Sari la conținut

motorist1

Membru
  • Număr conținut

    288
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de motorist1

  1. Salut! Ma intereseaza o roata(sau dou).

    nu mai am roata. A fost una, insa a plecat de ceva vreme. Parerea mea ar fi ca de la Dani de la Radauti poti lua o janta si spite si pe un butuc bun ti le pune tatal meu, astfel incat te alegi cu o roata super

     

    si eu vreau o roata buna,cu cauciuc cu tot

    roti ioc. :rusinica:

     

    se poate inchide. Lantz le-a luat pe toate! :10:

  2. salut mar interesa o cateva arcuri de supape daca ai si cilindru partea dreapta daca ai.eventual cateva poze mersi mult.

    Arcuri de supape sigur am. Legat de cilindru, mi-e teama ca pozele ar fi inutile, atata vreme cat nu am un comparator X-(

     

    Salut! Da-mi un pm cu cat vrei pe toate vrac Cristi,Si cand pot sa vin sa le iau.Respect!

    ti-am dat PM

     

    pune si tu poze ..si ne decidem mai bn ...

    zau ca mi-e greu cu piesele pentru doar cateva le am in Bucuresti, restul sunt in provincie si as avea nevoie de cateva ore bune sa le aliniez la fotografiat

     

    Se intampla sa ai un ceas de kilometraj?

    ceas de kilometraj nu mai am

  3. Salut tuturor.

    Dupa o lunga perioada de inactivitate aici m-am hotarat sa scriu 2-3 randuri.

    Sunt vreo 2 ani de cand nu mai sunt posesor de Dnepr, insa inca sunt o multime de piese de care ma tot incurc. Sunt chiulase, cilindrii, blocuri mtor, vibrochene, axuri cu came, carburatoare, faruri, capace de culbutori si lista poate continua.

    Cine crede ca le poate folosi, sa-mi de stire.

    La momentul asta nu vreau sa ma imbogatesc din vanzarea de piese, dar nici nu as vrea sa le duc la fier vechi, asa ca cine se simte dornic de ceva piese, e binevenit sa o spuna! :alcy:

  4. Hristos a inviat!

     

    Sunt un fost posesor de Dnepr (nu doar unul), insa uitandu-ma pe ce se cere salariul minim pe economie, luat dupa 2 luni de munca, ma intreb cat ar fi fost un Dnepr in stare buna, adica nu unul la care sa nu ii fai nimic 3 ani, ca are tot nou si reglat, ci unul cu care sa poti merge.

     

    Deci unul cat sa fie? 2-3 mii de euro?

     

    PS: nu vreau sa intru intr-o polemica, dar am senzatia ca incepem sa transformam site-urile de vanzari de motociclete, in unele de reciclare a fierului vechi.

     

    Bafta la vanzare si daca te apuci sa il restaurezi, poate pui si ceva poze pe parcurs.

  5. Fara intentie de a strica topicul omului (pana la urma e bine ca ramane tot timpul sus :P ) citez de prin clasici gasiti pe net:

     

    ,,Suhl este localizat in partea de sud a fostei Germanii de Est. La inceputul anilor 20 compania SIMSON producea de asemenea masini mari de lux si armament.

    Dupa cel de-al doilea razboi mondial rusii preiau compania (din cauza ca producea armament) si o redenumesc "Awto Welo" mai cunoscuta ca AWO (ceea ce inseamna companie de producere a autovehiculelor).

    Motociclete faimoase au fost din 1952 pana in 1962 modelele AWO 425 T cu un singur cilindru de 250 cc, 12 cai putere, patru timpi cu ax cardanic precum si AWO 425 S (cunoscut ca SIMSON 425 Sport) un singur cilindru de 250 cc, 15,5 cai putere, patru timpi, ax cardanic dar cu un mai mare confort la rulaj.

    AWO 425 T (modelul touring) este foarte asemanator cu BMW R 26 (modelul de dupa razboi).,,

     

    Asa ca nu e nici o blasfemie pe nicaieri, simsonul este o comunista, care din fericire fiind in prima parte a epocii de aur, nemtii si-au continuat si preluat vechile modele.

