Sari la conținut

Rudolph

EX+
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Rudolph

  1. Cred k discutia a devenit prea serioasa d la un punct si ar fi frumos sa nu va mai atacati pe orgolii tocmai voi. Dak nu vreti sa creada toti fraierii k sunteti dusmani Eu zic sa discutati separat nelamuririle - k e clar k despre asta e vb, in fond, si stiu c zic - si sa incetati sa va mai "loviti" aiurea k la cum va stiu nu mai terminati niciodata!!
  2. Ursuletzule, sunt de acord ca au fost haiosi si nu mi-ar fi placut sa fie deloc scortosi prezentatorii. Eu spuneam doar ca fac si ei greseli, unele urate de tot, cum ar fi asta cu tigara, pentru ca oriunde s-ar face prezentarea, nu uita ca sunt persoane publice si chiar daca fac striptease sau se bat cu frisca trebuie sa respecte niste reguli nescrise in tv.
  3. Nkz mi s-a parut genial in postura de prezentator Mai avea putin si le lua oamenilor painea Oricum glumele lui au fost mult mai tari. Bravo tie!
  4. Draga Placebo, eu am si nasul si putza roshie, dar numai pentru cunoscatori!
  5. Salutare tuturor in primul rand! In al doilea rand si eu am remarcat ca fata avea aseara tigara in mana si asta in timp ce prezenta, ceea ce nu este admisibil in tv never ever!! Asa ca atunci cand ai astfel de "lacune" ar fi destept sa nu mai comentezi la adresa altora si mai ales nu la adresa cuiva care nu are nici o treaba cu camerele de filmat si o si recunoaste. Cat despre tupeul lui Coxanu' daca o tinea sa comenteze, comenta in afara camerelor, eventual pe forum. Sper ca nu am calcat pe nimeni flagrant pe coada ca sunt nou pe aici si deja comentez, insa sper sa va obisnuiti cu mine si in aceasta "forma" altfel nu il mai aduc de Craciun pe Santa la voi!
×
×
  • Creează nouă...