Sari la conținut

Mos Craciun

Membru
  • Număr conținut

    218
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.kawamotors.ro
  • Yahoo
    moscraciun_zx10

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    Kawasaki ZX 10 R
  • Numar Moto
    666
  • Club
    Pro-Bike

Informații profil

  • Motociclete detinute
    5
  • Interests
    Racing

Vizitatori Recenți Profil

513 citiri profil

Mos Craciun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna ziua tuturor, firma noastra tocmai si-a deschis o noua ramura si anume inchirieri de scutere si ATV-uri. Pentru cine isi doreste o iesire cu ATVurile in weekend sau o plimbare pe scuter in scopuri practice sau doar ca agrement.... ii asteptam sa ne contacteze la numarul de telefon 0730 RAPIDO sau 0722.55.22.55 sau 0754.55.22.55
  2. Hai sa-ti spun diferenta din 1000RR si celelalte miare pe care tu nu ai simtit-o... Cu 1000RR schimbi a intaia la 140 km/h iar la celelalte peste 170 km/h. Ce zici, s-o simtii chestia asta? Inteleg ca iti trebuie ceva experienta ca sa-ti dai seama de diferenta intre GSXR 2006 si ZX 10 2006 insa intre 1000RR si alta de o mie nu-ti trebuie decat un ochi aruncat pe vitezometru. Te rog frumos nu mai lansa ineptii la adresa mea. Da, parerea mea este ca poti sa-ti cumperi orice motor chiar incepator fiind daca ai cap si realizezi ce trebuie sa faci si cand sa faci. Am avut o gramada de incepatori care si-au luat miare si chiar motoare mai puternice pe care i-am sfatuit si care culmea mi-au urmat sfatul iar acum dupa ce a trecut mai bine de un an au scapat doar doi dintre ei motocicleta de pe loc. In rest nu au avut nici un eveniment. Parerea mea este ca daca esti (cuvant urat) iti poti face felul si cu un 125. Daca realizezi ce se intampla cu tine poti folosii surplusul de siguranta pe care ti-l da orice motocicleta de 1000 cc.
  3. La incepatori nu-ti trebuie nici o investitie. Te poti da cu ea de serie 100%. Ii acoperi farurile cu power tape si asta e tot. Cauciucurile pot ramane standard oricum la nivelul ala nu se vor cunoaste diferentele de gume. Parerea mea este sa incerci o data si vezi cat te duce. Eu cred ca 2.000.000 lei / etapa iti ajung. Silviu C. toate K5-urile serie testate la noi nu au depasit 160 BWHP iar cu toba pusa au avut maxim 162 BWHP cel mai puternic a fost al lui Onoriu care e preparat la LKM 172 BWHP. Ia-o logic. Daca a lui a scos 172 cum ar putea intr-o mie de ani sa scoata K5 de serie 173??? Pai aia de la LKM i-au montat toba akrapovic i-au umblat in chiulasa si au facut tot ce au facut ca sa-l faca sa mai piarda un cal putere?????
  4. Ai perfecta dreptate. Este o prostie sa-ti cumperi motor de viteza si sa te dai cu el pe strada. Nu poti sa te bucuri de el nici macar 10%. Daca ar intelege toti lucrul asta nu ar mai muri pe capete atatia copii.
  5. Am tinut sa fac acest topic deoarece ieri mi-am testat pentru prima oara motocicleta dupa ce am montat akrapovic-ul pe ea si mi-a aratat nu mai putin de 170 BWHP binenteles fara ram-air. Acest topic l-am facut special pentru cei dezinforamati de unii care nu au crezut datele date de laboratorul de testare al celor de la Akrapovic. Onoriu a platit bani buni la LKM ca sa-i prepare K5-ul. Acesta a scos 172 BWHP dupa toate prepararile facute acolo. ZX 10-ele are 170 BWHP dupa montarea tobei.... Ii felicit inca o data pe cei care au avut incredere in mine si sper sa fie mandri de alegerea facuta.
