Sari la conținut

Derek

Super Membru
  • Număr conținut

    628
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1 Aprilie 2009
  • Motocicleta
    GSR 600 K7
  • Numar Moto
    Patrat
  • Club
    Raynor's R(a)iders

Informații profil

  • Motociclete detinute
    GS 500 F 2005

Derek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Asa cum n-ai ce cauta calare pe bicicleta pe trecerea de pietoni...
  2. S-ar putea sa trec si eu, cu inca un prieten cu un GSR. Vineri la 19 in Piata Constitutiei ?
  3. @bodganst - daca va decideti si credeti ca ne sincronizam, nu m-ar deranja ceva companie. Chiar daca nu ne sincronizam pe tot drumul, poate macar o portiune. Exact la suportul ala ma uitam chiar azi, cred ca o sa il comand cat de curand. Gentile laterale arata exact ca astea, doar nu sunt LOUIS, sunt alt brand: http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/1857. Nu au nici un fel de suport aditional, doar se prind sub sa. N-am apucat sa vad cum se descurca cu GSR-ul, avand in vedere ca avem evacuarile sub sa. (le-am probat doar pe GS 500).
  4. Ca fost posesor de GS 500, i found this hilarious:
  5. @nervOptik - God Damn! Si ? Reactia aluia cu Golful ?
  6. @bmwio - merci pentru sfaturi, stiam de tura facuta de tine, foarte misto. Deacord cu ce zici tu despre rezervari, singura rezervare pe care as vrea sa o fac este cea din Drobeta Turnu Severin, in rest n-as vrea sa fiu constrans sa ajung undeva doar pentru ca am o rezervare. M-ar interesa in special sfaturi despre ce e frumos de vazut si n-ar trebui sa imi lipseasca la mine in materie de bagaje.
  7. Politia ? Pe cat posibil o sa incercam sa ne mentinem in limitele legii, deci sper sa nu am incidente cu nici un fel de law enforcement...
  8. Ne gandeam sa ne luam cazare in Drobeta, si sa plecam dimineata la 5-6 de acolo, deci cam la fel cu ce zici si tu.
  9. Nu pot sa zic ca sunt obisnuit cu turele lungi, dar nici nu este prima de acest gen. Am mai facut o tura prin romania de vreo 1500km acum vreun an. Oricum, in afara de partea cu serbia, care ar fi mai lunga si pe care as vrea sa o fa dintr-un foc daca se poate, restul vrea sa fie chill, undeva la max 350-400km pe zi, cu pauze.
  10. Asa cum zice si titlul, planuiesc sa fac un trip mai lung, cu plecare din Bucuresti, strabatut Serbia, petrecut cateva zile prin Muntenegru ca mai apoi sa vizitam o mare parte din coasta Croatiei. M-ar interesa sfaturi de la oamenii care au mai facut ture asa lungi. Totul se va desfasura pe parcursul a 13-14 zile, cu un Suzuki GSR 600 2007, cu pasager. Traseul este schitat in linii mari, pentru ca nu vrem sa fim constransi de timp sau de factori precum "trebuie sa trag tare ca sa ajung la cazarea de nu stiu unde". Ce stiu sigur este ca as vrea sa plec vineri, 24 August, din Bucuresti, pe la 16-17:00 dupa amiaza, cu destinatia Drobeta Turnu Severin, unde vom sta peste noapte. Dimineata la 5-6 vom trece spre Serbia, cu gandul de a o strabate intr-o singura zi, astfel incat sa fim seara in Muntenegru, ideal in Podgorica. Vom petrece vreo 2 zile in zona Parcului National Skadar, ca apoi sa coboram spre Budva, unde vom mai sta vreo 2-3 zile. Din Budva, vom merge spre Croatia, unde ne vom opri 1 zi in Dubrovnik si apoi pe unde ni se pare frumos pe coasta. Am auzit lucruri foarte bune despre Zavratnica. In total as vrea sa fie cam 5-6 zile in Muntenegru si 5-6 zile in Croatia. Ca si pregatiri: - Mobrei i-am facut o revizie in Martie 2013, incluzand furca, uleiuri, lichide, etc. urmand ca inainte de plecare sa mai fac o verificare - Bagajele le vom cara intr-un top case (pe care inca nu l-am luat, so feel free sa veniti cu sfaturi si aici) + 2 genti laterale textile + 1 tankbag - 1 x kit de pana - bujii de rezerva (just in case) - 2 x perne de gel de pe Louis pentru sa - 2 x costume de ploaie (just in case) - Asigurari de sanatate + RCA pentru Serbia, Muntenegru si Croatia - 1 x duct tape - 1 x bison epoxy metal - 1 x lanterna/frontala - 1 x spray de lant Pe langa astea, vreau sa mai iau un intercom ca sa pot sa ascult o muzica sau indicatiile GPS-ul. Pe post de GPS as vrea sa folosesc telefonul, un Samsung Galaxy S3, dar pentru asta v-a trebui sa instalez o priza si sa iau un mount de ghidon waterproof. Daca aveti idee de vreun mount bun pentru asta, please share. Pentru bagaje, am inteles ca se gasesc pungi speciale de bagaje care se videaza cu ajutorul unei pompe sau chiar cu un aspirator. Orice sfat este binevenit, de la traseu, locuri de vazut, locuri de evitat, lucruri de luat in bagaj, preturi la cazare, preturi la benzina. Orice informatie este binevenita.
  11. @kittyr - poti confirma ?
  12. Ducati ? Hell no! Nu, inainte am avut un GS 500. @others: nimeni cu topcase ?
  13. @ GoodKat - merci pentru aprecieri, colantul a fost ~100 de ron + montaj (60 de ron parca). Lucrezi la Ubisoft/Gameloft ? Nu-mi vine in minte nici un Razvan D., dar cunosc multa lume din firmele alea.
  14. Salut. Planuiesc un drum un pic mai lung cu GSR-ul (~3-3500 km) si ma gandeam sa imi iau un Top Case. Are cineva montat top case pe GSR ? N-am mai avut pana acum si habar n-am diferentele intre monolock, monokey, etc. Am vazut ca unele necesita gaurirea coditei si alte din astea. Orice sfat este apreciat.
  15. Aceeasi problema o aveam si eu, am dat relantiul mai sus un pic (1400-1500) si nu s-a mai intamplat. Oricum din cate am inteles, GSR-ul are ceva probleme cu relantiul, in sensul ca din cauza vibratiilor scade periodic si trebuie reglat. In alta ordine de idei, o scarita stanga pilot are cineva idee unde as putea sa gasesc ? Poate dezmembreaza careva sau este vreun coleg care si-a schimbat scaritele si le mai are pe cele originale...
×
×
  • Creează nouă...