Sari la conținut

CASIUS

INACTIV
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CASIUS

  1. Multumesc mult!

    Sanatate din plin sa ai!

  2. CASIUS

    Accident Dn1

    Se numea Florin (BATOZARU), avea un service auto la iesirea din localitatea TANCABESTI, era un tip foarte echilibrat. Acum un an a dorit sa isi cumpere un KAWA NINJA dar s-a razgandit, mi-a spus ca nu vrea sa moara pe sosea. Se pare ca a revenit cu dorinta de asi cumpara motor, asa ca a cumparat SUZU VZR 1800, probabil ca s-a gandit ca asa va fi mai in siguranta pe un puturos. Din pacate nu a fost asa. Ultima informatie pe care am obtinut-o a fost ca se afla in coma la spital, ca i-a fost afectat creierul si ca se pregateste o interventie chirurgicala nu prea recomandata de medici dar singura sansa de a se incerca salvarea lui din situatia mai mult decat critica.
  3. pe youtube au fost postate amintiri cu cel ce a fost si va ramane prietenul nostru,,ALIN". Multumim celor care i-au adus omagii , sa -i fie tarana usoara !
  4. Cum te-ai gandit tu asa ca un om mare. Nu ti se pare ca tragi niste concluzii pripite? Ai fost la locul accidentului? Cunosti tu imprejurarile producerii accidentului? Ai avut tu un aparat de masurat viteza si atrecut Alin pe langa tine inainte de accident? Ai vazut tu carene sparte ( erau doar sarite din suruburi) ? Vorbesti doar din auzite, toti suntem destepti, pacat ca nu vedem greselile noastre si avem grija sa judecam pe cei din jur. Ca de obicei, e mai usor, mortul e de vina.... Nu motocicletele ucid oameni, nu a fost un gest sinucigas. Oamenii ucid oameni, prin imprudente. Sa te fereasca D-zeu sa iti taie cineva calea cu un automobil, dar sincer din cate imi imaginez nu pari motociclist, mai bine, la cat esti de pripit (superficial) in gandire te-ai face praf in maxim 5000 km rulati. Iti trebuie atitudine MAN. Sunt convins ca in mintea ta crezi adanc ca daca erai tu la ghidoane nu pateai in veci asa ceva, asa credem toti, pana la un moment dat cand se duce ca valul optimismul.... Esti doar amator. Motociclistii sunt uniti si se respecta, amatorii critica din coltul lasitatii .. Pacat ca aces post s-a transformat intr-o critica ... Scuze MAN, nu te supara, suntem indurerati de plecarea lui Alin, cei care l-au cunoscut sufera cand cei ca tine care se plictisesc si nu cunosc evenimentele, intra pe forum si sar cu comentarii de Inspectori la Criminalistica. Nu mai judeca la suprafata, viata e inselatoare.... Ai grija de tine, protejeaza-te, pentru cei din jur nu esti decat praf in vant.... L-am cunoscut pe Alin, am fost la locul accidentului, am moto, am auto, am vazut accidente la viteze mari, uita-te si tu si compara.
  5. MESNER, esti EMO cumva ? Pe tine te doare in (.......) si de soferita si de motociclist, cred ca te doare in (.........) si de viata ta..... Cred ca locul tau nu este pe acest forum. Comentariile tale sunt degeaba si in necunostinta de cauza. Esti insensibil. Nu te supara, aici se plange un om care nici macar nu a fost inmormantat. Daca politia a spus ca circula regulamentar, cu toate ca era motociclist ,,cel mai tare biker", atunci e destul de clar. Daca nu cunosti aceste persoane implicate si nu iti pasa de ele, nu da cu noroi, nu pata amintirile care ..... doar ele au ramas. Multumesc pentru intelegere ! RIP ALIN!
  6. Salut! RIP Aline! Nu suntem aici sa te judecam, ci sa te plangem . Va rog pe toti, nu il mai judecati pe Alin pentru ceea ce era inainte, un iubitor al vitezei. Ati vazut masina, ati vazut motocicleta, ati vazut alte accidente, comparati si dati-va seama ca acelea nu sunt urme de accident la viteza mare. S-a rupt furca de la motocicleta din impact, era normal, furca inseamna 2 tevi goale pe dinnauntru e normal sa se rupa, mai ales la impact cu garajul de beton. Priviti aceste argumente: 1. Masina a fost lovita de motocicleta in partea din fata, semn ca doamna de la volan a virat cand el era foarte aproape (excludem viteza lui Alin in functie de avariile masinii si motocicletei). 2.Masina condusa de doamna apartinea sotului ei, care are 2m inaltime, ea era miniona, nu cred ca avea oglinzile reglate. 3.Dupa ce l-a proiectat pe Alin in lateral, a urcat cu masina pe el,deci daca era in viata Alin dupa impact, i-a luat si a doua sansa la viata. 4.Schimbarea directiei de mers, virajul, presupune asigurare fata-spate... Unde este aceasta asigurare a conducatoarei auto? 5. Fuga de la locul accidentului a conducatoarei auto. 6. Carenele de la motocicleta erau decat desprinse, nu sparte... Ce ziceati de viteza? Ref la cei care il acuza ca pilota VTR 1000, credeti ca daca era un scuter si il proiecta lateral, apoi se urca cu masina pe el, ar fi trait ALIN ?
×
×
  • Creează nouă...