  6. SILVIU C si Moto + va pot intreba pe ce circuit vreti sa ne dam ca sa-mi aratati ca trebuie sa ma bazez pe parerile voastre??? Nu de alta insa permit glumele celor care chiar reprezinta ceva pe motor, nu in fata tastelor. Sunt convins ca asa cum v-ati dat voi cu parerea despre nivelul meu motociclistic de cacao cu siguranta o sa treceti pe langa mine de o sa-mi intoarceti casca in cap. De la SILVIU C nu aveam pretentii pentru ca mi-am dat seama de mult ca are o problema mentala ce cu siguranta este demonstrata medical. Acum se bazeaza pe ceea ce spun aparatele performante, insa cand i-am pus scanari unde Zx 10 iese cu 164 HP la roata mai tare cu 7 HP decat K6 mi-a zis ca nu este adevarat. HOTARASTE-TE frate o data pe ce te bazezi. Eu nu spun decat ceea ce am simtit. Moto+ roaga-te de cei ce stiu Movie maker sa trucheze ceva, pentru ca e clar ca tu nu te pricepi la nimic. Daca tu crezi ca asa ceva e trucat este clar.... Nu mai am cuvinte. Cat despre jigniri, fac un efort si te ignor dar doar de data asta... pentru ca vreau sa am constiinta impacata atunci cand nu te vor mai spala nici 10 ape... PS:SLIVIU C cand ti-am bagat vorbe in gura la adresa lui Ono te-ai cacao pe tine si nu ti-a placut. De ce vi tu acum sa imi pui mie cuvinte pe care nu le-am spus niciodata? Am spus eu vreodata ca celelalte motociclete sunt de cacao? Trebuie sa fi idiot frate sa nu-ti dai seama nici macar de o gluma de level 1 de subtilitate. Refuz sa cred ca acest forum este plin de oameni care apleaca urechea la SILVIU C si Moto + si isi cumpara motocicletele dupa ce vad la televizor in loc sa le testeze inainte sa cumpere motocicletele asa cum ii indrum eu. Ii asigur ca pana si celor mai lipsiti de experienta aceste regine de 1000 li se vor parea diferite.
  7. 1. Beculetul rosu intermitent este senzorul de exup - sau cum se scrie - pentru ca am galerii racing a trebuit sa-l scot si nu i-am anulat senzorul. 2. Asa este toate motocicletele de 1000 cc. trec de 300 km/h in afara de Honda 1000RR dar nu in halul asta ci mai lent chiar si K6 care este cea mai apropiata. 3. Nu se opreste decat indicatorul la 299 km/h turometrul creste in continuare si asta se intampla in treapta a cincea. Dupa ce o termin pe a cincea si deja kilometrajul este blocat de ceva vreme la 299 km/h eu schimb a sasea si mai cresc 1000 si cateva sute de ture peste. Asa ca... Astept un filmulet cu o alta motocicleta care sa accelereze mai repede. Pentru a imi combate teoria care pana acum are argumentul cel mai valabil. Nu va cer sa ma credeti ci sa vedeti cu ochii vostri. Eu am ramas socat cat de repede accelereaza la viteza mare comparativ cu modelul precedent. Deci ceea ce au zis ei ca pentru a atinge top speed -ul are nevoie de o putere cu 10 HP in minus fata de modelul precedent nu a fost minciuna.
  8. Ia taticu acum si spune-mi ce motoreta mai accelereaza asa. Nu am decat galerii Akrapovic pe ea EVO 2. ATAT. In rest este serie serie. Bracio, daca eram la Honda nu puteam spune asa ceva, pentru ca Zx 10 spulbera pe linie dreapta o Honda de serie. NKZ iti poate confirma asta ca a mers si pe una si pe alta. Si de fapt toti cei care alearga pe Zx 10 2006 iti pot spune ca e cea mai tare motocicleta pe care au mers ei. Acum va fi mai simplu sa faci comparatie nu trebuie decat sa pui un tank cam pe bordul oricarei alte motociclete ca sa vezi diferenta cel putin in linie dreapta. Iar dupa ce vezi cum sare de 300 km/h ma astept sa taci din gura o data pentru totdeauna SILVIU. http://www.unitedmotors.ro/Filme_moto/Cam_BORD_01.avi si autostrada cu top speed-ul http://www.unitedmotors.ro/Filme_moto/Cam_BORD_02.avi Cum am mai spus. Difera circuitul difera rezultatul. Acum ar trebui sa facem o medie intre rezultate. SAU MAI BINE LE INCERCAM NOI SI VEDEM CARE DINTRE ELE SUNT MAI RAPIDE..... Ma rog, cei care am avut posibilitatea sa o facem si ne dam cu parerea, suntem desfiintati de cei care au citit in reviste una si alta Una peste alta pe mine ma lasa rece remarcile voastre. Insa imi pare rau ca intra oameni care nu sunt initiati si citesc ineptiile voastre in loc sa citeasca impresii personale si obiective ale oamenilor care chiar le-au incercat. Oricum este de apreciat ca nivelul intelectual a mai crescut. Nu va mai uitati la Moto GP ca sa stiti ce motocicleta sa va cumparati saptamana urmatoare. Si nu o mai vindeti imediat dupa ce ati achizitionat-o pentru ca echipa respectiva a pierdut o cursa si nu mai e o motocicleta de top.
