Jump to content

bogdan192

Banned
 • Posts

  2,092
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Carnet moto din
  Ieri
 • Motocicleta
  Kymco Agility 50; Kawasaki ZZR
 • Numar Moto
  Am nevoie?

Recent Profile Visitors

2,281 profile views

bogdan192's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Dupa ce am loat fz6-le m-am dus cu el in orasul de bastina sa-l prezint parintilor (pretena am prezentat-o la un an dupa, motorul la o zi dupa, deci va faceti o idee). In fata blocului, o carmangerie. In fata carmangeriei, un nene. Ma pregateam sa o iau din loc spre autostrada. Vine omul la mine, salut salut. "-Cat prinde." "-Nush ca nu i-am dat capat." "-Da cat are pe bord". Il pornesc si il aprind. FZ6-le are bord digital. 299. Ramane omu' masca. GEGEEE! Cel mai tare a fost un coleg de la munca cu o observatie/intrebare "Ba stii ca te-am vazut pe drum spre casa pe autostrada?" "Da? De unde m-ai recunoscut?" "Era un grasan cu casca rosie pe o motocicleta albastra. Ori erai tu, ori un balon stratosferic."
 2. Omule, traiesti si esti intreg. Nu-ti lipseste o mana, un picior, nu esti paralizat. Esti interg si viu. Ai si o familie care te iubeste. Pain is temporary. Glory is eternal!
 3. Depinde cine-l spune. Eu inca mai rad la glumele Vacanta Mare, alea de pe casete. Aceleasi glume la care radeam si acum 20 de ani. Ce sa-i faci... niste tarani. Harlem shake ruleaza fin. Cui nu-i place e butthurt.
 4. Stie careva pe unde se plimba ana? Nu de alta, dar ma pricep destul de bine sa latru.
 5. Nu ma distrusule. Una e sa tai gaturi, alta e sa pui videoclipuri pe yutub. E o diferenta. Ca intre omucidere si pus videoclipuri pe yutub. Dumbass.
 6. Ma poate-i are, de unde drac sa stiu eu ce e sub capota? Eu iti ziceam ca n-as da 600 de lei pe ea pentru ca specificatiile hardware sunt obsolete si la aia cu 250 si la aia cu 8. RAM-ul e vechi si putin, procul e slab pentru 600 RON (acum la banii aia iei un A9 dualcore nou cu 1GB RAM si GPS nou).
 7. CDI-ul si releul de incarcare ar fi bine sa le incerci si sa le testezi bine inainte sa dai banii pe ele. Pot avea hibe care se manifesta in sarcina sau in mers sau dupa ce se incalzesc/sunt supuse la socuri si iti petreci ma mine o iarna intreaga luand instalatia electrica la rand sa iti dai seama de la ce e.
 8. Aaa... duda... te referi la hartiuta aia pe care ti-o dau dupa ce-ti verifica seriile? Daca da, eu am dat o foie de 100 pentru ea.
 9. Ala e motor ciordit. Contact spart si TCI manarit sa mearga.
 10. Pe orice tableta cu USB OTG poti pune cata memorie extensibila vrei tu (un hard extern). Tot shpilul e sa fie cablul cu care-l legi de USB On The Go, as in sa poata fi alimentat prin USB. Dar daca faci asta, pierzi toata mobilitatea, practic te cari dupa tine cu un hard extern si o tableta + cablu. Tableta de care zice el ca are 256 GB, cred ca-i are pe un HDD normal, cu platane. ceea ce adauga la greutate si dimensiuni. In opinia mea o tableta tre sa fie usoara si subtire, cat un e-book preferabil. Personal n-as da 600 de lei pe o tableta cu HDD pe platane pentru ca scopul tabletei e sa fie frecata si hardurile cu platane au ciudata problema de a dezvolta baduri cand sunt frecate.
×
×
 • Create New...