Sari la conținut

pirvanb

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sectorul 3
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki SV 650 S

pirvanb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Am si eu un Suzuki SV 650 S din 2005 si azi am avut probleme cu el. in primul rand tin sa precizez ca nu am apucat sa-i fac revizia de inceput de sezon si motorul a stat 3 luni, pana acum 5 zile cand am inceput sa circul cu el. azi, la plimbarea de dimineata s-a comportat normal, dar la pranz cand am vrut sa ies am avut o problema. l-am pornit, am plecat, iar dupa 500 m cand am intrat in decelerare s-a oprit. am incercat sa-l pornesc si nu mai mergea. am reusit totusi dar cu acceleratia. cum lasam acceleratia se oprea. scotea un sunet ciudat si mult fum(parca mergea numai intr-un piston) s-a mai oprit de cateva ori apoi a mers normal (am crezut a prins un gunoi sau ceva de genul). dupa cativa chilometri iar a facut aceleasi faze. aveti idee ce are? urmeaza sa-l duc in service dar pana atunci poate imi spuneti voi la ce sa ma astept. va multumesc anticipat!
  2. pirvanb

    Impact Cu Asfaltul.

    Daca spuneam ca am gasit-o in parcare faceau figuri cei de la asigurari si era mai complicat. si ca sa ma judec acum cu politaiul pt 100 ron si 3 puncte nu cred ca merita, la cat timp se pierde.
  3. pirvanb

    Impact Cu Asfaltul.

    Ai si u dreptatea ta, dar tocmai pt ca sunt incepator mi-am cumparat SV, are mai putini cai si este mai manevrabila. Eu recomand Sv-ul pt incepatori.
  4. Salut baiet! Marti am patit-o si eu... mergeam pe Calea Vacaresti si ma apropiat de intersectia de la Timpuri Noi, cand de la Agip a iesit unu in viteza si mi-a taiat calea... in ultimul moment am reusit sa franzez si sa-l evit pe fraier, dar cand mai aveam putin si ma opream am prins o portiune umeda si am alunecat, a trebuit sa-i dau drumu Motorului...eu am reusit sa pun piciorul jos si nu am decat o lovitura la genunchi, dar moto s-a dus putin taras pe asfalt si a iesit putin cam sifonat pe partea stanga. cel mai grav este ca mi s-a rupt schimbatorul de viteze si nu mai pot sa merg cu ea. Fraierul nu a oprit si nici nu am reusit sa-i iau numarul. Am fost sa-i fac constatarea (noroc ca am casco) si binenteles ca politaiul mi-a dat amenda si 3 puncte de penalizare, daca nu am avut martori mi-a scris pe procesul verbal ca "nu m-am asigurat , am pierdut controlul si am intrat in coliziune cu asfaltul din partea carosabila" imi pare rau ca nu am un scaner sa va arat. Am fost la Suzuki B&SMotors pe centura sa duc motorul si acolo alte probleme. Mi-au cerut 200 ron pentru constatare... am inceput sa rad, dar oamenii vb serios. si cand am vazut ca insista am sunat si eu pe cineva si am rezolvat problema. dar cu conditia sa nu ridic moto pana nu se incaseaza toti banii de la asigurator. Daca stiam ca este asa nu ma mai duceam pana pe centura... daca mai stiti voi service-uri Suzuki autorizate sa-mi spuneti si mie. Asa ca de acum pt nu stiu cat timp o sa merg cu masina, oricum la ce vreme este afara... mai bine asa.
  5. uleiul, lichidul de frana si placutele le verific mereu. dar la lichidul de racire nu se vede... am carene... cum fac? chiar ca nu stiu unde este vasul de expansiune... poate ma poti ajuta. multumesc!
  6. Salut! Am un Sv 650 S carenat si am auzit ca trebuie sa mai verific din cand in cand lichidul de racire. Unde trebuie sa ma uit? Multumesc!
  7. dar de unde sa stiu ce fel de leduri am eu la bord? desfac bordul sa vad?
  8. sall!!! caut un releu de incarcare pt un gsxr de 600 k2 ,,, da`mi un pm daca cunosti pe cineva ..ms frumos

  9. Salut! Eu lucrez in leasing si am contact permanent cu firmele de asigurari. E cam complicat, politistul are dreptate, e posibil sa nu -ti plateasca asigurarea, dar u trebuie sa insisti pt ca ai si declaratia de la politie in care soferul si-a recunoscut vina. Eu cu cei de la BCR Asigurari nu prea am lucrat dar am auzit ca sunt cam nesimtiti si nu prea platesc, mai ales unui motorist. Acum eu va dau un sfat, ce-a mai buna firma de asig este Omniasig, oamenii astia chiar platesc si nu fac nazuri. adevaru este ca la casco au fransizele cam mari. Despre problema ta, daca ai nevoie de ajutor da-mi un mesaj pe privat poate reusesc sa te ajut. Bafta!
  10. Salut baieti! Am si eu un Sv 650 S si vreau sa-i schimb ledurile de la bord, pt ca sunt culoarea aceea comuna portocaliu-galben. ma gandeam sa-mi pun albe-gri. ma poate ajuta cineva? sie cine unde pot sa fac asta? Va multumesc !
  11. Am auzit ca in Buzau am mai murit un motociclist, un tir a intors pe linie continua si motoristul a intrat in el. are cineva detalii? nu stiu sigur daca e adevarat de aceea va si intreb.
  12. Salutare! Am si eu un Suzuki SV650 S si as vrea sa-i fac ceva la toba, pt ca nu se aude deloc si chiar am probleme in trafic. Stie cineva ce as putea sa fac? nu prea am bani sa-mi cumpar una sport.... Astept sfaturile voastre, va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...