Sari la conținut

BOGDAN M

INACTIV
  • Număr conținut

    136
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BOGDAN M

  1. BOGDAN M

    Sa Ne Cunoastem !

    Da, este a unui prieten de-al meu tocmai a fost la mine sa o pregatim de noul sezon cu ulei, filtre etc.O are de anul trecut a facut cam 4000km cu ea si nu are de gand sa mai renunte la ea , am avut si eu ocazia sa o conduc si intradevar este o motocicleta cu adevarat spectaculoasa!
  2. BOGDAN M

    Accidente !

    baiatul e ok, are doar o taietura la picior si deasupra coastelor, iar motorul defectiuni superficiale, a scapat ca prin urechile acului se putea sfarsi urat!!motocicletele puternice sunt facute sa mearga tare, poate chiar prea tare pentru drumurile publice si in momentul in care sunt incalecate sa fii echipat corespuzator.
  3. BOGDAN M

    Evenimente

    Da sa speram ca pentru etapa urmatoare care se va desfasura la Most, voi avea un motor competitiv si in stare perfecta ptr ca rezultatele sa inceapa sa apara.
  4. BOGDAN M

    Evenimente

    Ieri am sosit de la Hungaroring, o etapa frumoasa cu o organizare buna, multi piloti romani dar si multi straini. Vremea a fost superba vineri si sambata pana dupamasa cand a inceput sa se raceasca si sa ploua neancetat pana duminica dupamasa. Foarte multi piloti printre care si eu am renuntat la cursa programata ptr duminica din cauza ploii si a temperaturii. Problemele sau tinut lant de noi si cu motocicleta care se pare ca nu ne-a ajutat mai deloc, avand probleme neancetat . Una peste alta o etapa buna, circuit nou ptr mine si deosebit de spectaculos. Asteptam urmatoarea etapa.
  5. BOGDAN M

    Evenimente

    Wekendul acesta se va desfasura a 3-a etapa a Romanian Super Bike pe circuitul de la Hungaroring, distanta aproximativa fiind de 300 km din Zalau din care cam 180 pe autostrada. ptr cei interesati programul copetitional incepe de sambata dupamasa cu o cursa de anduranta de 4 ore iar duminica cele 2 curse la clasa SBK, 1 la SPS si una la clasa SBK (Best of The Rest). Eu voi pleca joi seara ptr a prinde sesiunea de antrenamente de vineri si voi concura la cele 2 curse SBK.Sper ca totul sa decurga ok.Ptr cei interesati, sa ajunga acolo si nu numai astept intrebarile voastre.
  6. BOGDAN M

    Accidente !

    NU MAI AM CUVINTE, DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE MARIUS, AI FOST UN BAIAT DE NOTA 10, FOARTE TRAGIC, SINCERE CONDOLEANTEI FAMILIEI INDOLIATE!!!
  7. BOGDAN M

    Accidente !

    Dumnezeu sa-l odihneasca...
  8. BOGDAN M

    Accidente !

    ma ce tot dati in servisuri, voi stiti cati bani, munca si pasiune se baga intr-un service???tot cantati ca manopere mari ca asa si asa da cand va impotmoliti in cacaturi tot la servisuri ajungeti, va dati mari experti da nu va suparati dragi " motociclisti" nici unul din zalau nu sunteti mari experti sa puteti critica un service, nici pe departe.... eu chiar m-am saturat de tot ce tine motociclism in Zalau, vai de noi, toti credeti ca stiti, dregeti si faceti da ....... chiar nu mai intru pe siteul asta si nu mai vreau sa am tangente cu marii "motociclisti" ai Zalaului.....
  9. BOGDAN M

    Accidente !

    aaa, eu credeam ca zice de patania mea, nu la mine sa intamplat in centru dupa cum ziceam mai sus..
  10. BOGDAN M

    Accidente !

