Sari la conținut

Danezul

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.sfarshitorul.com
  • Yahoo
    brumbea2002@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Suzuki Bandit 1200 S

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Pegaso 650

Danezul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Alte recomandari aveti? In afara de FLR si Liviu. Florin a cam refuzat-o pentru ca e micuta (are doar 1.62 ) si din cate am inteles Liviu e responsabil pentru cat A2 si parca nu prea vrea sa faca A2 si dupa aia sa dea alti bani si sa piarda iar timp sa faca cat A. Se poate face categoria A (nu A2) in alta parte care sa fie ok?
  2. Mulțumesc, Știi cumva ce motor are pentru A? Cu el am făcut și eu școala acum ceva vreme, dar am făcut pe ceva de 250cmc si n-am dat traseu, doar poligon (naiba mai știe ce model era)
  3. Ziua bună, Acest post e mai mult îndreptat în direcția colegelor motocicliste. Din fericire pentru mine, prietena mea s-a decis să încerce să treacă pe locul din față al unei motociclete. S-au mai schimbat unele lucruri de cand am făcut eu școala de moto și aș avea nevoie să aflu ceva păreri despre experiența de școală pentru o fată de statură mai mică. Consoarta are 1.62 înălțime și nu stiu ce motociclete au instructorii acum care să i se potrivească. E un pic stresata de ideea de motocicletă, deși merge fără probleme ca și pasager. M-ar interesa cam pe ce motociclete ați făcut școala, cât de grea vi s-a părut motocicleta, ce a fost cel mai greu. Se merge in trafic cu instructorul in spate? Vă mulțumesc,
  4. Salut, Baieti, m-ar interesa daca aveti careva de vanzare un senzor TPS pentru 650 IE (2004)? Mi-o luat-o razna si cam trebuie sa-l schimb pe miselul ala.
  5. Mda, am uitat si vad ca nu exista buton de edit. Modelul e Aprilia Pegaso 650 I.E. 2004
  6. Salut, Eu o iau razna cu astia de la Aprilia si cu timpii lor de livrare piese. Am o comanda data de vreo 3 saptamani si inca n-au venit de la aprilia. Stiti careva unde pot gasi piesele astea, sa fie pe stoc sau livrabile in cateva zile macar? AP8124950 - Senzor nivel benzina AP8104328 - Capac radiator AP0222317 - Termostat AP0430590 - O-ring de la termostat AP8112939 - Termocupla Sau eventual poate exista piese care sunt compatibile cu codurile astea. Raman dator pentru orice idee
  7. Salut, Acum vreo luna am devenit si eu posesor de Pegaso si deja ma incanta cu o problema. In dimineata asta a refuzat sa porneasca. Am dat sa o pornesc de dimineata si se invartea motorul fara sa porneasca. La un moment dat nu a mai vrut sa invarta si am zis ca s-a golit bateria. Am pus-o pe redresor dar continua sa nu invarta motorul. Nu se aude decat un releu care cloncane si atat. Aveti vreo idee de la ce poate sa i se traga? E posibil sa fie dusa de tot bateria sau pot fi alte probleme? Motorul e din 2004. Am mai patit o data sa porneasca greu dar in rest pornea fara probleme.
  8. Danezul

    Accident In Brasov

    Bine ca n-a patit mai rau! Vazusem ceva la numar cu "Z" dar vedem destul de rau numarul din masina. N-am apucat sa vad nici macar cine era la volan. Cand ajunsesem eu tocmai venea un grup de motoristi si trageau pe stanga dupa pasaj. Anyway...bine macar ca n-avea viteza si ca o scapat cat de cat ieftin. Insanatosire grabnica si toate cele bune.
  9. Danezul

    Accident In Brasov

    Am trecut pe acolo cu masina pe la 19:30 si era un motor la pamant langa o dacie alba. Din cate se vedea ala cu Dacia nu a acordat prioritate cand taia bulevardul sa mearga catre Harmanului si tipul cu motorul intrase in roata fata de la Dacie. Aripa aluia era destul de sifonata si motorul era spre dauna completa din cate am vazut din mers. Stie cineva daca e ok motoristul? Insanatosire grabnica!
×
×
  • Creează nouă...