Sari la conținut

Dan Tatoiu

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Dan Tatoiu

  1. Cadrul este vopsit normal la reprezentanta Ford din orasul meu. Grund si apoi vopsea. Am avut intentia sa-l vopsesc electrostatic insa trebuia sa-l trimit la Bucuresti si nu am mai avut rabdare.

    Radiatoarele le-am reparat la Bistrita (RAAL), prin grija userului @Spionutz. I' le-am trimis prin curier, el a mers cu ele la fabrica, apoi mi le-a pus la curier si gata.

    Am numarul lui de telefon, dar nu pot sa-l afisez aici fara acordul lui, dar ii poti trimite un PM si discutati.

     

    Cu bascula este poveste lunga si trista. Nu. Nu mai are santurile alea de la lant ..... multumita unui tovaras care sa angajat sa-mi schimbe rulmentii de la bascula, iar pentru a face asta a bagat bascula la presa hidraulica sa ii scoata pe cei vechi ....... si ce crezi ca sa intamplat ? Mi-a rupt bascula. Acum nu mai are santurile alea de la lant, ca le-a astupat persoana ce mi-a sudat bascula. Pare in regula, este la cote, se potriveste, dar o sa merg cu inima stransa stiind ca am bascula sudata. Am vrut sa cumpar una noua, dar 650euro nu-s de colea. Am gasit cateva pe e-bey, insa nu le pot cumpara.

    Momentan o sa merg cu asta (sudata exemplar fiind spus), insa cum am ocazia sa gasesc o bascula second-hand o cumpar imediat.

     

    Cu bine !

     

     

    Organizez eu pt tine un discount de 35 % pt bascula noua la Dementor vorbeste cu George

    Salutari

  2. Revin cu o precizare pentru cei care nu au fost prezenti la festivitatea de premiere:

     

    Prima de start oferita de catre Dementor-KTM in valoare de 100 ron/concurent in piese sau accesorii sau ce vreti voi, poate fi ridicata (expediata) incepand cu ziua de maine (13 octombrie).

     

    Multumim si pe aceasta cale DEMENTOR KTM,care sustine si performerii si castravetii si cluburile care organizeaza si pe mine personal !!!!!!

     

     

    cu mare placere , pt tine si al vostru club oricand !!!

  3. cum putem comanda piesele puse in joc de dementor ktm??sau a picat treaba?..nu de alta dar baietii mei au facut motoarele praf duminica(semicadru rupt,manete rupte,ghidoane strambe,codite)si orice reducere este binevenita..

     

     

    Foarte simplu

     

    Fiecare participant beneficiaza de 147 Ron

    Comenzi la 0733 ktmktm (586586) -- claudiu

    www. dementor.ro

    sau claudiu@dementor.ro

    andreea@dementor.ro

    dementor@dementor.ro

     

    trebuie copie dupa buletinul persoanei in cauza.

    lista celor care au luat startul la Cislau se afla la sediul Dementor KTM , Bucuresti Sos. Pipera 48

    Deja au fost destui care au ridicat contravaloarea oferita

    Spor la cumparaturi

    Toate piesele se pot livra in 4 zile lucratoare daca se afla pe stocul fabricii din Austria , sau evident pe loc daca sunt pe stocul Dementor.

  4. NU mi se pare normal sa se imparta in mod egal fondul de premiere pt k unii chiar au terminat taseul ,altzi au faramat motocicletele incercand sa termine, si nu in ultimul rand unii au cheltiuit mult mai multzi bani sa se deplaseze din tzara decat cei de prin bucuresti sau sa nu mai vorbim de cei din buzau . parerea mea e sa li se dea toate premiile celor care au terminat traseul, k pana la urma urmei lor le-a fost adresat intreg concursul.

     

    Stimate Domn ,

     

    Est binevenit sa adaugi din buzunarul Dumitale propriu cate premii speciale doresti !

    Pentru ce plateste Dementor KTM este decizia luata.

    De altfel esti si tu pe lista.

    Mesaj completat

    @emy 99 : corect

    pentru ca tara a terminat teaseul simbata si dani a ramas fara benzina dupa cp5 inseamna ca traseul era practicabil. deci trageti concluziile ... si de fiare.

