Sari la conținut

SirFaq

INACTIV
  • Număr conținut

    130
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    cz_andrei

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Baia Mare
  • Carnet moto din
    2003
  • Numar Moto
    MM 39 ADE
  • Club
    Free rider!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda TransAlp. Honda Hornet 2003 (my first love:P)

SirFaq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Rip! Multa putere familie sa poata trece peste aceasta nenorocire... Fratilor hai sa mergem mai cu cap prin oras va rog....ca ma crucesc ce vad zilnic..
  2. Unde se poate dona?? Va rog sa ma contactacti sa-mi ziceti. 0745 92 66 90. Andrei Speram sa se faca bine!
  3. GPS-ul e din ala pt motor, TomTom. si are tot plus i minus ca si priza. Si ma gandeam sa le leg pe baterie ambele. Intelegi cum ma refer? Si de consumatori nu ma intereseaza manere sau alte chestii. Doar un simplu incarcator de iphone.
  4. Hehe, buna asta cu salteaua Presupunem ca am si priza de 12 V, separat si un GPS:) se pot pune ambele in paralel? Mersi.
  5. Salut. O intrebare scurta pt cei care se pricep si ma pot ajuta. AM un 600 RR 2005 si vreau sa ii montez o priza de 12 V pt un drum mai lung. Acum intrebare e. Am cumparat priza de la motorteam, e simplu fara nici o siguranta, doar priza si ceva doua fire. Imi trebuie undeva o siguranta/rezistenta suplimentara de 5 10 A pe undeva pe circuit intre baterie si priza? Mersi anticipat de ajutor. O zi buna.
  6. Mersi mult pt sfaturi. Am sa le transmit mai departe mecanicului de la motor team sa vad ce solutie imi zice si el. O zi frumoasa si mare grija in trafic.
  7. Sunt foarte curios daca o sa functioneze....e aiurea ca ma tine cu motoreta in service de o sapt de cand caut rahatul ala de garnitura:(
  8. Salutare lume. Am o mica nedumerire. Vreau sa imi schimb ambreajul la un 600 rr din 2005. Am comandat tot kitul la motorteam deoarece dupa cum stiti sau nu honda "nu mai aduce" piese Problema mea e urmatoarea. Mecanicul de la motorteam imi zice ca ii trebuie o garnitura la capacul de ambreaj, garnitura pe care nu o gasesc nicaieri. Nu o gasesc nici la motorteam nici la kawamotors nicaieri, fapt ce ma dus la cartea tehnica sa vad si eu cum arata acea garnitura. Surpriza! in cartea tehnica nu este/nu apare nici o garnitura nici pe capacul din partea dreapta nici pe stanga. Oare e de ajuns sa folosesc doar silicon pt a sigila la loc capacul? Daca stie cineva ceva despre acest subiect va rog sa "sharuiti" Va multumesc anticipat! O zi buna.
  9. Leo îl cheamă pe biker. E mecanic la SRI. Pt cei cu "ridicatul" ATI vrea voi sa știți si puteți ce poate el când vine vb de mobre. Pt restu, e la spital... Așteaptă sa între in operație. Am sa revin cu noutati când aflu ceva. Numai bine!
  10. Vorbesti in totala necunostinta de cauza. Tipul imi e prieten bun si pt informatia ta "riderul asta care are dubla fractura de tibie si peroneu si inca alte chestii urate la piciorul stang" e instare sa ridice mobra..dar vorbesti si tu, ce sa faci altceva.... Sanatate Leo!!
  11. Si eu am patit-o...la iesire din benzinarie, dar nu am accelerat si am preferat sa imi capseze blugii decat sa dau peste el...si ghiciti ce ) mi-a capsat blugii in 2 locuri! Noroc cu cizmele inalte! Oricum...sa te faci bine si tu si de ce nu..si catelu Multa sanatate! Respect. P.S: la cum arata motorul aveai ceva viteza....cred ca te-ai speriat si la-i dat de pamant ca nu prea stiu rasa canina sa alerge cu 80-90 la ora sa te agate..
  12. 60 RON litrul. Am luat 3 dar au intrat in ea doar 2 jumatate! Nuj dc:))
  13. Hey people again. Dupa ce am citit cu atenție sfaturile de pe acest topic si nu numai(www.600rr.net) am ajuns la concluzia ca nu are absolut nici o treaba ce ulei bagi in ea atâta timp cât nu e ulei bunica de gatit Am ajunns vineri seara acasă am desfacut iar carenele de pe ea sa am acces la sistemul de racire (radiator+vas) si m-am apucat de munca! Am luat antigel de la UNITEd motors (motul factory line) si am schimbat tot lichidul din instalatie. De data asta am încercat sa o aerisesc calumea si am reuÂşit! Rezultate: 1) 104-106 max in oraÂş pe caldurile mari der tot. 2) pleci de la semafor sin in 25 m e la 90 Asa ca am ajunsla concluzia ca gresala care am facuto data trecută a fost nearisirea calumea a instalației! Asa ca oricine mai are probleme de genul (indiferent de motocicleta) sa citească ce au zis băieții pe acest topic si sa urmeZe pas cu pas instructiunile. Funcționează garantat:) p.s1 pe orice forum de specialitate scrie ca o carenata, vara , pe o temp ambientala de30+ sta intre 100-108 Celsius. ASA ca mă indoiesc ca altele stau in 90:) dar ce Âştiu eu p.s2 multumesc tuturor care am postat in scop constructiv si m-au ajutat sa-mi rezolv problema p.s3 sa-mi scuzati gramatica dar scriu de pe telefon un drum spre munca Va doresc o zii excelenta!!
  14. Mersi mult. Am sa vad rezultatele azi. Ajung acasa si ma pun pe treaba! Mersi de sfat! Tot respectul!
×
×
  • Creează nouă...