Sari la conținut

duqir

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    mydupir

Profil

  • Carnet moto din
    2008
  • Numar Moto
    BC 04 YCD

duqir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Temperatura apei creste intr-adevar mai repede, dar nu sare de 90-95 de grade. Plus ca la relanti da rateuri si se opreste....pocneste ca si cum ar fi gaze nearse.
  2. Adica trebuie reglate carburatoarele?...Nu ma pricep...explica-mi in detaliu te rog! Mersi! Mesaj completat Da-mi un id de mes daca vrei...vb mai bine asa...
  3. Am un pegaso din 1997 Cube. Am o mare problema. Imediat ce o pornesc se incing foarte tare evacuarile. Se incing foarte tare=se inrosesc. Parerile sunt impartite. Vreo 2 mecanici nu au habar cam ce-ar avea. Acum recent s-a uitat cineva la ea si a spus ca firele de la regualtorul de tensiune ar fi puse aiurea. Ar putea fi asta cauza?....Altu a spus ca trage aer fals intre carburator si motor. Din manual e greu sa masor valorile la din reg de tens pentru ca trebuie sa o fac cu motoru pornit , ori daca il pornesc se incinge f tare si trebuie facut repede, si nu-mi e la indemana. Am schimbat bujia veche NGK DR8EA cu una D8EA si se incinge mult mai repede din cate am vazut. Vreau sa ies cu el si nu pot:(((...Ajutati-ma daca puteti!!!! Va rog!
  4. duqir

    Accident mortal Onesti

    Ok !...Imi voi pune pasiunile in cui> Imi pare rau ca sunt om si am pasiuni ,vise etc...nu stiam ca te dezumanizezi si devii cocalar daca iti doresti o anumita masina ,sau un anumit motor, daca imi iau mustang is cocalar si daca am logan is un om ideal. Fratilor, depune-ti banii in cec si creeati un mod egal de viata , nu sariti in ochi ca sunteti cocalari. Luati-va Logan, Transalp si chiar daca visati in alta parte , renuntati pentru ca ajunge-ti pe cocalari.ro ))...esti culmea omule! Eu imi doresc un KTM ! E 12.000 Euro. Pot sa-mi iau:)))??? A! Nu ! Ca sa fiu normal din punctu tau de vedere trebuie transalp. Mesaj completat in fine...chiar ca am deviat....Maine il inmormanteaza pe baietas...RIP din nou! Daca sunte-ti din Onesti , am impresia ca in seara asta e la capela la red,daca vreti sa lasa-ti un omagiu..................................PACAT!
  5. duqir

    Accident mortal Onesti

    Am inteles! Daca ai o pasiune si iti permiti sa o cumperi , esti cocalar . Ai deviat de la definitia ta. Tot nu mi-ai raspuns ...daca am o pasiune [entru mustang si voi reusi sa-mi iau, pot circula pe strada ,fara sa devin cocalar in fata criticilor?(nu ca m-ar interesa)
  6. duqir

    Accident mortal Onesti

    Este o pasiune...acuza-l si pe Tiriac ca are o colectie de N masini si nu cred ca a mers cu toate. Eu vreau sa-mi iau un mustang vechi. Raspunde-mi acum si spune-mi de ce mi-l cumpar, sa ma sparg in figuri sau ca am o pasiune?...Am ce face cu el? Pot merge cu el prin oras sau sunt cocalar?...Lamureste-ma!
  7. duqir

    Accident mortal Onesti

    Asta am inteles , dar vazand unde a batut si prima data cu frustrarile, imi cam dau seama ce vreea sa zica. Cel mai bun prieten al meu e endurist si daca ii zic ca a fost un accident , el imi zice "ss,nu?". Eu vad lucrurile altfel, ar trebui sa ne sustinem, sa ne ajutam mereu, nu daca e unu cu ss care are accident sa sara toti de poponeata in sus "vai ce casca avea, era pe-o roata, nu avea costum.....etc....toti trebuie sa intelegem ca suntem pe 2 roti si tre sa fim uniti, nu sa auncam cu pietre , unul in altu.
  8. duqir

    Accident mortal Onesti

    CONFUNZI COCALARII CU MOTOCICLISTII. POATE MULTI COCALARI AU MOTOR, DAR PUTINI MOTOCICLISTI IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI AU COMPORTAMENT DE COCALAR. VAD CA TU, GENUL ASTA DE COMPORTAMENT IL AI. GENERALIZEZI AIUREA! Mesaj completat SAU CA NU SE UITA NIMENI LA MOTOARE ENDURO......VEZI CUM APARE FRUSTRAREA?...IA-TI UNUL DE VITEZA!))))))))
  9. duqir

    Accident mortal Onesti

    Bravo kidule ! ai perfecta dreptate. Cand am inceput sa conduc motoare , am inceput pe un gpz de 500 , apoi urmatorul a fost un suzuki dr ...Am vrut sa incerc ambele categorii , nu ca am avut o frustrare si apoi mi-a trecut si mi-am luat enduro. Imi place ca aspect ss, dar si drumetiile cu enduro . E totul diferit. Fiecare cu cel doare. Daca as avea bani mi-as lua 2,un enduro si un ss. Dar asta nu inseamna ca ies la agatat cu ss ,o duc pe gagica acasa , si daca o iau de nevasta o duc in drumetie cu enduro. Momentan nu mai am motor si tot sunt indecis ce sa-mi iau , deci nu cred ca mi-au trecut de tot frustrarile ))
  10. duqir

