Sari la conținut

stegulake

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    nu am

stegulake's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, incepator total pe moto, 15 ani de condus conserve, am 1,68 si 60 kg, vreau sa imi iau ceva de mers in oras, dar o data pe luna sa ies si un pic pe coclauri, am ceva off road la activ, deci intrebarea ma este ce imi iau, mi as lua exc un 4t cat mai mic ca si cilindree, o fi bine o fi rau? Ma descurc in oras, oare ajung cupicioarele jos? Acu fac scoala pentru A si ma mananca tare.
  2. Salut, am 1,68, 60kg,15 ani experienta in trafic cu masina, pe moto abia fac scoala, vreau un enduro cu care sa pot merge in oras,si sa ajung cu ambele picioare jos,chiar daca pe varfuri, dar cu care sa fac lunar macar si un drum pe baiului. Se poate asa ceva?
  3. multumesc pentru sfaturi dar scuterele imi par atat de urate incat nu ma urc pe unu nici in gluma, tind si eu sa cred ca ai dreptate la un motoras de 50 mestec in mamaliga serios, ma gandeam la un rs, sau tzr, tzr as prefera ca is mai bune si mai frumoase parca, cat despre consum la masini am saxo 1,1 drum intins aproximativ 4,5 bucuresti apr. 7,5 clio 1,4 intins 8-9 buc. aprox 13-14 e cu dus si intors
  4. mda, deci nu e bine, caut altceva, multumesc pentru raspunsuri, chiar daca tre sa dau la schimbator la greu totusi caut altceva
  5. pai ma asteptam sa pape gen 3, na poate nu sunt io in tema, da masina mea cu motor de 1,1 imi ia 4-5 la drum intins, deci?
  6. e mult ma 4-5 pentru un scuteras din asta, pe cuvant, ma asteptam sa pape mai putin, totusi cutia automata ma incanta mult, grea decizie, alearga destul, mai mult de 80 nu cred ca am nevoie, demarajul m-ar interesa, sa fie sprintena cat de cat, e utila o accelartie buna in aglomeratie
  7. salut, vreau sa-mi iau dna sau tzr, acuma varianta e ca dna e mai ieftin si e si cutie automata gen, eu mi-l iau pentru bucuresti, am masina da in aglomeratia asta mori cu zile, si satul de schimbat trepte la masina ma gandesc ca e comod rau dna-ul in aglomeratie asa ca sfatuiti-ma dna sau tzr? ce cade prima data la dna? cat consuma scuterasu asta si niste viteze maxime?
  8. mda,are toba schimbata, ma gandesc ca poate nu mai face ca o drujba, s-a notat si contactat am mai vazut una care arata intr-un mare fel dar cam multi km: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...1998-99985.html
  9. uite ce am gasit, ce parere aveti? http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...007-101161.html
  10. azi am fost si am vazut un rs in crangasi din 99 modificat, cica de 80 cc, cica urca in 80-100 lejer, viteza maxima 130, 11000 de km, da saraca era cazuta toata, m-am urcat pe ea si mi s-a parut un pic stramba, adica nu erau la fel distantele intre furca si carena sau cum ii zice, parca toata carena aia era mai spre dreapta, adica nu parca ,sigur? e normal? era zgariata pe toate partile dar mai rau pe stanga, de unde ma gandesc ca de aia era carena mai pe dreapta, e prima care o vad si nu stiu ce sa zic, astept sfaturi, pustiu zicea ca o da cu 1600 dar a lasat pana la 1400.
  11. nu imi sunt suficienti sub nici o forma la drum lung, noroc ca nu am de gand sa fac drumuri lungi cu ea, pentru bucuresti un 70-80 e k, cu varfuri de nervi la 100 , oricum nu am degand sa imi iau ceva mai mare deocamdat pentru ca chiar nu vreau sa dau de permis, cine stie daca imi intra in sange poate, acu pe asta o iau de nevoie pentru bucuresti si atat.
  12. nu ma astept sa demarez in tromba pana la 120, dar macar sa stiu ca duce, si la 90-100 sa nu fie turata la maxim, gpru ala l-am vazut si eu, da m-au speriat astia ca nu se gasesc piese, daca nu se gasesc piese si sunt rare atunci nici mecanici care sa se priceapa nu se gasesc iar eu cu mecanica nu ma inteleg absolut deloc ca sa incep eu sa mesterec la ea. dna nu are nici aprobarea prietenilor mei dar m-ar fi avantajat ca nu tre sa schimb viteze, eu sunt cel mai amator dintre pamanteni la condus pe 2 roti, in fine. Probabil ramane aprilia, acu tre sa gasesc si una buna, sugestii?
  13. gilerika imi recomanzi dna datorita inaltimi mele debordante sau ca ai tu? si explicati-mi si mie de ce se vb de un numar atat de mic de km la minimotoarele astea? deja 15000 e un record sau cum? astea sunt de unica folosinta? adica io cu masina mea am facut 30000 intr-un an lejer, e adevarat ca multi afara, dar multi si in bucuresti, deci as face multi si cu mititica, pff, nush ce sa zic. si una peste alta azi imi zice si gagica-mea ca unde o tin, eu ii raspund in fata blocului, legata, cu alarma si casco pe ea, iar ea ma intreaba cate am mai vazut asa, recunosc ca nu prea am vazut motoare sau scutere in fata blocului, deci.., voi unde le tineti, cum ati rezolvat problema?
  14. mda, ideea e ca eu am 1.68 ma descurc pe aprilia? nu e prea inalta? e vre-un d-zeu a rs-urilor pe aici ca in schimbu unei cinste grase sa mearga cu mine cand imi cumpar, sa imi zica parerea si sa ii faca o proba ca io sincer sunt sigur ca prima oara cand ma urc o trantesc si daca nu o iau e aiurea, macar sa stiu ca e a mea cand o trantesc
  15. salut, si eu ma gandesc la aceeasi treaba, sunt sofer de bucuresti si sincer m-am saturat, dar scuteru mi se pare prea caraghios, si chef de dat examene n-am de nici o culoare, asa ca ramane variana cu struto-camila, sau catar cum ii zicea cineva, ca nu e nici cal nici magar . eu nu am mai mers pe ceva cu 2 roti de vreo 5 ani, cand mi-am inchiriat unu la mare, si atunci pana m-am obisnuit a fost cam greu da dupa a fost chiar fain, imi place senzatia. am cautat un pic si am vazut ca sunt mai multe in genu asteia, sa arate a motor si sa aiba 49 cc, mai e gilera dna si un derbi gbr parca, daca nu ma insel, care dintre ele credeti ca merita? ii fac un upgrade clar, nu ca as fi un mare vitezoman dar nu m-as putea obisnui cu ideea ca nu pot merge cu 110-120 km/h in orice clipa, cam ce kit mi-ar tebui pt asta? Cum e cu schimbatul vitezelor, ca habar n-am cum e la astea pe 2 roti, nu e incomod? explicati-mi si mie va rog cum e ca habar n-am.
×
×
  • Creează nouă...