Sari la conținut

thebblack

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de thebblack

  1. 1. nu inteleg de ce ai cazut. 2. din prima zecime de secunda a filmuletului (eu ca sofer si motociclist in bucuresti) am zis "ala face dreapta". 3. ala nu schimba nici o banda. acolo sunt 2 benzi, dar el se misca doar pe banda lui. 4. tinand cont de 3 si de faptul ca tu il atingi dupa ce ai cazut, in cel mai bun caz nu va plati nimeni nimic, in cel mai rau, iti ia permisul si te pune sa ii repari masina. 5. sunt singurul care remarca ca incidentul s-a intamplat FIX in fata sectiei de politie?
  2. ai dreptate, nu prea ai de unde sa alegi de cele mai multe ori. dar in cazul bucuresti-ploiesti chiar ai posibilitatea asta . si stiu foarte bine ambele drumuri. il fac zilnic sau aproape. si oricat de enervanta ar fi autostrada (si pe mine ma enerveaza) este net superioara dn-ului. poate, doar poate, dn-ul are alea cateva succesiuni de viraje, dar chiar merita oboseala si stresul?
  3. cacava-ti pe el de dn1. autostrada nu va place. nu ma intelege gresit, ma bucur ca esti intreg, ca esti bine si iti doresc multa sanatate in continuare; dar sa maor daca inteleg ce trece prin capul celor care aleg dn1 in locul autostrazii. acolo nu intoarce nimeni peste linia dubla.
  4. thebblack

    Accident Medgidia

    si uite asa soselele din romania sunt cu 2 cocalari mai sigure.
  5. 1 nu ma intereseaza etnia. ala era tigan indiferent de culoare. 2 un mic aratator fluturat merge si pentru motorist. pe zona aia mergi cu ochii in 40. linia aia dubla e exact atat, o linie si intereseaza pe toti soferii exact cat orice alta linie din caietul puradelului. 3 sanatate si bafta in continuare.
  6. 1 evit baltile din viraj. iesirea de pe centura brasov spre rasnov/zarnesti. am ales trasa prin balta si fuge spatele. noroc cu cauciucurile noi si ca sv-ul a avut suficient cuplu sa traga mai tare in fata decat fugea roata in lateral. 2 depasirea coloanei... no no. intre praid si sovata m-am decis sa depasesc coloana. un ford focus break jigarit si cu gaini in "portbagaj" din fata mea ma vede, ne intelegem ca il las in fata. dupa 2 masini depasite un imbecil din coloana se decide nu sa iasa in depasire ci sa opreasca pe stanga. fordul intra in el si il invarte in parcare printe tigancile cu zmeura, eu cu frana inca trasa reusesc sa ma strecor (nu stiu cum exact) printre ford si autocarul care tinea coloana. 3 cunoaste drumul sau las-o moale. la intrarea in ciuc nu eram sigur daca e stanga sau dreapta in y respectiv. ma uitam dupa semne. coloana nu se uita, dar oprea sa cedeze trecerea. eh, noroc ca era drum si inainte. 4 noapte si ploaie, combinatia ideala. am vrut sa introc rondul de la obor, proaspat reamenajat. noapte, ploaie marunta de toamna. am vazut verdele, am vazut sinele, am vazut masina de politie. ce n-am vazut era bordura rasarita intre sina de tramvai si banda de circulatie. am luat-o mai mult decat diagonal si m-am trezit pe jos. pagube, blugii murdari si un surub de la carene... si asa aveam prea multe. 5 daca tu nu ii vezi, nici ei nu te vad. am incercat sa ma urc pe trotuar, pe la trecerea de pietoni, pe dupa duba scoasa jumate in drum (breteau de dreapta 13 septembrie/panduri). de pe trecerea de pietoni cobora o masina. eu pe jos, el cu motorul oprit. 6 chiar daca te vad, s-ar putea sa nu ii intereseze. spre iesirea din targoviste spre bucuresti. omul iese din omv, ma vede, ma aude, da din umeri si trece. PS sunt de acord ca exista 2 categorii de motociclisti, dar le impart un pic altfel. aia care au cazut si aia care nu recunosc.
  7. am zis eu undeva ca o ard legal ca o maicuta prin sate? da, sunt vinovat de incalcarea lmitei de viteza in multe situatii. insa din 2008 de cand am a-ul si 2011 de cand am b-ul nu mi-a facut politia semn decat o data si atunci am oprit. era vorba de o trecere de pietoni, si m-a lasat baiatul in pace pentru ca si el era de acord ca pietonul ala era imposibil de vazut. si mai fac o serie de nebunii, mai ales din masina. exista un motociclist in bucuresti care poate confirma ca scandalagiul care i-a taiat calea cu nesimtire nu a putut cobora din masina din cauza loganului meu. dar respectul pentru politie exista. imi face ala semn, opresc.
  8. politia ajunge sa inspire respect atunci cand dupa ce ii descopera pe sefii respectivi ii si leaga. si da, politia incepe sa inspire respect atunci cand prinde un amarat cu o capra de 125 fara permis si neinmatriculata (ba frate, stai ca nici asa nu se mai poate). iar cu boschetareala cu radarul prin tufis sunt 100% de acord. legea spune 50 kmh. vrei mai mult, mars pe circuit. sau asumati problema si plateste amenda.
  9. de abia aici ajungi la adevar. dar ia ghici tu cum ajunge politia sa inspire frica si sa impuna respect? facand din deget dobitocului? sau urmarindu-l pana ori il prinde (caz in care il si arde cu vreo 2 ani de bulau) ori da boul cu dibla seaca de caldaram? sau impuscandu-l atunci cand nu a oprit la semnal?
  10. in primul rand multumesc. decat cu creierul spalat si lucios de sa iiti faci mustata in el, mai bine minte creata ca a mea. in al doilea rand sunt de acord cu tine in ce priveste pietonii veri cu superman. in al treilea rand, tsunami propunea o anumita succesiune a evenimentelor, anume ca idiotul omoara pe cineva in fuga lui dementa. eu nu am facut decat sa zic ca in cazul respectiv as fi preferat ca politia sa il omoare pe el inainte sa omoare el pe cineva. sa inteleg ca tu ai prefera moartea unui om oarecare (starea de vina in ce priveste prajitura furata de dimineata din frigider o sa o ignor) de pe trotuar mortii unui infractor dovedit? sau cum moartea unui om nu este preferabila oricum ai da-o, hai sa zic doar sa il raneasca. insa sa il raneasca suficient de grav incat data viitoare cand se urca pe motor sa aiva permis valabil, motor inamtriculat si numai cand vede un politist sa se opreasca si sa intrebe cu ce poate ajuta. si asta asa, ca sa fiu si un pic patetic
  11. atunci da, as fi acuzat politia. as fi acuzat-o ca nu a impuscat maimuta inainte ca aceasta sa omoare oameni nevinovati.
×
×
  • Creează nouă...