Sari la conținut

maria.lazar

INACTIV
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de maria.lazar

  1. Vand motocicleta Honda Rebel 450 CMX, in stare buna de functionare.
  2. Calut de vanzare: Honda Rebel CMX 450, din 1986, model deosebit, american, galben. Prima inmatriculare a avut-o in 1992. Bateria a fost schimbata anul trecut, cauciucurile sunt in stare foarte buna. Ofer cadou si o casca neagra, nou-nouta, adusa din strainatate, marimea M. Starea tehnica este buna si este inmatriculat. Mai trebuie sa spun ca motocicleta are cam 35 000 Km facuti, si nu a fost obosita prea mult, de aceea motorul este inca in stare buna. Cu 1500 E e al tau, cu casca cu tot.
  3. Hey.. si eu mi-s din Oradea. Deci suntem 6 motocicliste si de unde parerea asta ca majoritatea fetelor sunt instabile psihic? pai daca o luam asa.. nici la categoria barbati nu e mai roza situatia
  4. Dragilor.. ma pregateam si eu frumos sa vin la intalnire. Acum mi-am facut un pic de curaj si... ca si in filmele cu prosti, cineva foarte "binevoitor" mi-a taiat cablul de alimentare!!!!! Imi poate si mie explica cineva ce se intampla cu lumea asta? Cum pot repara problema? Asta numai ca sa le fac in ciuda?
×
×
  • Creează nouă...