Sari la conținut

Valy1

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007

Valy1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Valy1

    Accident Podul Grant

    Alb cu rosu era , insa nu cred ca era R6...parea ceva mic.
  2. Valy1

    Accident Podul Grant

    Acum cateva zeci de minute , politia era acolo pentru fluidizare , n-am putut sa opresc sa vad ce si cum. Nu era nici o ambulanta , deci banuiesc ca motociclistul a fost deja dus unde trebuie. Motorul destul de avariat , ceva de viteza , nu pot sa spun marca/numar pentru ca nu se vedea. Sens Crangasi - Turda. Netu-i de vina pentru atatea topicuri. Rog sa se stearga cele in plus.
  3. 2. Foarte bine , mergi prin jungla , sa nu te mai miri de ce "conservarii" injura de fiecare data cand vad ceva pe 2 roti pe strada. 3. Eu sincer l-as cauta pe om si l-as ajuta sa scape cat mai ieftin , nu merita atata bataie de cap pentru inconstientul cu r1. De fiecare data cand aud de un accident cum e cel prezentat pe topic , parca mi se mai ia o piatricica de pe inima. Sunt conservar , merg zilnic cu masina prin minunatul Bucuresti , si sper de fiecare data sa nu dau peste vreun zmeu care sa ma lase fara permis , si cu o gramada de belele pe cap. Prefer sincer sa-l calce un tir pe m**e . Decat sa planga mama.... Imi pare rau pentru ca era tanar , pentu familia lui , prieteni etc. , dar nu m-as considera vinovat nici macar 1% in cazul in care as fi conservarul implicat in acest accident. Si pentru faptul ca un om ca el m-ar putea face sa fiu vinovat dpdv legal pentru moartea lui , prefer sa si-o ia de la un stalp , nu sa ne intalnim noi. Anul asta am intalnit totusi in trafic motociclisti in adevaratul sens al cuvantului , care stiu sa multumeasca cand ii las sa treaca , care stiu sa interpreteze un semnal , sa se bage intr-o depasire cum trebuie nu "dintr-o bucata" , pentru ei toata stima.
  4. baiatul cu piciorul amputat (era aproape amputat de la fata locului) a pierdut cam mult sange , norocos ca a scapat cu viata.
  5. asa e..un sticker amarat o facea mai atenta..
  6. Valy1

    Accident Dn1

    Am trecut pe langa la vreo 3-4 minute cred , nu stiu multe detalii. Un motociclist a intrat intr-o dacie, viteza destul de mare dupa cum arata dacia , el era intins pe jos cred ca decedase , era intr-o balta de sange. Motociclistul era bine echipat din ce am vazut , moto neagra cred , casca la fel. Cred ca era la vreo 30 km de Bucuresti.
  7. Valy1

    Scuter Vs. ...

    De accidentul din Bucuresti intre un motor cu doi pusti de 18 respectiv 17 si un scuter ? 2 dintre ei au murit deja mi se pare. Acul motorului sa oprit la 140 km/h
×
×
  • Creează nouă...