Sari la conținut

DerVish

EX+
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    knibolo@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    bucuresti-constanta
  • Numar Moto
    nici
  • Club
    neam

DerVish's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. de dragul aventurii, vin si io, ca tot sunt in oras. presupun ca e vb de 10 dimineatza,nu? ca pe la 10 seara, sa ne adunam mai multzi indivizi pe acolo, poate se sesizeaza un comunitar(politzist) si intra la idei mici si fixe. ok, bye!
  2. pana la urma, cat costa sa omologhezi un cadru? de ce nu ar pune totzi cei interesatzi ban langa ban, omologheaza un cadru si apoi isi recupereaza banii din vanzarea planurilor detaliate. inca o data : stie cineva SIGUR cat costa omologarea unui cadru? (dar fara idei/opinii nefondate, just the figures, pls), ca sa se stie de la ce s-ar porni. bye!
  3. am o vaga impresie ca golanii au facut o treaba proasta daca nea nelu a domnit linistit 11 ani din astia 16, iar alti 4 ani i s-a tinut locul cald. s-ar putea sa vin diseara, totusi.
  4. Razbunarea e un fel de mancare ce se serveste bine RECE! asteapta si tu 1-2 luni (suna ciudat, dar ii trece aluia starea de alerta pe care eventual o s-o aiba) si abia atunci poti sa incepi sa-i faci ceva. cred ca merita sa te uiti inca de pe acum pe acolo, prin zona, dar fara moto, doar in patrulare per pedes, evtl dupa ce iti trece schiopatatul. cat despre metode de a buli o masina/casa/garaj, imaginatia proprie e limita, sau rabdarea de a cauta pe net "ways to trash up a car" si cred ca dpdv legal daca ala da un ochi pe aici, si vede toata discutia, poate sa dea in judecata situl/userii/smth, asa ca gandeste cu gura inchisa. paranoia te tine in viata. bye! succes! eventual lasa si tu o harta pe aici, cu locul accidentului, de unde a venit ala, etc, ca sa stim pe unde sa cautam, si prin ce zona, ca eu am inteles initial ca era pe la academia militara. eventual punem un plan cu strazile care au fost deja cercetate, care mai sunt de vazut, chestie total anonima si colectiva. HAIDETI< CA MERITA SA NE DISTRAM BINE DE TOT PANA IN CRACIUN! BWAHAHAHAHAHA! ma ofer sa plec in patrulare pe acolo, perpedes, numai sa-mi zica si zona mai precisa. bye!
  5. salut! poate ca e offtopic, dar am citit ca si japonezii au fabricat sub licenta modele de HD, inainte si dupa ww2. rukio parca se numea.
  6. Faceti ceva simplu: decat sa mai va certati pe tema care , cine , cate choppere a modificat/construit/nascut pe cale naturala/cezariana/mosit/alaptat cu biberonu/dat la gradinita, mai bine scoateti un micrometru/subler/metru de tamplar/ruleta cu banda metalica, si masurati organul ala hipertrofiat care fura sangele din extremitatea cu care de obicei se mai si gandeste. ... si vedetzi care e mai mare si mai tare, asa incat o sa stiti cine are si raspunsul la intrebarea de de 64 de puncte. succes! bye! ontopic (poate): sunt amuzanti, dar parca prea multa telenovela strica.
  7. In general, pentru ORICE accident, ar trebui sa te duci la INSTITUTUL MEDICO LEGAL, pentru constatarea zgaibelor tale(leziunile pe mandrie nu se pun, din pacate). Din facultate am ramas la ideea ca DOAR ACTELE DE LA IML AU VALOARE JURIDICA IN PROCES, adica aia stabilesc cate zile de spitalizare necestia boala ta, zilele cat ai stat in spital e alta mancare depeste. oricum ,insanatosire grabnica!
  8. hahaha pe la 5-6 ani , nu ma stiu bine prima oara a fost la tara cred ca era vorba de un parastas, si din capul satului o ruda m-a luat pe motor(nu stiu ce marca era, avea doua roti sigur) veselie, extaz, ce mai, lumea era a mea, senzatii ,OAU! de atunci am ramas cu senzatia aia misto de "tre sa intorc capul dupa ceva cu doua roti care paraie si accelereaza si trece pe langa mine" . tot de atunci, mirosul de lemne arse imi place la nebunie(mancarea de parastas facuta la pirostrii bate totul) pe la 16 ani aflu ca bunica-miu a avut un noroc teribil: fiind proprietarul unei "capre" si lucrand la bucuresti, si avand obiceiul sa vina acasa beat si pe doua roti, singurul lucru rau care i s-a intamplat a fost ca a bagat calcaiul la spitze si i-a plecat cu tot cu incaltaminte, astfel incat patru luni a trebuit sa stea in fotolii ca sa i se lipeasca noul cacai grefat din pulpa celuilalt picior la care zic oau, deci chestia e ereditara, transmisa prin cromozomi, etc atfel incat anul trecut iau carnetul 12 octombrie, frigaraie mare, la poligon incep direct sa ma sui pe motor, nu mai fac aia 5 metri pe langa, si sunt intors de un strigat general din spate "NU ASA, BAH" la care revin la locul de pornire, si pornesc IARASI TOT PE MOTOR, trec peste faza cu 5 m pe langa motor. (emotia dar si casca de pe cap, nu mai purtasem niciodata) de data asta sunt intors de politist, care vine si-mi explica ce te sa fac, termin cum trebuie iau carnetul si gata back to square one am de gasit un motor sfarsit/inceput nou
