Sari la conținut

laurentiu.burca

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    None

laurentiu.burca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In care "caz al meu" s-au schimbat multe, fiule? Pentru ce sa ne fie rusine mie si prietenilor mei, ma, copile, ca sa nu folosec alt apelativ? Care detalii si care "n-ai chef sa discuti"? S-au umflat biscuitii pe tine, bag de seama. Ce sa fac, sa-ti dau intalnire, sa te caut, ai sa-mi povestesti ceva? Vrei sa-ti povestesc ceva? Te-astept cu explicatii.
  2. Care "suntem 3"? Pai tu de cand esti politist rutier? Asta-n loc de salut, pentru tine, stii tu de ce. Le-ai zis oamenilor astora ce varsta ai? Ma rog, celor care nu te cunosc, ca presupun ca sunt cativa care te cunosc, altii in afara de mine. Iar te vad dand sfaturi si erijandu-te-n tatal enciclopediilor si detinatorul adevarului suprem? Sper ca nu vei mai cita "rapoarte oficiale" ale politiei si-apoi sa ne spui ca ti-a furat cineva identitatea, cineva dintre multii tai dusmani. Sa fii cuminte si sa mananci tot!
  3. Multumesc! Am sa fac o foarte scurta trecere-n revista a celor intamplate cu service-ul si asiguratorul: service-ul mi-a facut un deviz estimativ initial de 37.100 si ceva de RON (!), in care erau trecute majoritatea pieselor cu exceptia motorului si-a cutiei. Asiguratorului i s-a facut rau instant si-a cerut o reconstatare. M-am dus la service sa eliminam din deviz piesele care puteau trai linistite cu o zgarietura infima pe ele. Printre piese: bascula, manete de ambreiaj si frana, jante fata si spate, suport scarite, scarite, parbriz, far, etc. Am ajuns cu devizul la 13.800 RON si-a fost acceptat. Conform service-ului la sfarsitul saptamanii asteia poate fi ridicata. Fiindc-am avut norocu' sa scap nevatamat din accident, voi fi de 100 de ori mai atent, mai paranoic, cum de altfel e obligatoriu sa fiu. Inteleg posturile celor ca "alnaibii" si "categoria a" si cred c-ar avea mai mult succes dac-ar utiliza alta abordare. Multa bafta va doresc! Asfalt uscat!
  4. Divagati si n-are sens. Nu cred ca v-ati strans aici sa va dovediti unu' altuia care-i mai destept, mai ironic, mai citit sau mai spiritual. Ma gandesc ca scopu' vostru aici e sa-i ajutati pe cei mai putin experimentati cu sfaturi utile, indicatii, samd. Si-asta daca se poate s-o faceti fara sa fiti "incisivi". Nu de alta da' exista riscu' sa va luati "sedinte" care s-ar putea sa nu va priasca. Hai s-o lasam asa si sa-ncercam sa ne-ajutam unii pe altii. Si-asta fara "(cuvant jignitor)", "(cuvant urat)" sau alte apelative care nu fac cinste nimanui. Mai ales ca nu va cunoasteti intre voi cu totii, deci nu va permiteti. Bafta!
  5. Stai linistit. M-am facut ca nu vad caracterizarea si urarea distinsului "alnaibii". Sunt obisnuit cu priceputii care le stiu pe toate... Sa trecem peste...
  6. Ntz. Pe partea dreapta erau parcate masini, si-asta nu mi-a permis sa-l vad iesind de pe strada. Mi-a aparut brusc, repet. Aveam maxim 6-7 metri pana-n el din momentu-n care-a iesit. Am apucat sa fanez putin, n-am bruscat frana... Si nu n-aveam mai mult decat am zis.
