Sari la conținut

roxana.

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2000

roxana.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. neah, nu asta ie baiul , , domnu "bagaj"?????? acu cred ca gasesc ceva resurse de agresivitate ) fa tu topic despre nimic esti mai mare
  2. nu mai zic nik, v-am stricat topicul sorry agresiva nu's, n'am.
  3. sincer, cred ca e un loc bun si asta , de exemplu eu : sambata "aniversam" trei luni de cand l am ingropat pe unchimiu, a intrat unu in el cu 150km/h alcoolemie 1.8 alt topic??/ cam depsre ce??
  4. n avem da utilizam tot out estem??? e de la culoare??? o vocsesc n'aveti suflet
  5. Sar'mana! "Ah, in sfarsit o masina al carei singur scop este sa intre in gipanuri conduse de cefe late sau de blonde proaste cu ochelari de soare care vorbesc la telefon, si de MATIZURI ROSII, si taxiuri care intorc pe dubla continua.... si, ultima ei actiune va fi dedicata papagalilor culesi dintre fostii gardieni publici care baga girofarul ca sa treaca pe rosu apoi opresc la shawormeria din colt blocand banda 1." da cu matizurile rosii ce aveti?? ha??? voi stiti cum e sa stai intr un matiz rosu si sa treaca in forta un motociclist pe langa tine???? stiti?? nu stiti, va zic io, nici macar nu ai un sa sari . io am glumit, sper sa nu dati foarte tare . Insanatosire grabnica colegului vostru! P.S. un ie petecerea??? io aduc matizul din dotare!
×
×
  • Creează nouă...