  9. Toate motocicletele Japoneze sunt obligate sa fie limitate la 300 km/h REALI.... Cat se prinde pe bord este cu totul si cu totul alta macare de peste. Sa nu uitam ca R6-ele de la Yamaha arata 18 000 rpm si el merge 16.200 rpm. Exemplele pot merge la nesfarsit. ZX 14 sau ZZR 1400 (200HP) si-a detronat bunica ZX12 R (192 HP) care facea legea chiar daca Hayabusa (175HP) a ramas o legenda.... Cunoscatorii stie.
  10. Oricum nu face diferenta asa ca nu-ti bate capul... Se bazeaza pe ceva afirmatia ta? Asteptam si noi argumente impresii traite sau macar citite!!! A, acum am citit pana la capat ce-ai scris.. Chiar tu ai spus ca nu se bazeaza pe nimic ....
  11. Aici nu te pot contrazice. Genial designerul de la Yamaha, de departe cea mai frumoasa motocicleta dintre toate
  12. Poti macar o data sa pui si tu ceva interesant pe site? Un articol despre ZX 10 ceva orice? Daca te intrebi de ce sa pui tu articol despre ZX 10 iti raspund imediat... Acesta este un topic dedicat acestui model.... M-am obisnuit cu ideile tale de neclintit asa ca te las sa-mi bagi vorbe in gura ca oricum ma sterg cu ele...
  13. DIMI, imi intaresti cu fiecare post parerea mea despre tine. Chiar esti ..... terminat, deja PROST suna bine.... FRATE, nici nu stiu ce sa mai zic. Ideea este urmatoarea, nu mai vorbi la plural ca jignesti oamenii de pe aici.... Crede-ma ca cine este destupat la cap macar cat un copil de clasa intai a prins gluma si o interpreteaza ca atare... Ma surprind din nou dialogand cu tine si nu inteleg de ce... probabil m-a prins acest dialog cum m-a prins si o emisiune de pe MTV in care unul nu facea nimic... timp de 30 de minute si nu puteam sa cred ca exista o emisiune atat de penibila si cretina. Penibila si cretina m-a facut sa stau 30 de minute lipit de televizor, cred ca si in cazul tau este vorba de aceiasi situatie... Daca ai fost de 2 ori pe circuit si eu am fost acolo inseamna ca ai fost in week-end Tocmai ce spuneam, in fiecare week-end cand era frumos faceam 2 3 ture alteori si mai multe... Dar ca sa sustii ca eu ma dau cel mai mult acolo ar trebui sa fi in fiecare zi pe tunari si sa vezi cu ochii tai... Gresesc? Abia atunci ai sa poti trage concluzia pe care ai tras-o, asa cum te caracterizeaza, din auzite!!! PPS: Ma intorc iar la subiectul cu citatele pentru ca nu-mi revin, recunosc perfect ceea ce am scris, dar ma intreb cat de idiot sa fi sa nu-ti dai seama frate de o gluma care nu are nici urma de subtilitate... este pe fata.... si totusi existi. Sa mor, mi-ai tras un semnal de alarma si ma gandesc ca nu esti singurul... Si asa ca mai bine tac si mai astept vreo 3, 4 ani pana mai cresti.... si atunci poate o sa radem impreuna...
  14. Se pare ca nu cititi tot. EU TOCMAI ASTA CER. ARGUMENTE PRO SI CONTRA!!! Eu am pus la inceputul topicului un articol din revista si un test cat se poate de obiectiv facut de un fabriant neutru, dar nu am zis... VEDETI? ZX 10 este cea mai tare ca asa a zis ala!!!! Iar ca in mare parte ce spune ala din articol sustin si eu din experienta proprie este una... DAR cand vine SILVIU FARA NICI UN ARGUMENT sa spuna ca ZX 10 e de cacao si K5 e cea mai tare... Iar eu il rog sa mearga mai intai cu ZX 10 si dupa aia sa comenteze nu mi se pare uman sa tac si sa inghit ineptiile unuia care imi baga cuvinte in gura si toata viata lui a mers pe IJ sau ceva asemanator... Daca este atat de redus incat sa nu faca diferenta intre gluma si lucru serios atunci nu are ce cauta aici, pentru ca nu stau de vorba cu handicapati... PS: La suc oricum o sa ne intalnim, este inevitabil, orasele noastre sunt prea apropiate insa omul m-a clacat... Eu inteleg ca sunt multi daca nu toti dintre noi care nu au habar despre multe nebuloase ale motociclismului, insa acestia trebuie sa se documenteze inainte sa vorbeasca si daca au ceva de spus in contradictoriu cu altii care pun niste articole pe net si aduc niste argumente din experienta proprie, sa spuna pe o baza... nu asa ca s-au trezit vorbind
  15. Este disponibil in Bucuresti. Se va aduce cel mai sigur prima bucata in Mai la salon, insa el se poate cumpara oricand si intr-o saptamana il pot aduce..
×
×
  • Creează nouă...