Sari la conținut

SonyAD

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Numar Moto
    B-07-VDL

SonyAD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Reverse - cocalar. Subscriu. Am înțeles că avea copilul de câțiva ani în maÂşină.
  2. http://www.euroncap.com/tests/peugeot_407_2004/189.aspx EÂşti praf. Ai categoria B?
  3. Are mare dreptate Bogdan în ce zice. Ca ce chestie să stai ca un cârnat încet pe banda a 2-a numai de-al dracului Âşi să mergi încet când vor alții să treacă? Bine, eu personal nu sunt adeptul flashurilor Âşi mi se par o mârlănie. ÂŞi altele. Cu maÂşini mai noi, avariile se pun automat la frâne bruÂşte.
  4. /index.php?...t&id=321161 Pentru el se ducea deci duba aia vw de la IML din poză spre lujerului. Eram la balcon Âşi chiar mă întrebam spre ce nefericit se îndreaptă când am văzut-o. Mă întrebam dacă e accident rutier sau crimă. Dumnezeu să-l ierte.
  5. O dați în jenibil deja cu oda aia. Parcă s-a aruncat în foc după fata aia pe care a nenorocit-o. Generație de petarde crescute cu prea mult MTV, manele, spirit de turmă Âşi prea puțină cultură Âşi bătaie. Greu fără simțul ridicolului.
  6. SonyAD

    Accident Aprilia Rs

    S-ar cuveni totuÂşi să mă cunoÂşti înainte să faci aÂşa remarci. Doar de ar avea toți mentalitatea Âşi conduita mea de Âşofer...
  7. SonyAD

    Accident Aprilia Rs

    Nu-mi cumpăr, nu-mi cumpăr. Nu mă pasionează fenomenul moto (dacă ar fi să îmi iau totuÂşi ceva cu 2 roți ar fi un chopper) Âşi am suficiente cheltuieli eÂşalonate pe următoarele câteva revizii cu maÂşina: curea distribuție, rolă întinzătoare, rolă ghidaj, pompă apă, curea auxiliare, rolă întinzătoare, rolă ghidaj, întinzător, amortizor vibrații, rulmenții roată spate, plăcuțe Ferodo pe față, garnitură capac culbutori, Liqui Moly Diesel Synthoil 5l, filtru ulei, filtru aer (~1750 roni). MaÂşina e o investiție păgubpasă. Sunt destule ocazii de conduită preventivă, mai presante - zic eu, fără să fie nevoie să-mi compun eu best practices oarecum redundante. Să încetineÂşti sau claxonezi în apropierea stațiilor de autobuz, benzinăriilor, trecerilor de pietoni, pe înainte în intersecții cu semafor Âşi bandă obligatoriu la stânga (invariabil se trezesc n roboți care vor înainte de pe banda de stânga) sau să fii atent când treci pe verde la stânga Âşi trec pietoni pe roÂşu că nu le merge semaforul sau vor să prindă autobuzul, să fii atent la răzoare când vii dinspre sens giratoriu spre academie Âşi invariabil se trezeÂşte câte unul să nu cedeze, să eviți să stai în spatele vehiculelor prin care nu poți vedea ce au în față, să eviți panaramele care nu sunt în stare să-Âşi țină banda (Unirii, la fântâni), să eviți maÂşinile care calcă marcajul între benzi că Âşoferul (invariabil femeie) e prea praÂştie să meargă la mai puțin de 1.5~2 metri de bordură Âşi nu se Âştie ce tâmpenii e capabil, să opreÂşti la cedează trecerea Âşi să te asiguri temeinic la intermitent la dreapta, să nu o arzi cu mai mult de 90 în oraÂş, să te uiți din când în când pe cine ai în spate Âşi să fii atent la prima maÂşină care vine după tine la stop, să scoți maÂşina din treaptă când opreÂşti, nu să stai cu ea în treaptă la semafor, să nu ții maÂşina din ambreiaj în rampă ci din frână de serviciu sau frână de mână, să respecți semaforul Âşi să nu forțezi galben, etc.
  8. SonyAD

    Accident Aprilia Rs

    M-ai înțeles greÂşit. Dacă am verde intru ghiulea. Doar pentru Âşine de tramvai încetinesc. ÂŞi cine zice că se asigură înainte să intre pe verde în intersecție vinde gogonate verzi Âşi uscate. Dacă aud sirene procedez cum am zis. Dar numai dacă aud sirene. Dacă am galben ori intru ghiulea ori mă opresc. Depinde de cât timp s-a pus galben Âşi ce viteză am.
  9. SonyAD

    Accident Aprilia Rs

    Dacă e salvare în exercițiul funcțiunii are sirena pornită Âşi nu intri în intersecție pe verde sau opreÂşti înainte de intersecție până îți dai seama de unde vine Âşi după ce a trecut intri Âşi tu. Simplu.
  10. Poate să facă ce vrea. Este cantitate neglijabilă. Important e ca fata să recupereze complet ca să îi aplice ta-su o corecție de s-o pomenească la nepoți.
  11. Dacă se rupea planetara atunci se învârtea în gol doar ciotul din cauza diferențialului dar nu cred că afecta direcția. Decât dacă plesnea cu ciotul în bieleta de direcție?!
  12. Din moment ce nu avea carnet categoria A cred că grija Âşoferului chiar este sinceră Âşi neinteresată. Nici culpă comună nu cred că se poate stabili în asemenea condiții. Oricum, ceva îngrozitor să se zdrobească 2 oameni de maÂşina ta. Bine că pasagera nu a avut Âşi traumatisme craniene fără cască. Recuperare completă.
  13. De bun simț e să dai casca la pasageră dacă nu îți stă în obicei să cari a 2-a cască sau nu ai 2. Mai de bun simți e să ieÂşi cu maÂşina, dacă se poate, când ai pasageră sau cel puțin să te abții de la riscuri inutile când eÂşti cu ea în spate, să nu tragă Âşi ea ponoase chiar dacă tot pe dreptatea ta. Cine nu dă casca, mai ales la pasageră, e pur Âşi simplu un cocalar, sper că e toată lumea de acord. Mie unul mi-ar fi ruÂşine, ca bărbat, să-mi pun eu casca Âşi pasagera să stea neam. Cât despre pasagere care se urcă pe motor cu oameni d-ăÂştia, ori sunt ahtiate rău după ... ori nu prea țin la propria persoană sau nu îÂşi cunosc valoarea. În primul rând că se urcă pe motor fără cască Âşi apoi că se asociază cu persoane nepotrivite. Părerea mea de conservar.
×
×
  • Creează nouă...