  7. Multumesc de griji si de urari! Sanatate va doresc si voua si sa n-aveti vreodata incidente! Cat despre RCA, luand in considerare ca e Omniasig, sper sa n-am necazuri cu ea. Daca voi avea, le voi pasa responsabilului accidentului, fiindca sincer n-am de gand sa platesc un leu din buzunar. Nici mare lucru nu-i de reparat la motor: de inlocuit carenele fata si spate, lateral stanga, crash paduri, oglinzile si semnalele fata si spate. Si ce-or mai descoperi mecanicii in service. Nu cred ca depaseste 2000 de EUR tot. Inc-o data multumesc de griji si de-ncurajari! Bafta multa! Multumesc de griji si de urari! Sanatate va doresc si voua si sa n-aveti vreodata incidente! Cat despre RCA, luand in considerare ca e Omniasig, sper sa n-am necazuri cu ea. Daca voi avea, le voi pasa responsabilului accidentului, fiindca sincer n-am de gand sa platesc un leu din buzunar. Nici mare lucru nu-i de reparat la motor: de inlocuit carenele fata si spate, lateral stanga, crash paduri, oglinzile si semnalele fata si spate. Si ce-or mai descoperi mecanicii in service. Nu cred ca depaseste 2000 de EUR tot. Inc-o data multumesc de griji si de-ncurajari! Bafta multa!
  8. Multumesc de griji si de urari! Sanatate va doresc si voua si sa n-aveti vreodata incidente! Cat despre RCA, luand in considerare ca e Omniasig, sper sa n-am necazuri cu ea. Daca voi avea, le voi pasa responsabilului accidentului, fiindca sincer n-am de gand sa platesc un leu din buzunar. Nici mare lucru nu-i de reparat la motor: de inlocuit carenele fata si spate, lateral stanga, crash paduri, oglinzile si semnalele fata si spate. Si ce-or mai descoperi mecanicii in service. Nu cred ca depaseste 2000 de EUR tot. Inc-o data multumesc de griji si de-ncurajari! Bafta multa!
  9. Multumesc de griji si de urari! Sanatate va doresc si voua si sa n-aveti vreodata incidente! Cat despre RCA, luand in considerare ca e Omniasig, sper sa n-am necazuri cu ea. Daca voi avea, le voi pasa responsabilului accidentului, fiindca sincer n-am de gand sa platesc un leu din buzunar. Nici mare lucru nu-i de reparat la motor: de inlocuit carenele fata si spate, lateral stanga, crash paduri, oglinzile si semnalele fata si spate. Si ce-or mai descoperi mecanicii in service. Nu cred ca depaseste 2000 de EUR tot. Inc-o data multumesc de griji si de-ncurajari! Bafta multa!
  10. E corect ce-ai zis mai sus. Eu sunt victima accidentului. Veneam dinspre Apusului, iar la Timonierului cu Iuliu Maniu, mi-a iesit brusc nenea asta in varsta, care printre altele, are categoriile A, B, C, D si E, fara sa se asigure. Ma uitam la figura lui, jur ca n-a-ntors capul nici macar o clipa catre stanga. Mai mult de-atat, dupa ce-a iesit de pe Timonierului, unde-avea cedeaza, a si oprit pe Iuliu Maniu, sa acorde prioritate pietnonilor. Numai ca nu erau pietoni pe trecere, semaforul fiind verde pentru autovehicule. N-aveam viteza, maxim 60, am apucat sa franez foarte putin, pana la 50, si l-am luat in plin. Nu l-am putut evita. Eram pe banda din mijloc... N-am patit nimic, cel putin asa zic aparatul radiologic si ecograful. Omului i-au suspendat permisul, cum de altfel era normal. Iar eu trebuie sa-mi repar motoru'... S-aveti succese si sa va feriti de necazuri, daca se poate! Bafta!
