Sari la conținut

mirel_jd

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mirel_jd

  1. sa revenim la spusele gaborilor care au sunat cam asa: 'Bha prietene daca nu e contact nu e accident'. Adica stati asa sa inteleg si eu: ala aproape ma omoara si din instinctul meu il evit in ultima clipa, asadar ma salvez de la moarte si prin urmare DECI ala nu e vinovat. Deci mai astia care doarme in fotolii jmechere, voi nu prea aveti creier... si nici astia cu uniforma nu prea are creier ca e multi si prosti si degeaba... si ala trebuia batut intr-adevar, din pacate nu am apucat sa ii dau decat un capac peste fata, pacat ca nu a ripostat... probabil ca rezolvam cazul fara sa ii iau carnetul victimei pentru cercetare. apropos, poza lu ala este pe net, fiti atenti ca omu merge cu muzica maxima si pentru el semnalizarea si oglinzile sunt niste gadgeturi inutile.
  2. Suzuki Intruder se deplasa regulamentar pe banda 3, viteza 30-40 km/h. Autoturismul Ford a intrat de pe banda 2 pe banda 3 fara sa se asigure si fara sa semnalizeze. Motociclistul a franat brusc in prima faza, claxonand cateva secunde, apoi autoturismul a dat impresia ca a realizat existenta motorului in stanga sa. Soferul autoturismului fiind distrat si avand muzica la maxim nu a auzit si nici nu a zarit mototciclistul si a virat stanga scurt, blocandu-i banda motociclistului care pentru a evita autoturismul a franat brusc si a inclinat motocicleta, provocandu-i caderea... Incostienta soferului a continuat el parasind locul evenimentului fara nici un fel de regret... A fost urmarit de Suzuki Intruder 1800 si oprit in dreptul rondului de la Alba Iulia, mai mult silit a revenit la locul accidentului, explicandu-se existenta masinii pe sensul celalalt de mers. Urmarile acestui eveniment: - spitalizare pentru motociclist - usoare contuzii pentru pasagerul Intruderului - permis retinut pentru motociclist in vederea executarii cercetarilor - SOFER FORD ELIBERAT FARA NICI UN FEL DE SANCTIUNE !!! Regrete: imposibilitarea aplicarii unei pedepse severe unui inconstient fara nici un fel de regret si parere de rau. POZA FORDULUI ATASATA PENTRU A VA FERI DE ACEST ... DOBITOC SI INCONSTIENT...
  3. Salut! In cateva zile voi fi posesorul unui Intruder C 1800. As dori sa achizitionez un set de crash bar (engine guard) pentru acesta. Ma poate ajuta cineva cu o firma importatoare? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...