Sari la conținut

GingiuMingiu

Membru
  • Număr conținut

    245
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.piese-motociclete.com
  • Yahoo
    stefannedin

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Dr. Taberei
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    CBR 600 RR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Bandit 400 CBR F3 CBR F4i Sport

Vizitatori Recenți Profil

1.515 citiri profil

GingiuMingiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. referitor la EBC, nu stiu discurile dar sunt f impresionat de placutele lor de frana cele dublu sinter, in aceiasi nota cred ca merita banii. daca nu ma insel sunt usa made.
  2. @Alex nu vreau sa ma opreasca aiurea militia...il am legat cu soricei acum...solutiile provizorii sunt mereu definitive
  3. Salut. Vinde careva un suport de numar pt. 600 2005-06 ?
  4. Salut. caut si eu un suport nr + lampa nr pt R.A.R. cbr 600 rr 2005
  5. Salutari. Am si eu o intrebare si poate stie vreunul din voi ceva. Vreau sa cumpar un 600 RR replica repsol 2005 - mobra / proprietarul sunt in militari. cunoaste careva mobra ? bubuita sau intretinuta ? ms
  6. nu ai cum sa faci asa ceva .. pe nici o suma de bani
  7. sunteti constienti ca daca era soare ramaneau organizatorii fara bere ? chiar si cu ploaia n-am vazut atata lume la o intrunire... bafta
  8. multumesc pt lamurire. noroc cu voi ca va pricepeti altfel nu stiu ce ma faceam bafta si numai bine !!!
  9. salut vin si eu cu o intrebare rulmentii de la jug au semeringuri ? la un bandit de 400 am luat rulmentii de la SKF dar nu mai tin minte daca aveau si semering (ei sunt conici - asta daca ajuta la ceva)
  10. bilant 2008 cam 7ooo februarie - iulie - cbr F3 - fara plimbari prea lungi 10ooo sf iulie - 23 decembrie - cbr F4s - cam 90% din plimbarile descrise de Florin + bucuresti - intalnirea breaza (cazare cort) - brasov curtea de arges paduchiosu reloaded buc - campina - brebu +drumurile zilnice prin Buc 2009 asfalt uscat si fara incidente sa fim mai multi, NU mai putini !!! PS : sa ne bucuram de familie, de prieteni, de motocicleta, sa strangem cat mai multe amintiri din plimbari !
  11. poate va ajuta linku asta putin http://fight-machines.com/
  12. Un urs la farmacie: - 50 de prezervative va rog. Doi iepurasi in spatele lui isi dadeau coate si radeau de el. Ursu' se intoarce, se uita crunt la ei, se intoarce la farmacist si zice: - 52!
  13. Un barbat intra intr-un magazin. vanzatoarea il intreaba: - Ce doriti? - Nu va suparati, as vrea o cutie de vopsea verde, cea mai buna pe care o aveti. - Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema. Plateste omul, isi primeste vopseaua, apoi spune: - Nu va suparati, as vrea si pensula pentru vopsit, cea mai fina pe care o aveti. - Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema. Plateste omul, isi primeste pensula, apoi: - Nu va suparati, as vrea sa-mi vopsiti p**a in verde. - Cum sa ma supar? platiti si va vopsesc, nici o problema. Plateste omul, vanzatoarea i-o vopseste in verde, apoi da sa plece; vanzatoarea striga dupa el: - Nu va suparati, de ce ati vrut sa va vopsesc p**a in verde? - Pai... deseara am nunta si viitoarea mea sotie spune ca n-a vazut p**a in viata ei. Sa vedeti ce-i fac daca ma-ntreaba de ce-i verde!!! > Un tip la tutungerie cere un pachet de tigari, si primeste unul pe care scrie: "Tutunul cauzeaza impotenta". Cand vede textul, ii cere vanzatorului: > - Dati-mi-l mai bine pe cel cu cancer.
  14. bafta la vanzare ce te-ai hotarat sa-ti iei ?
×
×
  • Creează nouă...