Sari la conținut

tikagnus

INACTIV
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tikagnus

  1. mai am si eu o problema cu un scooter minelii 125 chinezesc! abia i-am schimbat setul(camasa segmenti piston garnitura de chiuloasa) si am pus si un carburator nou! problema este ca atunci cand este turat in blana nu stiu din ce cauza se intrerupe 2 secunde merge 5 secunde se intrerupe 2sec ... Ce poate sa fie?
  2. Pai si pe unde gasesc o cutie ?si despre motor stiu ca e smecher! si daca e sa ii pun compresorul pe unde sa bag aer fortat pe la filtru de aer sau ..?
  3. Salutare!! Am si eu si un prieten de al meu tocmai si-a cumparat un raptor 660 si am vazut la el ca are 2 carburatoare si ma gandeam daca o merge si la mine sa fac o chestie ca sa ii pun 2 carburatore. galeria de admisie o fac imediat dar nu stiu daca va merge sau nu! Ce ziceti??
  4. cred ca sportcity de la yamaha!
  5. tikagnus

    Delimitari

    salutare! am si eu un scooter zis minelli kappa de 125cm3 aproape nou doar 2500 km pana akum si e limitat la 80km/h. din cate stiu eu ,ala de unde lam luat a zis a ce limitat pe aprindere,dar nu stiu cum sa il delimitez.la cdi m-am uitat si nu are decat 5 fire si nici unul nu e roz si nici la carburator,poate stie vre unul dintre voi cum sa il rezolv.apropos capacu de la transmisie nu am putut sa il desfac nu stiu din ce cauza!! scooteru este exact ca in foto (este total diferit de alea de la first bike)
×
×
  • Creează nouă...