    da Florin, eu am fost cu bmw-ul ala da nu-i "smeker" cum ii zici tu, era seara la 11 si coboram pe clujului, desteptul ala cu suzuki iesea de la piata cu o gacica in spate, m-am uitat de departe la el parca am avut o presimtire si pe cand ajung in intersectie crezi ca-mi da prioritate????NU, nu-mi da se pierde si-mi iesa in fata, trag de volan gata sa ma bag in altu cu masina, ating bordura si reusesc sa-l ocolesc pe IMBECIL-ul cu suzuki,el sa oprit pe loc sa dezechilibrat si a scapat motorul peste el ATAT, eu mi-am continuat de drum si nu m-am oprit ca-l nenoroceam, pe cuvant, un inconstient si un neexperimentat si mai pune si vietile altora in pericol, nu-l cunosc si nici nu vreau, dar sincer ii sugerez sa se lase de condus ca nu are nici cele mai elementare notiuni ale condusului!!! asa ca dragi camarazi nu in toate cazurile noi motociclistii suntem de vina, mai sunt si dintre noi care gresesc si nu trageti tot timpul concluzii pripite!!!! pana la urma Florine i-am salvat viata nu l-am scos de pe drum cum ziceai mai sus,asa ca informativa inainte sa trageti lumea la raspundere....
  11. BOGDAN M

    Accidente !

    Doamne ajuta-i sa se faca bine, ce ghinion acuma la sfarsitul sezonului....
  12. BOGDAN M

    Accidente !

    ce tot aveti mai cu omu daca are ghinion??nu-si termina de facut motorul ca si-o ia din nou, parerea mea.....lipsa exagerata de atentie... multa bafta si sanatate montecristo.... si mare ATENTIE.....e cea mai importanta dupa reflexe.....
  13. BOGDAN M

    Accidente !

    am vazut si eu, chiar dupa ce o intrat in sant am ajuns, saracii de ei.....
  14. BOGDAN M

    Accidente !

    mai monte cristo,pacat ce sa zic, da sa nu te descurajezi, prima cazatura si primul soc e cel mai greu de trecut, restul vin de la sine , Doamne fereste , multa bafta oricum, motorul te ajut eu sa-l faci daca vrei!
  15. BOGDAN M

    Accidente !

    da asa e,si eu m-am ambalat ca un prost,asa e omu cand exagereaza cu alcolul
  16. BOGDAN M

    Accidente !

    lasa-i Criss, ca pe forumul asta sunt numai "intelectuali" , orice discuti despre o problema si te abati putin iti sar cu explicatii da rahat in cap, mai tineti-le pentru voi mai ca ma iritati, Sanatate maxima Paule!!!
  17. BOGDAN M

    Accidente !

    uau, nasol rau mai, sper sa se faca bine, insanatosire grabnica Paule!!
  18. vezi ca trece vara si nu ti-a ajuns moto apai cu masina nu e farmec la intruniri
  19. as veni sincer da ma uit pe geam si e vreme naspa, asa ca voi abandona idea, oricum drum bun tuturor care se incumeta!!
  20. BOGDAN M

    Sa Facem Ceva

    problema e ca daca accelereaza pana decupleaza pe meses ring nu o sa-i mai vada fetitele care sunt tot asa sumar imbracate in maieu si rochite ca ei, deci in concluzie "prostul nu e prost destul daca nu e si fudul"
  21. BOGDAN M

    Accidente !

    in fiecare zi te sochezi cand vezi atatea accidente moto la tv, dar din pacate te sochezi mai tare cand vezi ca se intampla unei persoane cunoscute, cum este mic si negru saracu, se pare ca a ratat o curba si a dat putin de pamant, imi pare rau sincer ptr tine prietene, iti doresc sa te faci bine cat mai repede!!! multa sanatate ptr MIC SI NEGRU!!!
  22. BOGDAN M

    Sa Ne Cunoastem !

    eu sunt curios de toti cei ce incaleca 2 roti
×
×
  • Creează nouă...