Jump to content

bogdan192

Banned
 • Posts

  2,092
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Carnet moto din
  Ieri
 • Motocicleta
  Kymco Agility 50; Kawasaki ZZR
 • Numar Moto
  Am nevoie?

Recent Profile Visitors

2,455 profile views

bogdan192's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Dupa ce am loat fz6-le m-am dus cu el in orasul de bastina sa-l prezint parintilor (pretena am prezentat-o la un an dupa, motorul la o zi dupa, deci va faceti o idee). In fata blocului, o carmangerie. In fata carmangeriei, un nene. Ma pregateam sa o iau din loc spre autostrada. Vine omul la mine, salut salut. "-Cat prinde." "-Nush ca nu i-am dat capat." "-Da cat are pe bord". Il pornesc si il aprind. FZ6-le are bord digital. 299. Ramane omu' masca. GEGEEE! Cel mai tare a fost un coleg de la munca cu o observatie/intrebare "Ba stii ca te-am vazut pe drum spre casa pe autostrada?" "Da? De unde m-ai recunoscut?" "Era un grasan cu casca rosie pe o motocicleta albastra. Ori erai tu, ori un balon stratosferic."
 2. Omule, traiesti si esti intreg. Nu-ti lipseste o mana, un picior, nu esti paralizat. Esti interg si viu. Ai si o familie care te iubeste. Pain is temporary. Glory is eternal!
 3. Depinde cine-l spune. Eu inca mai rad la glumele Vacanta Mare, alea de pe casete. Aceleasi glume la care radeam si acum 20 de ani. Ce sa-i faci... niste tarani. Harlem shake ruleaza fin. Cui nu-i place e butthurt.
 4. Nu ma distrusule. Una e sa tai gaturi, alta e sa pui videoclipuri pe yutub. E o diferenta. Ca intre omucidere si pus videoclipuri pe yutub. Dumbass.
 5. CDI-ul si releul de incarcare ar fi bine sa le incerci si sa le testezi bine inainte sa dai banii pe ele. Pot avea hibe care se manifesta in sarcina sau in mers sau dupa ce se incalzesc/sunt supuse la socuri si iti petreci ma mine o iarna intreaga luand instalatia electrica la rand sa iti dai seama de la ce e.
 6. Aaa... duda... te referi la hartiuta aia pe care ti-o dau dupa ce-ti verifica seriile? Daca da, eu am dat o foie de 100 pentru ea.
 7. Ala e motor ciordit. Contact spart si TCI manarit sa mearga.
 8. E o diferenta intre obsedat sexual si frustrat sexual. Google it.
 9. @OP: felicitari. Ai luat teapa. De la un "prieten". Ti-as recomanda sa-l eviti pe viitor, daca acum n-ai boase sa te duci sa-i zici in fata ca a fost ori prost ori prost intentionat. @PerformanceSolutions: Omul e chitit sa se carpeasca, de aia si-a luat motor vechi cu bani putini. Nu vrea sa repare, vrea sa lege cu sarma, poate merge si asa. Nu-i mai da sfaturi ca oricum nu o sa le asculte. Cat despre tembelul cu "asa fac toate", omul e un frustrat sexual cu un grav complex de superioritate si posibil tulburare bipolara. Ignora-l, omul are nevoie de ajutor de specialitate, nu pe forum.
 10. Incearca pasii de mai sus cu busonul deschis.
 11. E relantiul cazut in baia de ulei. Asa face.
 12. @infopass: Verificat furca (trebuie servisata la 2-3 ani), presiune in pneuri, cablurile de ambreaj si acceleratie, schimbat antigelul daca e vechi, verificat bateria cu voltmetrul, lantul si pinioanele (preventiv), intins lantul (preventiv), pus benzina noua si asigurarea . Sper ca le-am acoperit pe toate.
×
×
 • Create New...