Sari la conținut

tzebogdan

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007

tzebogdan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Are cineva emailul de la Dafway Ducati Service?
  2. Salut. Am cumparat ieri o baterie Unibat, pe care am formatat-o cu un redresor de la Louis. Dupa mai multe ore, s-a aprins ledul verde care indica faptul ca bateria s-a incarcat, dar si unul portocaliu, care arata ca redresorul a initiat un proces de desulfurare. Am mai formatat o baterie, cu acelasi redresor, in urma cu cateva luni, si atunci s-a aprind doar ledul verde (baterie incarcata). O fi defect acumulatorul Unibat (in care caz o sa il schimb) sau sunt si cazuri cand incarcatorul face desulfurarea de la inceput? Multzam frumos pentru ajutor.
  3. Nu sunt, dar o sa fiu incepand de astazi. Multzam fain. » Post actualizat in 20 Mar 2015 05:19 Vad ca grupul Monster Lounge este inchis. Tre' sa fac vreun demers preliminar sa fiu acceptat? Am trimis oricum cerere si astept confirmare. Numele meu de utilizator FB este Bogdan Ioan.
  4. Multumesc. M-am uitat putin pe Youtube si tobele se vad si se aud bine. De asemenea, specificatiile sunt foarte Ok, iar pretul mult mai bun decat ce luasem eu in calcul. Le-ai vazut si auzit cumva pe viu si, daca da, care este evaluarea?
  5. Mulțumesc mult. si eu tot spre Akrapovic înclin, dar si Vance and Hines arată si se aud foarte bine. Ia capitolul look, mi se pare insa ca Zard Penta arată extraordinar pe 796 (in poze).
  6. Salutare. O rugaminte si din partea mea. As vrea niste finale pentru 796 care, in afara de look si sunet, sa ii creasca puterea motorului. Din documentarea facuta pana acum, parca Akrapovic ar produce mai multi cai in plus (5 pe la 4500 rpm), dar v-as ruga si pe voi sa ma ajutati cu alte informatii. Alte variante luate in calcul ar fi Zard Penta, Vance and Hines si, bineinteles, Termignoni. Multzam.
  7. salut. o rugaminte mare la cunoscatori: unde gasesc in bucuresti oferta de accesorii pentru 796ABS/2011? Si m-ar interesa un magazin/spatiu unde sa le pot eventual si vedea. In primul rand, am nevoie de semnalizatoare spate cu LED, dar as vrea sa vad si un parbriz mai marisor, o protectie motor (belly protection) si chiar niste terminignoane la un pret relativ rezonabil
  8. da...inteleg asadar ca deplasarea la mamaia nu e populara deloc. Sunt curios daca totusi merge careva acolo. plimbare placuta pe transalpina si asfalt uscat deci unde va intalniti miercuri si cand ca ma gandesc sa trec si eu daca nu apare nimic neprevazut
  9. mersi mult pentru ajutor si scuze pentru intarzierea cu care am raspuns Multzam fain pentru raspuns si scuze pt intarziere. si am gasit deja garaj salutare din nou...dupa vreo doua-trei saptamani de lipsa de pe forum. participa vreunul dintre voi la caravana Ducati de la mamaia, din 23 iunie? am primit mail de la Metrotehnica (ca si multi dintre voi, presupun), as vrea sa particip si ma asteptam ca subiectul sa fie putin mai popular pe aici. ori nu m-am uitat eu unde trebuie, ori e prea devreme, ori....altceva. oricum, intrebarea mea este: mai pleaca vreunul dintre voi sambata din Bucuresti catre Mamaia?
  10. salutare. in cadrul unei discutii din urma cu vreo 10 pagini, am inte;les ca ai avea niste tobe de 696 de vanzare. ti-as fi recunoscator daca mi-ai spune ce model sunt, la ce pret vrei sa le dai, daca ai si chip la ele si daca se potrivesc si pentru 796. multzam anticipat

