa va tinem pe voi la curent cu ce se intampla. Pacat ca exista oameni ca tine. MAI BINE TACI SI PARI PROST, DECAT SA DESCHIZI GURA SI SA INLATURI ORICE DUBIU Imi cer scuze fata de ceilalti pentru acest post, dar nu se pot sa citesc asemenea prostii si sa raman rece @AdrianB1 nickul este de la numele unui joc, si il foloseste de vreo 4 ani, nu are nici o legatura cu vreo prostie la care v-ati putea gandi voi.
  4. Bai oameni buni.....am stat si am citit 23 de pagini de prostii si debitatii, si cateva comentarii la locul lor...o sa fiu scurt pt ca deja am pierdut mult prea mult timp cu forumul asta: 1. Marius este putin mai bine, slava Domnului, dar starea lui inca este critica, sper ca pas cu pas o sa isi revina si in fiecare zi doctorii sa ne spuna ca e mai bine. 2. Oricine poate dona sange, la orice spital, dar asta o faci pentru a fi un om mai bun si a iti ajuta semenii,nu cand pateste un cunoscut sau un apropiat ceva si iti aduci aminte 3.Va rog mutati-va cu certurile inutile si aberatiile in alta parte, alt topic, ce-o fi 4.Cu detalii despre starea lui o sa vina in fiecare zi voodoo, digytal sau Andrei 5.Accidentul a avut loc din cauza unei masini care a iesit prea mult spre mijlocul drumului in acea intersectie, din cauza acelei masini Marius a franat brusc si s-a dezechilibrat, restul il stiti.....exista o poza cu acea masina la unul din martori, singurul om care a ramas pana a venit Politia Rutiera(martorul, nu soferul meganului care a cauzat acest accident).Exista si un sofer de 331 care a vazut totul, dar sper ca Politia isi va face treaba si se va rezolva acest caz. Concluzia mea este ca cel mai important este sa fim cu totii alaturi de Marius, pentru ca are nevoie de noi, si a demonstrat ca il ajuta acest lucru.De cand il stiu a fost incapatanat si o sa se incapataneze si acum sa se faca bine. Cristi
×
×
  • Creează nouă...