Sari la conținut

raduopi

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    raduopi

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    1996
  • Motocicleta
    yamaha fz 6

raduopi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  2. salutare baieti. am si eu un FZ6 Fazer S din 2004 si as vrea sa stiu cum se numeste partea din fata NEAGRA de plastic de la faruri.nu acel "Z" care la mine e argintiu, ci restul de plastic de sub el. ma refer ca si piesa de schimb, daca stie cineva.sper ca n am scris aiurea aici. Mesaj completat ca idee, 6 % imi consuma, dar asa cum stii depinde f mult de cum mergi, ce fel de drum e, daca e f aglomerat, daca e mai lejer.
  3. am inteles.inseamna ca nu a fost ala chiar aberant. oricum multumesc mult de pareri
  4. am facut o pana pe spate. am un cui intrat in diagonala ce a perforat in 2 locuri.o gaura e pe partea de rulare, iar cealalta e pe partea exterioara.am fost la service(de moto) si mi au spus ca daca are gaura si pe partea exterioara nu se poate face si tre sa iau alt caucuic.ei au acolo si magazin.intrebarea mea e : au vrut sa ma puna sa cumpar unul nou sau chiar au avut dreptate? multumesc.
  5. fratilor, eu zic sa va activati si sa faceti intrunirea.eu as fi venit, dar sunt plecat din tara si moto e in garaj... cred ca va inchipuiti cum mor pe aici cand vad motoristi trecand pe langa mine.asadar nu da ti cu piciorul la asa ceva.trebuie putin de organizare, atata tot. acuma stiu ca asta e una din bubele poporului roman, da hai ca vreau sa vad foto cu fazer uri. COM ONNNNN !!
  6. la ce te referi? sau ai raspuns cuiva?
  7. merci fain. am intrat si eu in paine:) va prezint cate o felie din ea: http://img90.imageshack.us/my.php?image=20080908gq0.jpg http://img70.imageshack.us/my.php?image=20080908001zw5.jpg http://img216.imageshack.us/my.php?image=20080908003qh0.jpg an 2004, 10 550 km, service la zi, 3 chei ,pret 3900.asta ptr cei ce ar fi fost interesati.adusa din germania.
  8. florin, spune mi si mie de unde ai luat accesoriu ala de la moto tau care se pune jos la tevi.
  9. pai hai sa zicem economic.dar vreau sa am continuitate la sunet, daca ma intelegeti.sa nu se auda acea deturare a motorului cand trec in treapta superioara
  10. cine ma poate ajuta cu urmatoarea problema:as dori sa stiu la FZ6 an 2004, care sunt turatiile optime ptr a schimba vitezele? 1. 2. 3. 4. 5. 6.
  11. da, aici ma uitasem si eu si din ce scrie pe acolo este si reprezentanta in bucuresti care ar vinde cu pretul de pe site.
  12. intrebare: CINE POATE SA IMI SPUNA UN PRET LA URMATORUL EXHAUST : DEVIL MAGNUM Silencers + BOITIER Power Box CAM ASA ARATA: http://vyxxn.co.uk/catalog/images/magnum_carbone.jpg m ar interesa toata "instalatia", nu numai finalele.
  13. stie cineva o persoana care ar putea merge dupa un motor in germania? am 2 variante cu distante mici intre ele(augsburg si suhl). ma intereseaza cineva care sa le vada si sa se uite la ele(un mic test de cunoscator de fazer) si sigur un pret pentru adus.de vorbit am vorbit eu cu neamtul.e destul de urgent .
  14. cine este din Bucuresti, si are fz6 S din minim anul 2004 si ar fi disponibil duminica asta 20.07.2008 sa imi arate motorul?
×
×
  • Creează nouă...