Sari la conținut

Princz

Membru
  • Număr conținut

    228
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    lorinczyi

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    CJ..HON
  • Club
    ..in tha club....

Princz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Princz

    Util

    Salut. Stie cumva cineva cine este importator Shark pentru Romania? Am nevoie de o piesa pentru o casca. Mersi.
  2. Princz

    Util

    Multumesc frumos pentru INFO....
  3. Princz

    Util

    Am un Rieju aproape nou, dar as prefera vanzare decat inchiriere. Oricum astept o propunere din partea ta. Mesaj completat Mai am doua chestiuni unde am nevoie de ajutorul vostru. Mi a expirat ITP.....e adevarat ca numai la RAR se poate face mai nou? Daca l-a facut cineva recent m ar ajuta niste indrumari...e cu programare? cat costa? cat de repede te programeaza. RCA ieftin? Anul trecut am facut la ARDAF la pret bun, anu asta unde gasesc ieftin? Multumesc.
  4. Multumesc foarte mult. Mi a fost de folos. La mine dupa cca 20 de minute de mers fara oprirea motorului incepe sa faca figuri relantiul, sa scada pana la 700 900 si daca accelerez scurt se opreste. Reporneste fara probeleme. Cateodata se opreste si cand schimb viteza de sus in jos. O sa ma duc sa comand piesa sa o inlocuiesc si gata. Mersi mult inca o data.
  5. Poate sa ma ajute cineva cu codul de origine al acelui senzor TPS....pacatos din cauza careia se opreste la relanti motorul? Eu am fost la dealerul local deoarece am si eu problema asta, ma incadrez in serrile postate aici, dar dealerul spune ca nu are informatie de la Yamaha despre vreo rechemare. Vreau sa rezolv problema chiar si contracost dar am nevoie de codul reper al senzorului respectiv, sau o poza ceva ca sa stiu exact care e sonzorul. Mersi.
  6. Princz

    BURSA LOCALA

    >Indoi Aprilia RX 125, 125cc 2T 30 cp an 95, stare perfecta de functionare, placute frana noi, telescoape furca fata refacute. Pret 700 euri. FIX Motocicleta nu este inmatriculata. >Indoi Scooter Rieju 50CC 4T din 2007 1400 km la bord, in perfecta stare. 500 euri FIX. Este cu actele la zi.
  7. R.I.P......... tragic si trist.... Nu ca ar mai aduce asta pe Remus inapoi, dar scopul acestui topic este sa invatam din gresala altuia......: din pdv. legal este culpa comuna. Ambii conducatori au efectuat o manevra permisa de lege in acel sector de drum. Culpa soferului a fost ca nu "s-a asigurat atat din fata cat si din spate inaintea efectuarii virajului la stanga" iar cel al motociclistului ca nu a observat probabil sau a ignorat semnlizarea la stanga al soferului. Atunci cand auto din fata ta semnalizeaza in directia stanga, nu ai voie sa-l depasasti decat pe partea dreapta daca ai loc. Acuma numai bunul Dumnezeu stie daca soferul a semnalizat intradevar sau nu... RIP inca o data....
  8. Te inseli amarnic si profund........mai sapa in legislatie. Nu traim in westul salbatic.....
  9. Nu te lasa.....daca dreptatea e de partea ta nu te lasa. Cunosc si eu atitudinea si mintea politistilor de orasel de provincie. Se cred zei...atotputernici. Mergi pana la capat, cere inregistrarea radar pt. ca avocatul tau are dreptul sa o vada. Foloseste-te de mass media nu te baza numai pe Otv. Singura ta sansa e opinia publica si sa faci campanie media impotriva acestui rebut al sitemului politienesc. Succes, tine ne la curent si daca putem ajuta cu ceva.....nu ezita.
  10. OFF Topic: Noti.....respect pentru ca ai inceput sa postezi constructiv. ON Topic:Ce ai putea, ce ar trebui sa invatam toti de aici? 1. Condu motor inmatriculat si cu numarul la vedere 2. Respecta regulile de circulatie inclusiv cele ref. la viteza 3. Opreste la semnalul politiei indiferent ca e cel regulamentar(semnul) sau nu 4. Chiar daca esti infractor AI DREPTURI 5. Nimeni nu este mai presus de lege ca atare nici politistii..... 7. Incalcarea unuia sau a mai multor legi nu iti anuleaza drepturile fundamentale garantate de constitutie si nu da dreptul nimanui sa actioneze ilegal fata de tine. In alta ordine de idei daca facem un bilant obiectiv....Motoristul a incalcat flagrant legea circulatiei prin viteza excesiva si neoprirea la semnalul agentului de circulatie. Ploitistii au incalcat tot legea circulatiei prin neacordarea primului ajutor unui ranit in acident de circulatie si prin neanutarea salvarii. Motociclistul cu siguranta va fi pedepsit pe buna dreptate...nu am niciun dubiu in acest sens. Oare politistii vor fi mustrati macar?
  11. Ca sa fie VINOVAT trebuie sa fie condamnat de o instanta e judecata definitiv pentru incalcarea a cel putin unui articol din codul penal. Pana la condamnare este INCULPAT sau SUSPECT si pana la sentinta exista conform legii PREZUMTIA DE NEVINOVATIE. Daca a incalcat codul rutier si a mersc cu 116 este o contraventie, daca nu a oprit la emnalul regulamentar al agentului de politie este fapta penala si TREBUIE SA FIE JUDECAT DE O INSTANTA DE JUDECATA. Judecarea se face dupa proceduri si ambele parti adica inculpatul si statul (reprezentat de un procuror care prezinta probele care il culpabilizeaza) isi sustin cauza in urma careia se da o sentinta de judecata. Poti sa ai 1000 de dosare pe rol....daca nu exista sentinta definitiva in fiecare caz conform legii esti NEVINOVAT se NU ai nimic in cazier. Unii de pe aici nu au inteles ca niciun forumist care aparent tine partea "zmeului" nu sustine de fapt actiunea lui, nu aproba ce a facut ci DEZAPROBA MODUL IN CARE A TRATAT POLITIA ACEST CAZ....MAI ALES DUPA OPRIREA MOTOCICLISTULUI. Altii au inteles, dar pentru a se amuza in diferite moduri(pe la birou in pat etc), arunca posturi gen "bine au facut politaii...asa-i trebe la zmeu" etc. Astia sunt acei forumisti (nu motociclisti pt ca nu toti au motocicleta) care au respectat intotdeauna cu strictete toate literele legilor scrise sin nescrise si circula cu vitezane pe campuri cu viteza legala si duc copii la scoala......sau se duc ei la scoala..... Cu un lucru insa sunt de acord...multa vorbarie(ceeace nu este neaparat rau)....nicio actiune concreta (asta e rau). Organizatiile moto din tara, organizatiile pentru drepturile omului.......?????Nimic ? NImic? Daca este vorba de vreo actiune concreta contati pe mine. Pana atunci asfalt ucat tuturor si politisti zelosi unora care sunt de acord cu ei.......
×
×
  • Creează nouă...