Sari la conținut

dj.marten

Membru
  • Număr conținut

    177
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    corneanu_mihai@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Targu Jiu/ Voluntari
  • Carnet moto din
    05.2007
  • Motocicleta
    KAWASAKI ZR7 S
  • Numar Moto
    Fara sigla UE
  • Club
    not yet !

Informații profil

  • Motociclete detinute
    KAWASAKI ZR7 S
  • Interests
    CALATORII

Vizitatori Recenți Profil

1.283 citiri profil

dj.marten's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Azi am apucat sa mai intru si eu pe aici...O sa imi iau inima in dinti si o sa ma apuc odata sa va povestesc toata patania...deja au trecut doi ani si inca ma resimt ...m-am sifonat rau. De evitat pe cat posibil mersul seara / noaptea si dimineata devreme ! Cum zicea cineva " orele la care animalele sa duc sa bea apa, sau la culcus ". Pe intuneric se reduce drastic vizibilitatea, implicit viteza de reactiee.
  2. Offf visez la niste drumuri serpuite si un motor cu bagaje pe el...Inca mai am o coasta rupta din 7 !
  3. Deci... nu am avut nici un fel de asigurare ! Am avut noroc mare ca m-au dus intr-o clinica universitara de top din Riga ( ce am vazut in spitalul ala nu am vazut nicaieri - dotari si medici de top !!! ) Pentru 3 saptamani de spitalizare si 3 operatii ( embolizare de splina, pus mana rupta la loc cum trebuie si microchirurgie la deget - mi l-au facut perfect la loc ! ) am platit 1 200 euro ! Nu mai spun de RMN-uri, medicamente la greu, etc, etc... Da, ati citit bine ! Nu stiu de ce a costat doar atat, sigur este ceva care imi scapa aici. Pot sa va arat fara probleme factura, credeti-ma nu fac baza cu chestiile astea ! Cand am venit in tara, am stat internat in spitalul din Craiova cam doua luni si jumatate . la iesire, mi-au dat factura si m-au pus sa semnez o hartie conform careia accidentele si automutilarile nu se deconteaza de catre casa de asigurari de sanitate !! As fi semnat si pe mama, numai sa imi dea drumul din infectia aia de spital.
  4. Offf... intre timp am patit-o si eu urat de tot... Accident in Letonia - langa Riga - lovit/omorat un elan, noaptea! Nu aveam viteza dar...l-am vazut in 2 metri-fara reactie am ramas ! Splina rupta, 7 coaste rupte, mana rupta, deget rupt, nervi intinsi...Recuperare foarte grea, operatii...etc ... Motor distrus, echipament distrus, action cam distrus, casca lovita! 3 luni de stat prin spitale... M-am aruncat la prea multi km in ziua aia Riga-Tallinn si inapoi la Riga, m-a prins noaptea . Adica pe la 23 30 ca la ei la 20 00 e lumina ca ziua afara...Concluzia: nu e de mers noaptea... Cand am deschis topicul asta...nu stiam ca pot sa o patesc asa rau ! Aveti grija !
  5. Astazi am revenit acasa dupa aproape o luna de stat prin spitale. Pe 09.06 la 23 30 am lovit un elan pe drumul spre Riga( ma intorceam de la Tallinn). Am suferit o ruptura de splina, 7 coaste rupte, humerusul stang fracturat si un deget de la mana stanga rupt...Am fost operat in Riga la o clinica universitara de top, tija in humerus, microchirurgie la deget, embolizare de splina. Din fericire am reusit sa salvez splina... este inca functionala, merge spre bine. O sa revin cu povestirea si amanunte despre toata patania. RIDE SAFE !!!
  6. @ kappy666 - cred ca e prea devreme pentru mine in perioada aia...oricum bafta ! @ switch - cu Polonia sunt oarecum familiarizat, am fost de multe ori sa cumpar utilaje + import legume-sunt oameni ok, la locul lor ( au femei tare faine, unele...)...in rest- premiera bsoluta cu tarile baltice. Oricum o sa mergem in doi, adica eu o sa plec cu 2 zile mai devreme sa castig ceva timp-vreau de mult timp sa vizitez Auschwitz -ul, iar cu tovarasul meu o sa ma intalnesc ulterior pe undeva prin Polonia spre Ucraina. » Post actualizat in 26 May 2017 19:01 Daca mai este cineva interesat de tur asta - poate sa se hotarasca intr-o saptamana- sambata viitoare vreau sa plec - in prima instanta vizita in Budapesta, apoi Auschwits, Kracow, urmand ca luni 05.06 sa ma intalnesc cu tovarasul meu undeva in zona Lublin. Capatul de tura va fi la Talin, de acolo daca se inscrie cineva in tura asta, putem sa trecem cu ferry in Suedia, sau sa ne intoarcem inapoi pe alt traseu. Am inceput sa montez pe motocicleta cadrele metalice pentru bagaje.In curand o sa pun si un filmulet cu lucrurile pe care o sa le iau cu mine in bagaje . Asa arata Zambilica " fully loaded" : » Post actualizat in 01 Jun 2017 20:00 Maine intram in linie dreapta.Zambilica e pregatita de drum:uleiul si filtrul schimbat, furtunuri frana fata+spate