  9. Ceva util tot am propus, si inca mai sustin: inainte de o kestie din asta incercati un poll cu sugestii utile, pentru a multumi pe toata lumea @ivan : inlocuieste personalitatile cu 2 beri si pot sa te ajut cu adevarat cand o sa vin la etrusco. cine-i dr pop si ce face?(cunosc mai multi) @undertaker poate ca ai dreptate cu singuratatea. faza ailalta o stiam. cretian andrei nu-mi inspira incredere . tie chiar iti place emisiunea lui?
  10. ave! in primul rand BEREA ERA PROASTA: incercati sa beti 7 beri de la dozator si durerea de cap de dupa aceea va va aduce aminte pentru totdeauna de asta. apoi spuma ei era suficient de groasa cat sa-mi sugereze o anumita marca de detergent, lucru perfect inacceptabil mie. cand am spus ca am suportat atmosfera, luati-o literalmente : fum cat cuprinde, in timp ce eu as prefera sa fumez doar "verde natural" fara nicotina sau gudron; plamanii mei se vor feriti de toate kestiile atea, mi-e destul ca traiesc in capitala. raspunsuri: @inger albastru nu sunt sensibil, sunt doar pretentios, nu vad unde e chestia gresita in asta. la faza cu prezentatoarea ai dreptate, e vorba de diferenta intre machiajul de tv si cel de seara, vorbesc mai jos de asta @ozzy r u talking 2 me? @ivan ma inteleg perfect, dar cred ca tu esti gelos pe faptul ca pot sa aud mai multe voci in cap decat tine ma suport destul de bine, desi personalitatile mele nasc pui vii si-i hranesc cu lapte; vrei f'o doua?(hai ca e super oferta) @popiana de tombola nu stiam , poate as fi pus ceva prin definitie sunt Adonis+Apollo +Hermes+Priap+un sfert din Jeezus f**ing Christ Superstar+150% mr Nice Guy(unde trebuie si pt cine merita), ca si oricare alt cetatean mascul cu toate oualele si neuronii la locul lor. cat despre bataturi in palma, intreaba 95 % din persoanele de sex masulin, si o sa afli un raspuns surprinzator (pentru cine oare?) daca as fi fost subtil ti-as fi recomandat sa-ti schimbi bateriile la vibrator cu o marca mai buna daca as fi fost super subtil ti-as fi cerut scuze pentru ca te-am pus in situatia de a te exprima ca o venerabila persoana de varsta a doua recent trecuta la menopauza din suburbiile acestui minunat oras . asa nu-ti spun decat :evolueza din faza de mirc, incearca sa folosesti mai putini smiley-uri (arata cam aiurea peste 10 per post), si incearca sa-ti controlezi afirmatiile, poate ceilalti raman cu o impresie defavorabila tie. acum cred ca datorez niste scuze prezentatoarei blonde, mi-am dat seama de semi-nesimtirea afirmatiilor mele, in acest caz fiind fix diferenta intre machiaje de mai multe feluri, lumini, post-productie, care lucruri nu se pot cere in club. inca o data , a fost vina si prostia mea ca am postat inainte sa ma gandesc mai bine.inca o data, scuze. pt celelalte persoane de sex feminin care au fost acolo si s-au simtit jignite, aveti dreptul la toate scuzele mele, dar nu am gasit un exemplar perfect din punctul meu de vedere(sorry, imi functioneaza inca instinctul de vanator) recomandari: inainte de data viitoarei intalniri incercati sa faceti un poll de gen : daca vreti berea gratis, ce marca, daca ar merge eventual ca intrarea/berea sa fie cu plata si banii din asta sa fie donati, de votat playlistul , alte sugestii, etc. bye!
  11. o sa postez neste kestii dupa 10 zile, ca sa nu se spuna ca postez cu supararea in vena. bye.
  12. NU cunosteam situl motoreta.ro, dar pe asta de aici il stiu de mult --- cca 9 luni. de fapt am facut scoala de moto dupa ce am dat de situl asta, si nu regret. ce-am zis inca sustin, si totusi am fost finut ca n-am spus decat atat. despre bere si atmosfera respirabila, insa as mai avea de comentat destule, dar ma opresc. venisem acolo cu sacul mare la pomul laudat. me bad. cred c-o sa trec intr-o zi si pe la etrusco,dar las sperantele acasa. pa!
  13. Ce draq, cred ca sunt primul caruia nu i-a placut toata vajaiala aia. pe scurt : chiar v-a placut berea? sau faptul ca a fost GRATIS v-a luat neste simturi (gustativ si olfactiv), ca sa vedeti ca AIA NU ERA O BERE DE BAUT !!!!!, ci doar de stat cu ea in mana si eventual de gustat( orisicum n-am baut decat maxim o optime din ea, de rest am scapat repede) muzica a fost de cacao, hard rock neam(cel putin in jumatea aia de ora de la 21 la 21.30 in care am suportat atmosfera) aerisirea/ ventilatia nu exista sau nu functioneaza, asa ca putea ca la o bomba de cartier in care proletarii vin si-si beau mintile concursul de baut bere mi s-a parut o ineptie la calitatea berii, asa ca am disparut rapid dupa ce mi-am "marcat teritoriul" gagica aia blonda de la tv nu arata asa de bine live si nu spun decat atat. de alte tipe nu mai vorbesc. atat. astept si pareri contrarii
×
×
  • Creează nouă...