Sari la conținut

motorist1

Membru
  • Număr conținut

    288
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    ioncristian2005

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2000
  • Club
    cei mai buni

motorist1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nu mai am roata. A fost una, insa a plecat de ceva vreme. Parerea mea ar fi ca de la Dani de la Radauti poti lua o janta si spite si pe un butuc bun ti le pune tatal meu, astfel incat te alegi cu o roata super roti ioc. se poate inchide. Lantz le-a luat pe toate!
  2. Arcuri de supape sigur am. Legat de cilindru, mi-e teama ca pozele ar fi inutile, atata vreme cat nu am un comparator ti-am dat PM zau ca mi-e greu cu piesele pentru doar cateva le am in Bucuresti, restul sunt in provincie si as avea nevoie de cateva ore bune sa le aliniez la fotografiat ceas de kilometraj nu mai am
  3. Nu am pedala. Ceva pinioane, rulmeni,cred ca sunt, insa pedala, cric,furca, arcuri, NU.
  4. Salut tuturor. Dupa o lunga perioada de inactivitate aici m-am hotarat sa scriu 2-3 randuri. Sunt vreo 2 ani de cand nu mai sunt posesor de Dnepr, insa inca sunt o multime de piese de care ma tot incurc. Sunt chiulase, cilindrii, blocuri mtor, vibrochene, axuri cu came, carburatoare, faruri, capace de culbutori si lista poate continua. Cine crede ca le poate folosi, sa-mi de stire. La momentul asta nu vreau sa ma imbogatesc din vanzarea de piese, dar nici nu as vrea sa le duc la fier vechi, asa ca cine se simte dornic de ceva piese, e binevenit sa o spuna!
  5. In sfarsit o motocicleta care merita, iar pretul este mai mult decat de bun simt, daca este sa comparam cu preturi cerute de mormane de fier vechi, dar de provenienta germana timpurie, ori chiar sovietice. Bafta la vanzare.
  6. ce e cel mai ADDVALUE la motocicleta asta?
  7. Hristos a inviat! Sunt un fost posesor de Dnepr (nu doar unul), insa uitandu-ma pe ce se cere salariul minim pe economie, luat dupa 2 luni de munca, ma intreb cat ar fi fost un Dnepr in stare buna, adica nu unul la care sa nu ii fai nimic 3 ani, ca are tot nou si reglat, ci unul cu care sa poti merge. Deci unul cat sa fie? 2-3 mii de euro? PS: nu vreau sa intru intr-o polemica, dar am senzatia ca incepem sa transformam site-urile de vanzari de motociclete, in unele de reciclare a fierului vechi. Bafta la vanzare si daca te apuci sa il restaurezi, poate pui si ceva poze pe parcurs.
  8. Mare minune cu piesele astea de nipru. Nu le mai vrea nimeni, dar multi se vaita ca nu gasesc
  9. nu m-a sufletul sa arunc piesele.
  10. nici gratis nu vine cineva s-o ia? atat ne-am facut de comozi sau de avuti?
  11. eh...se pare ca mi-a luat-o cineva inainte! Daca nu o vrea Marina o iau eu! ms!

  12. Sal, o poza cu casca pls: smartbusinesstrend@gmail.com

  13. o casca integrala marime S. O donez cui are o comunista si ii este utila. Cine vrea ii trimit si o poza pe PM.
×
×
  • Creează nouă...