schimbate, furca servisata-toate facute la baietii de la Rams 21 Otopeni adevarati pasionati si profesionisti...Recomand, in special pentru servisare de furci dar si pentru alte lucrari, unul dintre putinele service-uri " ca afara" pe care le-am vazut ! O sa incerc sa scriu pe cat posibil aici in timpul calatoriei, daca nu...la intoarcere. » Post actualizat in 02 Jun 2017 05:13 P.S. Nu, nu am contract de publicitate cu baietii de la Rams Motorsport, pur si simplu ii recomand ca service de incredere ! » Post actualizat in 04 Jun 2017 15:47 Ce faceti praduitorilor? Povestea continua pe facebook ! Dupa o noapte in Budapesta, de care nu m-as mai despartit, acum sunt in drum spre Auaschwitz. Puteti sa vedeti restul aici: https://www.facebook.com/corneanu.mihai77
  7. @KHK Asta-i doar preambulul...O sa continue cu poze si relatari din timpul turei si de dupa, asa ca ...o sa se transforme in ceva ce merge pus aici. » Post actualizat in 16 May 2017 19:28 Ha ! O sa fii surprins cat de putin iti trebuie sa faci o astfel de tura, o sa punem la final si bugetul.
  8. Mergi in Bucuresti/Otopeni la Rams 24
  9. Hello party people, long time no c...Ideea este ca incepand cu 04.06.2017 - timp de 12 zile si aprox. 5000 km, vrem sa plecam ( eu si tovarasul Catalin -userul Partizan de pe forum ) intr-o tura de primavara-vara...mai mult spre vara - prin: Ungaria, Polonia, Lituania, Latvia, Estonia si retur, sau, cu posibilitate de trecere/intoarcere prin Suedia, Danemarca, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria. In mare traseul ar fi: Debrecen-Kosice-Lublin-Bialystok-Vilnius-Riga ( de acolo vedem daca mergem sa trecem cu ferry in Suedia, sau ne intoarcem " pe partea cealalta" Ideea este ca in timp ce Catalin face dosarul cu obiective de vizitat de pe net ( avand mai mult timp liber) eu apelez la mila si bunavointa voastra, cei care ati trecut prin tarile sus amintite sa ne impartasiti si noua din experientele voastre, cam ce ar fi interesant de vizitat/obiective de nisa,pe care nu le gasesti neparat pe net...So, let it flow ! Destul cu achizitionarea de echipamente, gadgeturi, sisteme de comunicatie, a sosit timpul sa le dam cailor jar din tava si de " extreme survival" - ma stiti - cazare doar la cort si locuri cat mai pustii, mancat " din traista" samd... P.S. I-am spus "Phase A" pentru ca pentru " phase B " eu intentionez sa fac anul asta cat mai mult din Alpi - dar astai-i un proiect separat ( care vreti sa mergeti incolo - please let me know )
  10. Blessed by God... cum imi place mie s zic! Am stat ceva timp in Grecia, chiar si perioade de cate 3 luni... Daca ar munci mai mult, la cum ii ajuta clima, ar putea fi nr. 1 in agricultura!
  11. Pot sa confirm ca Rams sun tatici in servisare de furci ( si altele). Daca bagi putin nasul in atelierul lor iti dai seama ca baietii stiu joaca.Contact: RAMS MOTORSPORT 0733337267-ALEX, RECEPTIE SERVICE
  12. Ha ha ha. Cat ai mers cel mai mult (km) intr-o zi? Daca o sa mergi 750 km intr-o zi...garantat urmatoarea zi o vei sta ! Poate si ce-a de-a treia ! Calculele matematice nu se potrivesc cu realitatea din teren ! Chiar daca ai merge 750 km / zi oricum nu vei mai avea timp pentru absolut nimic altceva ! Deci... eu zic sa te mai gandesti...Am mers cel mai mul 870 km intr-o zi si umatoarele doua...m-a durut in c..r de motociclit... Chiar daca mergi 450 km intr-o zi si sa zicem ca vrei sa intarzii cateva ore sa mai vizitezi ceva sau intr-una din zile te simti rau si nu esti apt sa calaresti-sari automat din schema!Pana pleci fa un exercitiu intr-un week-end: mergi 700 km /into zi, in urmatoarea mai mergi 700. Apoi mergi ( probabil) si revizuieste-ti planul...
  13. Sunt informatiile gps care pot fi editate cu programul action cam-ului. Ma refer la Sony hdr 200 v (camera), in speta la "Play memories home" ( programul de editare) Partea misto la camera asta, pe langa faptul ca are gps si se poate conecta wireless,este ca poti sa o iei la pachet cu o telecomanda care se poate prinde pe mana si de pe care poti sa pornesti sau sa opresti inregistrarea foarte usor, din mers. Telecomanda vine cu un display care se conecteaza wireless cu camera si pe care poti vedea in timp real ce filmezi, fiind foarte folositoare pentru reglarea imaginii. Cu ajutorul softului printre altele, poti vedea in Google maps locul unde te aflai cand ai facut o anumita filmare sau poza O alta action cam foarte misto mi se pare Garmin Viber Elite care iti afiseaza pe display printre altele si coordonatele gps din locul unde este facuta filmarea.
×
×
  • Creează nouă...