     

    @ dementor : pentru ca tara a dovedit ce inseamna sa fii endurist, trebuie sa ia un premiu special. efortul depus a fost imens.

     

    Tara a schimbat gumele fata + spate Sambata dimineata la prima ora la Dementor KTM si nu o sa i se ceara banii !!

  5. nu vrea sa comentez ceea ce s-a intamplat week-endul trecut la Buzau

    as dori doar sa clarific un lucru in ceea ce priveste conceptia mea despre enduro(clasic)

    1)traseul trebuie sa fie adaptat fiecarei clase

    2)daca sunt sectiuni impracticabile trebuie sa fie deviate sau cu posturi de ajutor

    3)la clasa C (hoby)traseul trebuie sa fie practicabil pentru un incepator cu o motocicleta de genul Suzuki-djebel

    4)clasa B sa fie pentru un pilot mediu

    5)si pentru clasa A se pot pune orice fel de dificultati tehnice si fizice care sa ramana fezabile din pdv tehnic

    6)traseul trebuie sa fie facut de organizator pe motocicleta in orice conditii climatice

    7)sa nu sufere organizatorii de un complex "romaniacs",din pacate nu avem multi Ciryl Despres ,Michel Gau, Graham Jarvis etc....Romaniacs s-a facut cu sprijinul Ktm,rRed Bull si sute de mii de Euro investiti in media

    acest raspuns asta nu este in nici un caz o critica fata de Ovidiu si Stefan

     

    Bravo Patrick

    Foarte clar si corect

  6. dar cei care au insistat si duminica?

    uau e ceva.. un gest de apreciat.

     

    Din pacate am observat ca foarte multi au plecat de Sambata ( ca si noi dupa ce am fost informati ca este anulata cursa )

     

    Dupa parerea mea cursa a fost compromisa in secunda in care au inceput diversele modificari ad-hoc fara a fi ceva clar si mai ales fara plan de rezerva pt ploaie.

  7. scriu acest topic sub puternica influenta a cursei de la buzau/cislau.

    nu sunt un bun endurist! sunt un novice, un incepator si pana acum 2 zile eram un entuziast.

     

    cred ca o cursa buna este una in care procentajul celor care termina cursa ar trebui sa fie cel putin 75%.

    este bun ptr show, este bun ptr comunitate si nu in ultimul rand ptr afacerile legate de acest sport.

     

    sa incep obiectiunile punctual:

    1. o separare mai clara a claselor ( si o mai mare diversificare) de participanti ptr ca in mod clar nivelul de pricepere al participantilor se intinde pe o plaja vasta a valorilor de capacitati enduristice (talent, experienta, curaj etc)

    astfel sa nu existe un traseu cu cateva adaugiri.. adica toata lumea merge pe hobby (conform DEX :HĂBBY s.n. (Rar) Pasiune, preocupare în afara profesiunii, căreia i se dedică timpul liber ca diletant) ca apoi cei mai buni sa faca ceva bucle.

    2. traseul fiecarei clase sa fie efectuat cu indrumari din partea celor carora ttraseul respectiv le este adresat.

    3. respectarea unui orar strict.

    4. asumarea unor responsabilitati din partea organizatorilor(adica opriti cursa la naiba daca nu se poate face)

     

    acum detaliez punctul 1 care ma doare cel mai tare

    sunt incepator, dar vreau sa invat sa merg. exista doua atitudini la aceast comentariu a) dute si invata ba mucosule si apoi vino la concurs(the end) sau :laugh: ok vino sa inveti . la acest punct io va zic asa : ca sa invat sa merg trebuie in primul rand sa MERG. daca imi dai startul si ma bagi din prima pe o urcare lunga cu sleauri si rape... pai m-ai omorat.

    asa incat data viitoare nu mai vin... nu ma mai grabesc sa cumpar echipament si motocicleta, nu mai povestesc la prieteni ce frumos a fost si ca urmare nu-i mai conving nici pe ei sa-si ia motocicleta.

    inteleg ca unii sunt mai buni si ii felicit dar de ce sa nu-i ajuti si pe cei mai slabi?