  11. Ai citit si tu stirea? E o gluma pe care-am facut-o cu cativa tovarasi. Ghici ce, o facem din nou si-n turu' 2. Sper sa anulam 100-2 de voturi. Revenind la Mihai, n-avem cu ce sa-l ajutam. Plangere penala nu poate fi facuta decat in conditiile in care a primit cel putin 10 zile de ingrijiri medicale. Se poate face in schimb plangere impotriva desfasurarii defectuoase a anchetei. Zic "defectuoasa" fiindca nu pot folosi "partinitoare". Pentru c-am putea ajunge la concluzii pripite cum ca unii dau spagi si altii primesc. Iar eu cred ca-n Romania nu se-ntampla asa ceva. Ce dracu'... Cat despre dovezile prezentate de "Nightwolf"... Hai s-o luam altfel: pot si eu sa demonstrez argumentat ca n-am scris niciunul din posturile mele. Argumentat tehnic. Dar nu mai conteaza nici asta. S-aveti succese!
  12. Un lucru va pot spune in cazul accidentului despre care teoretic se discuta aici. Se-mpute treaba, asa cum ne indica in primele posturi cineva care bineinteles ca nu era adevaratul "Nightwolf" (sac!), oamenii, nu stiu care dar as putea sa-i arat cu degetu, fac eforturi uriase sa-l scoata pe Mihai vinovat. E bine la noi in Romania...
  13. Salut, Vreau sa intelegi de la bun inceput ca nu intentionez sa te jignesc prin ce urmeaza sa zic. Ai idee ce inseamna "comunicat oficial"? Ce comunicat oficial putea fi facut in cazul unei anchete aflata in stare incipienta? Iti dau eu un exemplu: "Ancheta este in curs de desfasurare, urmand a se stabili cu exactitate circumstantele in care s-a produs accidentul si persoanele responsabile pentru producerea lui." Sau ma rog, ceva de genu'... Informatiile reproduse aici de "Nightwolf" nu fac parte din niciun comunicat oficial. Unde gasesc si eu comunicatul asta, daca e oficial, adica public? In alta ordine de idei, l-am intalnit azi pe "Nightwolf" la Udriste si-am avut o conversatie mai lunga. Se dezice de comentariile postate sub nick-ul lui si spune ca altcineva a scris utilizandu-i "numele". Probabil ca va intra sa lamureasca situatia. Conteaza mai putin daca-l cred sau nu.... Sunt convins insa ca n-am sa mai vad "comunicate oficiale" si citate din procese verbale. S-aveti bafta!
  14. Inainte de toate, da-mi voie sa remarc suficienta cu care-ti tratezi posturile si permite-mi sa fac o comparatie care in mod normal ar trebui sa te maguleasca, desi trebuie sa-ti explic, ca sa-ntelegi, ca-i doar o ironie: Mugur Isarescu mai are atitudinea asta cand ne vorbeste despre nivelul inflatiei si despre fluctuatiile leului vizavi de moneda europeana. In fine, probabil e prea mult pentru tine, fiindca sincer imi pari genu' de om care l-a citit pe Cartarescu si-si spune siesi ca e de departe cea mai culta si citita persoana din anturaj. Lucru care, in cazul tau, ar putea fi adevarat, doar lucrezi in Politie... Am sa trec si peste frustrarile tale adolescentine care te-au indemnat sa-ti alegi un nume de utilizator (nick) precum cel pe care-l ai, respectiv "Nightwolf"... Ai fi putut sa-ti alegi la fel de bine si "Baiatu' care deseneaza cu creta pe asfalt" sau "Neghinita ajuns barbat", sau de ce nu "Tablagiu' lunii". Nu stiu, zic si eu, sunt doar niste sugestii... Revenind la lucruri mai serioase, am sa specific de pe-acum ca am fost printre primele persoane ajunse la locul accidentului, in calitate de foarte bun prieten al motociclistului implicat in incident, pe care il cheama Mihai, apropo. Eram acolo si cand ai ajuns tu cu duba de Politie pe care-o conduceai, fiind convins