Sari la conținut

aileea

Membru
  • Număr conținut

    198
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de aileea

  1. Ti-am inteles aluzia...dar uite si pt tine:
  2. Atunci sa le poarte el sanatos!!! Despre echipamentele astea iti spuneam aseara:
  3. Vandute!!! Anca, sa le porti sanatoasa!
  4. Vand manusi ICON PURSUIT masura S. Purtate 2 luni, stare foarte buna. Pret: 50 ron Tel: 0721958223
  5. Vanduta!!! Posesoarea sa o poarte sanatoasa!
  6. Un UP nu dadeai....ai bagat negociabil.
  7. Da, este ultimul pret. Eu am dat pe ea 400 euro, de la Motoriders.
  8. Vand casca SHOEI Raid II Vogue TC-7, marimea S. Purtata un sezon, are cateva zgarieturi in spate si pe partea dreapta (se pot vedea in poze). Pret: 150 euro.
  9. Vand ghete Dainese, marimea 39, purtate de cateva ori, stare impecabila. Pret: 200 lei tel: 0721958223 Mesaj completat Vandute!!!! Noua posesoare sa le poarte sanatoasa si fara incidente!!!!
  10. Ajung in Brasov de revelion. Daca vin doar cu cele 3 rate la mine...ma lasi sa o incerc?
  11. daca e vorba asa.....autograf in original si d-astea...dau 5000
  12. La tine suna mai bine.... Se pare ca trebuie sa ma informez mai bine...
  13. Pai cum n-o sa-mi placa...imi place!!!!!! Ma refeream la pret.....e mult 4000 euro pt ce-am descris eu acolo? @strumfu: F4 am vandut-o acum o luna si ceva....
  14. Da' de tricourile alea nu se mai aude nimic???? aloo.....Pushu.....George....designeriiiiiii........... Si on-topic.....mi-am gasit motoreta... F4i Sport,2002 (parca), 19 000 km. fata alba si codita albastra, 4000 euro? Cum suna?
  15. Eu sunt la munca acum...dar special pt evenimentul asta fug de la serviciu cateva ore. Am si aparatul foto sa imortalizez "prestatia". Cu relatari live de la fata locului (reporterul Nyt)....am placerea sa va informez ca echipa Cavaleriei : Nyt, Ovy si Razor, au castigat locul I si premiul publicului la Biker Dance!!!!!!!!!!!! Felicitari baieti!!!!!!!!!!!!!!!! ......titanistii astia...niste talente!!!!!!!!!!!!!!! Asteptam cu mare interes filmuletele si pozele!!!!
  16. Shoei..... Eu intr-adevar mi-am luat-o pt design...e frumusica tare...dar e printre primele in topuri si la siguranta. Si sa-ti iei viziera cu pinlock..ca fara se abureste cam tare. Am luat si o tranta mai zdravana cu ea, exceptand niste zgarieturi, s-a comportat bine.
  17. Razvanee....sa-ti traiasca micul motorist!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fiti sanatosi toti trei si numai bine!!!!!
  18. Buna seara..... Ce mai fac CBR-isti??? Ati bagat mototoretele la iernat sau inca mai fortati vremea??? Ce se mai aude cu tricourile???
  19. Am vazut ca tu ai inceput....si n-am de ce sa ma supar...am inteles ca era o gluma... Te iert daca imi povestesti cum ai luat tu premiul de popularitate la Mister Moto...
  20. Hai salut... Voi nu sunteti normali... .....cum sa ne primiti doar daca ne dam tricourile jos??? Doamneeee......ce "uameni"!!!!! N-am mai intrat pe forum de vreo 2 zile si deja eram in urma cu 10 pagini.....semn ca s-a mai inviorat treaba p-aici... Fac tot posibilul sa ajung diseara pt ultima intalnire pe sezonul asta....ca mi-e cam dor de voi.... Si mi-e dor si de motoreta mea...
  21. Da'...ce ne facem??? ...ca nu ne mai primesc la intalnirea de F-uri... Sau o sa faca "intrarea" pe baza de tricou????
×
×
  • Creează nouă...