    macar ca si afacere... oricum platesc macar sa aiba o satisfactie a unor km de traseu parcurs.. asa mai vin si alta data.

    obs cum cursele pe care le urmaresc pe forum confirma zicala : ca sa castigi o cursa in primul rand trebuie sa o termini. foarte adevarat... dar io nu vreau sa o castig...e un hobby .... ok daca vrei ceva mai competitiv dute la clasa mai sus.. asa incat faceti o clasa de participare fara premii...numiti-o cum vreti voi: clasa de fraieri, greenhorn... whatever.. doar cu diplome..poate asa unii care sunt mult mai experimentati nu mai participa la o clasa pe care io o vad dedicata debutantilor si care cred ca , ptr sport, este bine sa existe.

    inteleg ca vremea este un factor determinant.CLAR!

    dar de ce sa nu zici mai prostovanilor ia stati voi aici si merg doar cei care stiu?!

    de ce sa nu faci un traseu lejer si ptr unii fraieri ca doar platesc si ei?

    inteleg competitia dinte concurenti, este cea care da sarea si piperul unui asemenea eveniment. dar daca va uitati in lumea civilizata veti obs ca pe langa fiecare eveniment competitional exista si cateva evenimente dedicate "claselor mai mici"

    deci daca faci o competitie ptr profesionisti, e normal sa ai expert si hobby.. doar ca din punct de vedere al diferentelor de traseu separarea nu este deloc clara.

    sunt convins ca nu pot sa merg nici 50m pe buclele de la profii... dar macar da-mi sansa sa fac un parcurs ca hobby. sunt multi pe care i-am obs ca fiind experimentati sau chiar f experimentai si care merg la hobby. personal vad cateva posibilitati: 1. sunt dornici de castiguri facile si le e frica de concurenta(aste e o obs romaneasca rautacioasa) 2. considera ca este suficient de competitiv traseul de la hobby 3. considera prea greu traseul de la clasa superioara etc.

    nu vad cine castiga din organizarea de evenimente care se promoveaza catre o masa larga (un forum de motociclisti de ex) dar care se adreseaza unui public restrans. de ex nu am vazut pe nici un forum invitatie de participare la MOTOGP sau la DAKAR.

    punctul 2.

    de ce sa faca un om cu o mare exp un traseu ptr o clasa inferioara fara sa aduca dupa el un invatacel si sa vada cum se descurca mucosul in zonele respective?!

    inteleg sa-i pui ceva obstacole ca sa-l faci sa invete, sa aiba parte de ceva incercari dar sa aiba macar o sansa reala..

    punctul 3

    daca zici o ora..pai sa fie ora aia.. alfel pui in pericol intreaga organizare. din organizare se ajunge la haos. ce e asa greu sa respecti un orar?

    punctul 4.

    nici un eveniment nu trebuie sa ignore siguranta participantilor. chiar daca insemna o dezamagire macar nu ma omor pe mine sau motocicleta.

     

    tot ce am scris mai sus sunt sub influenta celor petrecute la buzau.

    este in parte o critica adusa organizarii acestui eveniment dar mai ales organizarii de evenimente enduro.

    mi-a placut atmosfera, mi-au placut oamenii pe care i-am intalnit si chiar m-am simtit bine dar nu datorita mersului pe motocicleta.

    poate nu e locul meu la asemenea evenimente dar poate data viitoare se explica mai clar catre care este nivelul minim de pregatire necesar (anu trecut am fost la monteoru, am abandonat in prima zi din prostia mea dar traseul l-am refacut la 1 saptamana dupa-deci se poate).

    inteleg ca ploaia este cea care a facut traseul impracticabil dar am mari indoieli ca si in conditi de seceta as fi avut o sansa reala sa termin.

    ei ziceau in descriere ca citez din stefan :"Atentie! ca si anul trecut, traseul de open nu va fi tocmai un drum forestier"

    pai daca notam forestier cu nota 3 (unde 1 e autostrada soarelui si 10 e erdzberg) io ma asteptam la ceva de 5-6... urcarea aia de la inceput din albia raului nu era de 5-6 nici daca era in marginea desertului.

