Sari la conținut

dragonnight

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Mizil
  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    DNEPR- LoWrIdEr
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    De la inceput au fost :Mobra,MZ,Minsk... iar acum DNEPR
  • Interests
    Nu ar incapea sa le scriu pe toate

dragonnight's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sa il laudam , dar putin sa nu i se urce la cap ( acuma nu stiu ce : lauda sau tuica ) . Si sa nu mai faca intai apoi iar la urma .
  2. Din ce am vazut , Lanz a lucrat foarte frumos , incet si cu simt de raspundere si cu toate ca la piesele care sunt noi in ziua de astazi mai trebuiesc si ajustari el le-a facut aproape perfect ( cel putin mie mi-a placut ) . De mers motorul merge foarte bine ( in afara de cateva mici reglaje nu piese defecte ) . Daca o sa ajung cu el sper sa va convingeti .
  3. O sa vin si eu si sper sa vin cu tot cu motor daca il pun la pnct pana atunci ( sau mai bine zis daca il pune @Lantz la punct )
  4. Vroiam sa fiu si eu de ajutor in vanzarea motorului si de aia am pus decat UP!! , dar o sa fiu mai atent de acum inainte sa postez si macar un comentariu sau ceva
  5. Nu aveam nimic important de zis . Am pus decat un UP!! pentru ca mi se parea interesant postul dar se pare ca nu am voie ( cred si eu )
  6. poze mai vechi Ca sa nu imi mai fie greu sa le caut o sa pun linkurile care le gasesc cu poze mai vechi aici . As ramane dator daca ar mai avea cineva poze cu acest motor sa mi le trimita . As mai fi interesat daca stie cineva daca acest motor a fost cumva omologat asa cum arata el acuma .
  7. Foarte bine-venite pozele . Daca le compari poti zice ca sunt gemene . Imi place ca le-ai postat la dimensiuni mari ca se pot vedea foarte bine detaliile .
  8. Daca sti si un pret la piele si cam pe unde gasesc ar fi de ajutor . Asta informativ ca mai intai mai am de lucrat la partea de functionare ( adica mai trebuie ceva cilindri , segmenti si alte maruntisuri ) . Mesaj completat Nu prea imi place sa vb la tel . dar daca mai ai ceva poze mai clare cu motorul asta nu m-as supara .
  9. O sa mai revin cu poze si informatii noi cand o sa mai fac ceva la ea. Deocamdata incerc sa ii fac o sa dintr-o bucata care sa fie si pentru al 2-lea pasager. Momentan cauta tabla pentru suport . O sa fie mai greu cand o sa ajung sa caut piele dar mai vedem .....
  10. Oricum , la Boboci o sa urce foarte greu , la cat de joasa este , dar nu-i nimic , idei sa fie ca pana la primavara mai este .
  11. In cat timp ar fi gata un ghidon ca asta din inox ? Adica daca vin cu motorul la tine se poate sa plec cu el montat in aceeasi zi ?
  12. A iesit foarte bine in prima poza cu modificarile facute de tine . Cred ca asta o sa fie ideea de baza a primei modificari ( ghidoane + sa + sissybar ( neaparat ) ). Oricum pana la primavara mai este si intre timp o sa trebuiasca sa fac si actele . Pe langa toate astea mai trebuie sa si repar un piston care a fost stricat , adica trebuie si ceva piese ( biele , cuzineti , bolturi , segmenti ) . Pistoane a zis CIRO ca ma ajuta , restul trebuie cumparate . Momentan am reusit sa o fac sa porneasca cu piese imprumutate , dar ii trebuie neaparat piese noi ca sa nu pateasca alte minuni .
  13. Si inca este in crestere . la doua zile dupa mine , s-a mai achizitionat un motor ( DNEPR cu attach ) si sper sa fim tot mai multi . Avem noroc cu CIRO ( asa cum il chiama pe forum ) , care ne-a ajutat pe amandou la achizitionarea acestor motoare . Si eu vroiam sa imi iau motor de cativa ani , dar nu ma tragea inima ( nu gaseam nimic deosebit cand cautam ) , dar cand mi-a aratat CIRO motorul asta pe forum ca este de vanzare , in 2 zile am facut rost de bani si m-am dus pana la Tg.Mures sa il iau . Pt. pret ai PM Imi pare bine ca ati si venit cu sfaturi . la prima varianta de ghidon ma gandeam si eu , dar si a 2-a e foarte interesanta . Momentan mai am de reparat cate ceva pe la el si apoi sa incep inbunatatirile . Ce m-ar interesa mai mult ar fi o idee pentru o sa care sa nu ii strice aspectul ( mai ales ca este si sotia ) si trebuie sa prelungesc saua pe aripa si sa nu ii stric aspectul . Si ca idee o poza cu platina ( tinand cont ca porneste si functioneaza impecabil )
  14. Mi-am luat de curand cu ajutorul lui CIRO , cel mai COOL motor de prin partile astea . Motorul a fost modificat cu foarte mult gust si cu finisari excelente . Cand l-am luat ajunsese intr-o stare destul de subreda , dar incet incet sper sa il readuc la viata , asa cum a fost in timpurile lui bune , poate si ceva mai mult ( la aspect ) . Pentru inceput cateva poze ( asa cum a fost postat la topicul "de vanzare " )
×
×
  • Creează nouă...