    Accident mortal Onesti

    Atunci dupa replica "cine-i fara pacat sa arunce primu cu piatra", strange-ti un grup de enduristi si spune-ti pe rand : 1. eu niciodata nu am facut slalom printre masini 2. eu niciodata nu am depasit limita de viteza legala 3. eu tot timpul am purtat costum de protectie indiferent ca mergeam 500 de km , sau ca mergeam 300 de m 4. eu niciodata nu am incercat sa-mi urc capra pe-o roata Daca se strang vreo 50 de motociclisti cu enduro si spun astea toate , imi voi lua clar enduro , pentru ca probabil exista cum spunea baiatul de dupa tine, o divinatate care va protejeaza si o alta care te forteaza sa respecti cu strictete legea. De ce nu merg enduristii in slipi pe motor ptr ca e clar , nimik nu va atinge! Mesaj completat Intr-adevar cele de viteza sunt mai periculoase, da...la drumurile noastre avantaj au enduro, dar nimeni nu ma obliga daca am un motor de viteza sa merg mereu cu 150 km /h...tine strict de cel de la ghidon.
  11. duqir

    Accident mortal Onesti

    BRAVO!.....ACUM NA! SUNTEM TOTI MOTOCICLISTI, DAR PE CATEGORII! cEI CU VITEZANELE MOR, AIA CU ENDURO AU 7-14 ZILE DE SPITALIZARE, SI ACUM PREMIUL 1 !!!....FELICITARI CHOPERISTILOR CARE INTR-UN INTREG SEZON AU AVUT DOAR 2 ACCIDENTE USOARE, CU SIMPLE ZGARIETURI LA REZERVOR!
  12. duqir

    Accident mortal Onesti

    Bine ca toti vorbiti ,"ca facea slalom, ca nu avea casca buna, unu vrea motoare dezmembrate de la prosti( bravo "motociclistule"), unu ca se face scoala sau nu. Pe langa toate astea, un MOTOCICLIST A MURITl, si in loc sa loviti sau sa tine-ti partea ganditi-va ca au murit vreo 4 in termen scurt. Fata aia de la Bucuresti din cauza drumului, am mai auzit de unul care avea 17 ani si a murit , baiatul asta din Onesti ar trebui sa dea de gandit , ca avea 90 sau 190 LOGANU ERA LOVIT IN STANGA. DE CE?......Lui i-a fugit spatele , iar daca cumva ii fugea din cauza unei gropi probabil nu mai stati la critica de balta la o cafea cu sare. Ganditi-va mult, orice moment de neatentie poate sa ne aduca pe noi care stam pe 2 roti in ceruri , indiferent de costum sau cat de "inteligenti" parem.. Tot in Onesti a murit cineva la 40 la ora ca si-a rupt gatul...avea casca meseriasa , costum bengos si motor periculos.....luati-va de si de el!..... Incepe un nou sezon , apare iar termenul "conservar" pe forumuri si o gramada de Socrate meseriasi in ale condusului pe 2 roti. Intr-adevar trebuie sa fii atent mult mai mult decat la volanul unei masini, dar pe langa asta, ne trebuiesc soferi de motor educati, soferi de masini educati, drumuri bune si atunci poate SLALOMUL PRINTRE CRETINI(CUM SPUNEAU PARAZITII) o sa fie intr-adevar o culpa unica. Pana atunci haideti sa nu mai aruncam cu noroi in stanga si in dreapta, nimeni nu stie a cui a fost vina. putea sa fie a lui, a loganului ,a drumului ,iar pentru cei ce cred in destin, a lui Dumnezeu. Pe langa toate astea , cu toate ca ma repet, UN MOTOCICLIST A MURIT IAR, iar tu FILOSOFULE, puteai fi in locul lui....aveti grija mare cand va urcati la ghidon .....GEABA....RIP
  13. duqir

    Accident mortal Onesti

    Nu vreau sa fac speculatii, dar sunt din Onesti,stiu zona bine. Loganul este lovit in partea stanga chiar daca era pe acelasi sens de mers cu motorul. Multi dobitoci cu masinile se inscriu pe banda 1 ptr ca este o zona aglomerata ,si asa trec mai repede. Tare imi e mie ca loganu era pe banda 1 si a vrut sa iasa pe 2 ,motociclistu a franat , a intrat in voblaj si de asta se explica ca e lovit in stanga spate. Altfel nu-mi explic. Ce-i drept din cate am auzit, avea viteza, dar ma tot uit ca boul la poze si nu-mi explic lovitura in stanga loganului. Daca te uiti atent la logan are roata din spate stramba, deci e clar ca impactul a fost puternic. Mai comentati voi. Repet , sunt pure speculatii , nu stiu nimic exact deocamdata, doar ce am auzit din gura unui reporter de aici. Ce au scris baietii pe site 1. ,2. este de pe onestionline.ro. Un prieten motociclist mi-a spus ca el ar fi lovit cu capul in masina de pe contrasens , nicidecum in logan. Uita-ti pe onestionline.ro...ultima poza , masina neagra de neamt Mesaj completat Plus ca pata de sange este pe contrasens.
  14. duqir

    Accident mortal Onesti

    I-a fugit spatele si s-a tarat pe jos,pana s-a lovit cu capu de o alta masina de pe contrasens. Cel putin asa spune un pompier care a vazut tot. Motoru a lovit un logan si el s-a lovit de o alta masina. Rog sa nu se mai speculeze aiurea....whellie si alte alea....cine stie exact ce s-a intamplat sa scrie, cine nu sa lase RIP si atat. R.I.P. Mesaj completat http://www.onestionline.ro/stiri/2010_03_30_accident.htm Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=rnh_9GOpEFY...player_embedded
×
×
  • Creează nouă...