    sa scrie pe formular..:ba daca te sti fraier si nu ai macar 200h de mers refacand diverse trasee stai dreaq in banca ta.

    deci era mai mult decat :"Atentie! ca si anul trecut, traseul de open nu va fi tocmai un drum forestier." ptr ca am facut traseul de anu trecut si ala se putea face.

    in rest le multumesc copiilor din zona(si nu cred ca sunt singurul :laugh:) ) si ii felicit pe cei care au terminat. io dupa ce am ajuns in marginea padurii cu motoru fiert am zis ca e mai bine sa fac cale intoarsa ca cine stie ce e mai incolo daca asa a inceput:|

    si daca cineva ma intreaba de ce nu am ocolit zonele mai grele raspunsul e : eram singur si nu cunosteam zona. mai ales fiind incepator am zis ca e mai safe in caz de ceva accidentari sa stau pe traseul marcat..am mai mari sanse de rescue.

    sper sa fie considerata o critica constructiva

     

     

    Bravo !!

    Foarte bine scris !

    Este o mare greseale a organizatorilor si o moda in a copia Romaniacs ! Acela este un caz special ca si "Erzberg sau Last man standing " si au clientela lor specifica .

    Nu este deloc modul in care atragi si faci sportul placut , iar daca cei care astazi invata , renunta datorita unui astfel de eveniment atunci poate maine vom pierde un posibil sportiv care ar fi devenit foarte bun !

    Exact si observatia mea legata de dificultatea traseului de hobby si nu numai.

    Traseele trebuiesc impartite pe categorii si daca cei care incearca hobby se cred mai buni pot trece mai departe.

    Mai este un aspect important de care nu ai mentionat si anume siguranta participantului : Adica zi mersi ca ai venit acasa suparat si nu spitalizat ! Din pacate asta este o problema foarte mare atunci cand trimiti pe traseu un novice care se trezeste brusc in fata cu obstacole la care nu stie cum sa reactioneze si se poate accidenta grav.

    Aviz tuturor organizatorilor !!

     

    Eu personal prin intermediul Dementor KTM Bucuresti voi perfecta ture de placere cu posibilitatea de a invata , in viitorul apropiat.

    Fara incepatori nu exista avansati !!!!!

  8. Dementor KTM Bucuresti Sos. Pipera 48 Sector 2 anunta ca fondul de premii in valoare de 15000 RON destinat evenimentului organizat la Cislau se va impartii in mod egal tuturor celor care au luat startul Sambata 3 Octombrie , indiferent de distanta parcursa. In acest fel premiile devin prima de start.

    Asteptam datele de la organizator dupa care vom posta lista cat si instructiunile pt a intra in posesia premiilor.

    Am luat aceasta decizie pentru a rasplati in mod egal eforturile tuturor celor care au luat startul in conditiile de acolo.

  9. ___________________________________

     

    Bafta Dane!

    2 ani am gasit tot timpul la fostii dealeri din Buc consumabile si piese uzuale pe stoc (e drept, stoc mai bun aveau Motomania). Si bunavointa si service rapid cand imi ardea buza si la motomania si la motoadventure. Sper sa fie macar la fel si la tine.

    Eu iti urez doar .... fler la alcatuirea echipei!

     

    Multumesc Ionut ,

     

    vom tine steagul sus indiferent de greutati.

    echipa este in formare , cu greutatile si piedicile de inceput dar se avanseaza.

    promit multe evenimente si actiuni pe teme moto on sau off road

    te astept la magazin can ai timp

  10. Dementor Action Shop !

     

    Noua reprezentanta si unica din Bucuresti pt KTM

    localizat in sos Pipera (strada cu United Motors , Honda , Yamaha , Motorside Fost showroom Tata si Pinum )

     

    Se va deschide oficial in prima jumatate Octombrie si va fi ca la carte !!

     

    momentan se poate aduce orice piesa sau moto in 4 zile .

     

    dupa deschidere promit ca vor avea tot ce trebuie pe stoc plus super service

     

    Tot acolo se va putea vedea KTM X-Bow

×
×
  • Creează nouă...