  11. Salutare tuturor. Sunt fericitul posesor al unui Monster 796 din 2011 si m-ar interesa un set de tobe Termignoni pentru el la un pret mai rezonabil. Profit de ocazie sa va intreb daca aveti idee de vreun loc de parcare contra cost pentru motor in zona Sebastian si a intersectiei Caii Ferentari cu Calea Rahovei. Multzam fain si anticipat
  12. Dupa o documentare lunga si obositoare si un proces decizional cel putin contestabil, am ales doua finaliste (motociclete): BMW F800R si TRIUMPH STREET TRIPLE R. Ca sa ma hotarasc insa o data, vreau sa va intreb daca Triumph-ul se fabrica si cu ABS si daca isi pastreaza valoarea la fel ca BMW-ul. Cat despre performante si oferta de "fun", cred ca englezoaica bate de departe bavareza.
  13. Sunt din Bucuresti dar, momentan, nu sunt in tara....o sa revin definitiv pe la sfarsitul anului. In orice caz, mersi mult pentru oferta si poate te caut cand ajung printr-un weekend. Mesaj completat Multzam mult tuturor pentru ajutor. Dupa ce m-am mai documentat putin, am ajuns la o "lista scurta" in care au ramas doar BMW F800R si Yamaha FZ8, si s-a adaugat Ducatti Monster 796. Eu ma gandesc sa folosesc motorul mai mult pentru oras si, in sezonul cald, inclusiv pentru naveta la/de la munca, insa nu prea am idee cum s-ar potrivi Yamaha pentru asta. Si mai e ceva, care credeti ca ar fi mai confortabil pentru eventuale drumuri mai scurte in afara orasului? Mesaj completat Multzam mult tuturor pentru ajutor. Dupa ce m-am mai documentat putin, am ajuns la o "lista scurta" in care au ramas doar BMW F800R si Yamaha FZ8, si s-a adaugat Ducatti Monster 796. Eu ma gandesc sa folosesc motorul mai mult pentru oras si, in sezonul cald, inclusiv pentru naveta la/de la munca, insa nu prea am idee cum s-ar potrivi Yamaha pentru asta. Si mai e ceva, care credeti ca ar fi mai confortabil pentru eventuale drumuri mai scurte in afara orasului?
  14. Salutare! De vreo 4 ani deja, sunt fericitul posesor al unei motociclete Honda CBR 600 F2, pe care am ingrijit-o ca pe copilul meu si am investit in ea mai mult decat face si as putea sa recuperez vreodata , dar de care ma gandesc sa ma despart si sa imi cumpar un motor tot cu tenta sportiva, dar mai usor de manevrat si de utilizat in oras. Imi plac mult noile Fazer 800 si FZ 800 de la Yamaha si F 800 R-ul de la BMW, dar parca sunt putin cam prea scumpe...as putea totusi sa fac un efort si sa imi iau una, daca vreunul dintre voi reuseste totusi sa ma convinga . Deocamdata sunt in dilema si ma gandesc, in ordinea asta, la Honda CB 600 Hornet (nu stiu insa sigur daca se mai fabrica), Kawasaki Z750, Suzuki GSR 600 si chiar la Kawasaki ER6 N. Accept insa si alte sugestii si poate ma ajutati voi sa ma hotarasc. Multzam frumos!
  15. Am facut un drum de vreo 600 de km cu cbr-ul meu 600f2 din 93 si inca de la inceput, dupa prima suta, a inceput sa-mi faca probleme. Cand benzina din rezervor scade sub 5 litri (plinul e de 16), cand mi-e lumea mai draga, motorul nu mai vrea sa traga. Pur si simplu decelereaza pana cand se opreste. O alta chestie ciudata este ca la turatii foarte mari (peste 12000) decelereaza, de asemenea, automat. ce poate sa fie? Bujiile....sa fie infundat?
×
×
  • Creează nouă...