ca esti doar sofer. Intre timp am conchis ca tu de fapt desenezi si cu creta pe asfalt. E intr-adevar ceva... Singurul motiv pentru care-am intrat sa postez aici (cu numele meu real, pustiule), este reactia de stupefactie pe care-am avut-o in urma citirii comentariilor tale. M-au anuntat niste prieteni motociclisti despre topicul cu pricina, dar mai ales despre comentariile tale. Lasand de-o parte faptul ca esti functionar al MIRA si cred ca n-ar trebui sa postezi tu "procese verbale", nu pot sa-nteleg cum de-ti permiti sa opinezi si sa faci acuzatii, lasand tuturor sa se-nteleaga ca nivelul tau de expertiza este garantul spuselor tale. Fiule, parerea mea despre tine nu merita mentionata aici, fiindca probabil te-ar deranja, desi crede-ma, ar exprima in mare parte fix ceea ce reprezinti, adica mai nimic. Ca sa te fac sa-ntelegi, fiindca ma-ndoiesc ca ce-ai citit sau ce crezi ca ai citit in viata ta iti ofera suficienta de care vorbeam mai sus, am sa-ti explic pe scurt cum stau lucrurile: Mihai venea dinspre Alexandria. (asta e punct. Fac propozitii scurte pentru tine, sa nu te pierzi). A intrat in intersectia V.Croitoru cu P-ta Rahova, pe culoarea verde. Sunt doi martori care pot confirma asta. (aveti numerele lor de telefon si numele lor, dar colegul tau a fost prea ocupat sa le ia si declaratii). Din sensul opus au intrat pe rosu, indreptandu-se catre stanga, doua masini. Un Audi si-o Skoda. Skoda era condusa de fata asta care era la fel de frumoasa pe cat esti tu de inteligent. Indreptandu-se catre stanga (sper ca-n mintea ta iti faci niste imagini, mai greu, dar sper ca ti le faci), i-au taiat calea lui Mihai, adica motociclistului. Care-a fost suficient de inspirat sa culce motocicleta si sa se-arunce de pe ea. Peste motocicleta a trecut fata asta, El Ciupacabra. Au oprit, ea si prietenul ei, un fel de Florin Salam de Berceni, numai ca mai urat, si-au sarit sa-l certe pe Mihai ca i-a avariat masina El Ciupacabrei. Adica mama tupeului. Florin Salam asta s-a adresat ulterior colegei postatorului nostru care deseneaza cu creta pe asfalt, la modul urmator: "Sper ca nu dureaza mult constatarea asta, ca ma grabesc!". Asta era deja tatal tupeului. Am facut un rezumat al celor intamplate. Cert e ca vroiam sa-ti atrag atentia, tie, Lupu' Noptilor Frustrate, ca te grabesti sa faci niste afirmatii ce se doresc a fi adevarul suprem, in calitate de angajat al MIRA, in conditiile in care d-abia azi dimineata (n.m.: Joi, 05.06.2008) prietenul meu ajunge la voi sa declare ce s-a petrecut acolo. Nu uita si de cei martori, care sincer mi-au produs o impresie mai mult decat placuta. Zic asta fiindca putini mai sunt cei care raman la fata locului hotarati sa faca dreptate. Mai ales in conditiile in care accidentul nu se soldase cu morti, slava Domnului. Mihai va face plangere penala impotriva celor doi, El Ciupacabra si Salam, si credeti-ma, bine-ar fi sa ne rugam ca soferi ca ei sa existe mai rar, sau sa existe in Congo, nu aici. Plangere iti va face si tie, te asigur de asta, si colegului tau care-a facut constatarea la locul accidentului. In incheiere, iti fac o recomandare gratuita: incearca sa vorbesti cand te-ntreaba cineva de sanatate si lasa deoparte atitudinea de Mecca. Nici macar rudele tale de la tara nu pot fi impresionate... Imi cer scuze pentru utilizatorii obisnuiti ai forumului care se simt deranjati de interventia mea. Toate cele bune! Cu consideratie, Laurentiu Burca
×
×
  • Creează nouă...