Sari la conținut

kallatis

EX+
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.myspace.com/progress1a

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Satu Mare
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Piaggio NRG
  • Club
    CSS

kallatis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 2T Inca o intrebare: pe bord sunt aprinse mereu cele 2 leduri cu semnul uleiului si cu semnul benzinei, desi benzina este si uleiul a fost schimbat nu de mult. Sau asa tre sa fie? Ca in rest totul functioneaza ok pe bord.
  2. Unde este releul la un Piaggio NRG MC3? Am desfacut tot scuterul , a ramas doar scheletul si tot nu l-am gasit.
  3. Intrebare: Care pot fi cauzele nefunctionarii semnalizatoarelor? Bateria e nou-nouta.
  4. De vanzare Laptop Asus eeePC 701 ultraportabil, cu windows xp professional, cadou: card SDHC 4GB - 1000RON negociabil. De vanzare PDA MIO P360 cu GPS, soft windows mobile, cadou: card SD 2 GB cu soft IGO FULL EUROPE. PM me daca va intereseaza.
  5. imi vand scuterasu chinezesc l-am cumparat de vreo 2 luni, am toate actele la el, e inmatriculat, e in garantie 2 ani fara limita de km, are rodajul facut (900km parcursi), e excelent pentru un incepator. nu are nici o defectiune, il vand pentru ca vreau sa-mi cumpar ceva mai puternic. dau la el gratis un set nou de role, casca si manusi. pret informativ: 750Euro (l-am luat cu 1000)
  6. R.I.P. (mi-am schimbat rolele, nu merge mai bine)
  7. imi trebuie un om de service, cu timp disponibil, pentru a ma ajuta la delimitarea scuterului meu. ofer cash lasa-ti un mesaj aici daca cunoasteti pe cineva sau daca va oferiti. ps: unde gasesc role 16 x 13 mm, de 4g?
  8. kallatis

    Delimitari

    Am o chinezarie, BT50QT-16, Baotian sau Huatian, chiar nu conteaza. Saiba la variator nu este, fir roz la cdi nu este (defapt lipseste acel fir), l-am reglat sa primeasca mai multa benzina, si totusi nu vrea sa mearga decat cu maxim 45km/h. Nu mai am nici o idee, rodajul e facut.....ar putea fi un cdi limitat, nush. Voi ce ziceti?
  9. la pasajul din soarelui sa nu va mirati ca e indoit gardul a intrat in el unu cu semnul incepatorului si numar rosu din fericire, omu n-a patit nimic.punct. in rest, artificii frumoase noaptea trecuta:
  10. si eu am vazut faza, dar nu m-am oprit ce s-a intamplat?
  11. spectatori, aplauze, wau sa-mi pregatesc atunci camera foto ptr weekend
  12. e seara,7:31 si motorul e inca acolo deci in fata la tei, puteti merge, faceti poze, tot ce vreti
  13. deci el nu i-a observat pe politai doar dupa ce a oprit in fata la restaurant, s-a dat jos, si si-a scos casca...pe urma cand i-a observat era deja la vrea 2,3 metri de la motor, n-ar mai fi avut timp sa urce inapoi si sa porneasca. in dimineata asta ma uit daca e inca acolo motocicleta...
  14. kallatis

    First Bike

    subscriu dupa ce ii prinzi gustul, o sa vrei ceva mai puternic
  15. cea mai mare greseala pe care a facut-o e ca a fugit. oricum il prind ,dupa nr. de inmatriculare. n-are nici o scapare ca pe film se vede absolut tot.
×
×
  • Creează nouă...