Sari la conținut

gabyolty

Membru
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gabyolty

  1. salutare ,o chiuloasa de suzuki rmz 250 sau kavasaki kxf 250 are cineva?
  2. Pe Sirnea m am intors.... Suport de parbriz mai greu dar cred ca se poate inventa ceva...
  3. Am plecat de dimineata pe la 10 ,vremea a fost destul de buna ,freewindul a fost a lui paca:D Parbrizul e home made daca vii la brasov iti fac si tie unu la forma si dimensiunea dorita...0747792531 Gabi Probleme nu au fost ,doar pasagera care m-a ciocanit cu casca in casca tot drumul:))Daca mai mergeam 100 de km ma lasau nervii si ajungea ca Elodia:))
  4. gabyolty

    egt

    https://www.youtube.com/watch?v=BQjtvP3cXhIsagfadgasgfadgag e
  5. Salutare ! Un cilindru si piston de suzuki xf 650 are cineva prin camara?
  6. cam da! e detasabil cu caterul:)) fostul proprietar era pisica ) are cineva uitat pe undeva axul schimbatorului de viteze la un ktm exc200 ?
  7. da! app stiti pe cineva care dezmembreaza un ktm exc ?as avea nevoie de axul de la schimbatorul de viteze si schimbatorul de viteze!azi am inceput cu repartiile.... am gasit si problema... fostul proprietar a infundat cu crengute furtunasele de supraplin de la carburator... ...o sa il dau unui mester ce se ocupa de carburatoare si sa ii regleze nivelu dupa care sa ii faca niste ajustari pe motor..
  8. am umblat la surubul de la aer si relantiul se mareste.... l-am pus la 1,5 ture dar nu e de ajuns la 2,5 ture merge mult mai bine nici nu mai scoate atata fum dar tot mai uda bujia daca il las sa se incalzeasca 5-10 minute si cand dau sa plec incepe scoata fum gurpa dupa care uda bujia..! ulei folosesc repsol inainte am folosit castrol dar la fel la un litru bag 20ml ! de cand am umblat la surubul de la aer cand revine la relanti scade in turatii neregulat.. !ceva idei?
  9. Salut am si eu o problema la un ktm exc 200. Cand merg prin padure in frana de motor sau la relanti mai mult timp imi uda bujia .... daca merg in full gaz nu are nimic ... stie cineva unde ar fii problema? Carburatorul dereglat sau muzicuta ma gandeam....
  10. mersi man poate ne dam intr-o zi o pereche de cizme marimea 43 sau 42 asa mai ieftinele gasim pe la coleg?:>
  11. app la ambreaj ce ulei trebe neaparat magura?
  12. salut vreau si eu niste pareri de la detinatori de ktm exc 200 avantaje si dezavantaje(daca sunt:)) )
  13. era la LIDL unu micut si ieftin presupun ca nu vrei acum ceva profesional!, ca nu le incarci in fiecare zi..
  14. am mai incercat la cei de la ozun dar au spus ca nu imi pot face fantele de la admisie si evacuare o bucsa ar putea face..
  15. salut ! vreau sa imi reconditionez motorul ,un honda cr 125 din 92 dar marea mea problema este cilindru care este foarte zgariat si trebe ori bucsat ori pus un strat de nicasil ! stie cineva unde las putea face ,am inteles ca in romania nu prea e posibil.Merita facut ?si cam cat ar costa ....
  16. 2T-iti trebe ture ca sa dezvolte caii:D power valvu porneste in ture mari dar sa nu uitam ca e 125 deci in panta e varza daca nul turezi:Dfoloseste ambreiaju si dai jar:D daca nu iati un 250;)
  17. DEci pana la urma cati ml?mai pe romaneste...Nu am gasit pe situ ala da msD: Asta ar fi suspensia...
  18. Nu prea ma ajuta da ms oricum:D NU ma intereseaza cati cmc cubi ci cat ulei 400 ,500 cat ca nush
  19. O intrebare ptr. cei care se pricep:D Intr-o suspensie spate de honda CR125 din 91 cat ulei se pune?NU am manual de la ea si nici pe suspensie nu scrie:P am desfacuto si era total goala!am spalato si curatao da nu stiu cat ulei trebe. ASTEPT RASPUNSURI
×
×
  • Creează nouă...