Sari la conținut

MOTOTUBE

INACTIV
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MOTOTUBE

  1. era doar o gluma sa va mai destindeti nitel...dar vad ca esti pus pe razboi.
  2. ai dreptate! Ni se poate intampla tuturor chestia asta, a patit-o un prieten de al meu,insa cine dreq circula cu 50? mie mi se opreste motorul . Asta este..se mai intampla!
  3. http://www.mototube.ro/view/777/moto-sound/ clip video cu motoare turate de la festul bukowina din radauti!
  4. pai pe asta ma bazam..pe vizitarea celuilalt forum. Nu pot sa trec cu vederea luatul la misto in zeflemea!
  5. inept...ha?! dar de vorba lu' ursu' ai auzit? sau a inceput sa-ti placa? e bine ca nu ti se pare jignitor..iesean cu sufletul in Bukowina!'' si de ce esti asa de curios? la inmatriculare ma refer!
  6. bai melciu, iti multumim pentru ironia fina ce ai expus-o aici! adica suntem motociclisti de cacao sau ce?! daca tu intri in depasire cu un enduro si ala-ti face stanga in fata fara semnalizare...ce faci tu atunci(ala de ai avut instructor bun la scoala de soferi)??????daca toti italienii vin acum in concediu si-si cumpara permise...cu ce suntem noi motociclistii de vina? Sau poate esti si tu vreun posesor de ''audi''. Dar lasa ma sa fim noi moldoveni prosti si sa nu avem nici o treaba cu motoarele! Sa traiesti bai Melciule! Si chiar Codu' (victima accidentului) era ala care spunea tuturor:''las-o dracu' mai incet!'' ,nu era adeptul vitezei si atunci imprumutase o yamaha tenere de la un prieten el avand o honda cbr 600 ! Viteza nu avea, motor nervos nu calarea....deci melciule??????????ce legatura are instructorul de categoria A cu accidentul asta? De cand merg pe motor primul meu accident m-a mai temperat, pentru ca eu o tineam pe aia ca ''am prioritate dom'le'' si poate frica de atunci m-a pazit de multe alte accidente, insa..sant unii cu masina care chiar daca te vad asteapta sa lasi tu de la tine ei simtindu-se in siguranta si cu airbag-uri...asta e! De instructorii de categoria B ar trebui sa intrebi!
  7. http://forum.bulletsquadron.ro/index.php/topic,292.0.html Speram sa nu i se amputeze picioarele! Fi tare Codule!
  8. daca site`ul mototube iti apartine promit ca nu mai intru niciodata pe el ai un limbaj de copil crescut fara jucarii ... fara suparare ... dar lasati`o mai moale... RIP pentru amandoi .... pacat Deci ce am vrut sa spun prin randurile de mai sus: Nu se merge 2 metri cu motorul fara casca..pur si simplu am dat de inteles ca atunci a fost singura data cand nu a purtat-o! si da, siteul este al meu...chiar te rog sa nu mai intrii! Poate m-ai inteles gresit, ar trebui sa citesti topicul de la inceput!
  9. Asa este ma...mereu trebuie sa apara cate unul sau una care sa vorbeasca total in afara de subiect....sau sa se dea mare expert... Este ironic faptul ca Ciprian mereu purta echipamentul de protectie....investise o gramada de bani in el.....dar a plecat pana la un vecin...accidentul s-a petrecut la numai 500 de metri de casa , o data nu a luat casca si atunci l-a lovit ! Nu poti sa spui ca este prost! Nu-l cunosti! Unul dintre noi putea sa spuna lucrul acesta dar nu tu domnule Dragon Warrior, sau tu ...domnule Steve-o!
  10. ba...nu vreau sa ma cert cu tine...dar cum poti sa spui asa ceva? nu ai gresit niciodata? nu ai fost niciodata teribilist? nu ai mers niciodata fara casca? (nu incurajez mersul fara casca, dar in tinerete am mers si fara, nu eram atat de conservator ca acum) te pomeni ca mereu iti iei si armura si manusile si cizmele cand iesi cu motorul....sau poate ..pana mea...poate ai o bicicleta si te bagi in seama aici aiurea ca asa e cu forumurile astea...intra tot prostul si vomita impresii...de cand esti tu un judecator atat de suprem? deja i-ai pus stampila pe bilet lui Ciprian......poate ai sa cazi si o sa-ti intre gardul in coaste ca nu purtai armura! si uite cum poti sa mori tu ca un prost! mai gandeste nitel inainte sa vomiti pe forum.....si as fi vrut sa-mi spui in fata chestia asta....nici macar nu-l cunosteai.....da-te dracu' de judecator!
  11. P.S.: sincer nu-mi doresc sa pierzi trei prieteni intr-un timp atat de scurt....pur si simplu am simtit nevoia sa spun lumii despre ei! R.i.P.: Juni, Dan, Ciprian (11.05.2008 26.06.2008 26.06.2008)
  12. Azi...a murit si Dan ...si Ciprian....prea tineri....s-au luptat atata timp cu moartea...in coma..in acelasi spital si azi au plecat impreuna...o ciuma se aseaza peste Radauti!? http://forum.bulletsquadron.ro/index.php/topic,245.0.html http://forum.bulletsquadron.ro/index.php/topic,251.0.html
  13. Dan avea casca...doar ca nu o legase .........
  14. a murit dan... http://forum.bulletsquadron.ro/index.php/topic,251.30.html
  15. MOTOTUBE

    Echilibrare Roti

    gata baieti! puteti sa veniti la echilibrat roti! am inteles ca pretul este 25 de ron de roata...cred ca face toti banii!
  16. MOTOTUBE

    Bukowina Motor Club

    Vezi ca sant filme pe mototube bagate din it.
×
×
  • Creează nouă...