    Asa ca sa ne intoarcem la omul asta care schimba motcicleta pe ?...:P

     

    multumesc pentru lamuriri: deci Simsonul este o comunista!!! Rusine ei ca s-a dat occidentala :blbl:

  6. La ce te referi cand spui ''unde'' in comunism?.....ca si ani (de fabricatie) gasesti aici pe forumul comunistelor mai exact la topicul dedicat Simson-ului o gramada de informatii ....referitor la locatie eu optez pt DDR Republica Democrata Germana care a facut parte din fostul bloc comunist o buna bucata de timp....spor.

     

    cred ca este blasfemie sa amestecam Simson-ul cu comunistele :blbl:

  7. Fratilor, unde dracului gasesc o baterie fara intretinere?

    este undeva in Zona Mihai Eminescu - Mosilor, un magazin care vinde acumulatori fara intretinere. Este acumulator pentru UPS, dar eu am folosit si stiu multi care au folosit (in special la comuniste pentru ca sunt mai putini dotati financiar) si sunt foarte reusite.

    pe 12 V sunt, iar amperi pana pe la 14 parca aveau

  8. Nu e bun ala pentru niciun fel de EN sau LTD. Ala e un far mic, de un 125 sau un 250 ceva chopper...

    Prinderile difera si ele, ala e bun pentru un bober, de fapt pentru boberul meu EN 500 cand o sa fie cazul (la anu sper).

     

    gospodarul isi face vara car si iarna sanie! :bounce:

  9. Motorist1, da si tu niste dimensiuni daca poti. :bounce:

    Farul de EN are diametrul peste 14cm... Cred ca vreo 20cm, deci mie mi-ar trebui si mai mare de atat.

     

    am masurat si e diametrul in jur de 15-16 cm.(am folosit o ruleta fara a avea pretentia unei acurateti a masuratorii)

  10. de cateva zile nu mai am Dnepra, asa ca vrea sa pun la dispozitia altor nipristi ce piese mai am, respectiv chiulase, cilindrii, vibrochene, ghidoane, faruri, bloc motor, volanta, discuri de ambreiaj, etc

     

    cine e interesat sa imi lase un PM.

     

    PS: preturi de inchidere a sandramalei! :)

  11. deci chestia cu cheltuielile nu e ceva dinainte stabilit: eu am mers tot 50.000 cu a mea si nu am schimbat, in afara de consumabile, decat carbunii la electromotor (poate ca si asta e consumabil); in rest doar ulei, filtre, placute frana, antigel, cauciucuri, cabluri, becuri, curea; am un tacanit la motor, doar la rece, care nu s-e amplificat in timp (se pare ca sunt tachetii); cand am schimbat uleiul acu o saptamana (il schimb la 5000 km) am pus un full sintetic si tacanitul asta s-a amplificat; in plus am masurat compresia si am 7 intr-un cilindru si 8 in celalalt; in conditiile in care ideal este 12; asta inseamna ca ma asteapta niste reparatii in motor; sau poate sa cumpar alta motocicleta; oricum nu renunt la modelul asta; ideea e ca fata de alex am cheltuit mult mai putin; important e sa gasesti un motor bun de care sa fii sigur ca are km reali putini si atunci te tine 3-4 sezoane fara reparatii costisitoare; despre motoarele astea de GPZ, cum le zice, se spune ca sunt printre cele mai fiabile ever

     

    am gasit un En, dar are 72000 de km, insa pana acum nenea proprietarul nu mi-a zis sa fi avut vreo pb la motor (de orice fel).

    km par foarte reali, dar nu stiu cu starea tehnica toate detaliile si oricum imi sunt putin peste mana de verificat, motocicleta fiind in Cluj, iar eu in Crangasi. :laugh:

    Mesaj completat

    Cred ca starea care ti-am determinat-o o sa te faca sa te gandesti de doua ori inainte sa iti cumperi un motor.

    Este posibil insa ca pretul lunar pentru un EN sa fie mai mic, dar nu semnificativ, pentru ca in cele din urma se ajunge cam la aceleasi preturi (manopera poate sa difere).

    Deci iti mai cumperi EN sau vrei Virago (bicicleta dinaia)?

     

    ideea de a-mi cumpara EN sau Virago o pastrez, in ciuda tuturor barierelor financiare! :(

×
×
  • Creează nouă...