Sari la conținut

AdrianChirila

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AdrianChirila

  1. Nu as dori sa redeschid topicul dar, ghiciti ce ... Nici pana acum nu am vazut inca casca...
  2. Imi place de voi, 2 pareri complet diferite, exact conflictul meu hai sa va zic un pic mai in detaliu atinci sa intelegeti, eu l-am contactat in urma unor anuntuir de pe un grup de fb unde am vazut ca a mai facut un job doua la careva, am vorbit cu tipul parea chair de treaba m-am vazut cu el live sa-i dau casca, stii cum e cand incerci sa fii civilizat prima oara ar fi cazul sa faci tu pasul. practic nu am nimic de la el ca era la mica intelegere. Ce am dedus de unde sta e din ce i-am scanat contul de fb anul trecut "pentru orice eventualitate", in schimb mai am arhiva de ce am vorbit cu el prin mesaje si pe FB desi acolo e trecut acuma ca si "Facebook User" Si deaia vroiam sa mai prind niste detalii despre el daca puteti intreba mai departe ca nu stiu daca are politia ce sa-i faca din cate informatii am si nu vreau sa apelez la pilele lui taicameu pentru atata treaba... deaia vorbesc cu voi. Crede-ma ca imi vine sa desenez cu el pe jos si sunt sanse sa ma scap cand il vad, si in caz ca nu gasesc informatii, cine are chef de o plimbare gen detectiv pe motoare pana in nasaud odata ce se incalzeste sa-i gasim casa si dupa mergem la o bere si poate revenim prin maramures, ca sa fie o plimbare totusi productiva si pentru restul lumii (mi-am amintit ca taicasau e cunoscut ca si mecanic pe acolo)
  3. Buna comunitate, Am intampinat o inconvenienta care a atins cote maxime de nesimtire. Anul trecut undeva pe la pasti am vazut un post pe un grup de-al nostru de FB ca un baiat pe nume Mihai Pop vopseste in timpul liber si din cate am vazut si destul de bine, l-am contactat intreband daca poate sa imi vopseasca si mie o casca Masei Skull care a venit negru mat(cand o comandasem alb mat) in alb mat, ca aparent iesea mai ieftin si cu mai multe batai de cap decat sa o trimit inapoi... sau asa credeam. Long story short omul mi-o tot da inapoi de atunci, ultima poza trimisa de el a fost in Octombrie cand i-am zis ca "imi promite de la pasti ca mi-o face alb mat si mi-o trimite acuam da-o si asa" si el a zis nu ca mi-o face mata si mi-o da... Eu am zis ca sunt baiat gigel si cum tot eram plecat am zis ca il recontactez cand stau mai mult timp linistit prin cluj sa ma ocup de asta. Acuma cand l-am contactat din nou mi-a dat Block pe FB si va dati seama ca nici la telefon nu mai e de gasit. Ma ajutati sa intru in contact cu el ca sa imi recuperez casca? In principiu as vrea inca sa ma comport domneste dar cred ca nu am cu cine asa ca asta e alta poveste. Omul mi se pare un nesimtit avand in vedere ca am si avut rabdare cu tampeniile lui dar cand intri in hora ... ar fi bine sa o si termini nu? Bottom line: imi vreau casca inapoi Din cate stiu de el baiatul, Mihai Pop e din Nasaud, zona Lusca, a lucrat pe langa Bistrita la o vopsitorie si este student in Cluj la UT(cred). Conduce un speed vopsit tot de el verde cu albastru perlat (cred ca e Kawasaki). Va multumesc! P.S. am atasat poza primita de la el in Oct. cu casca.
  4. AdrianChirila

    Dau Spre Donatie!

    imi zici te rog marca si modelul, mersi
  5. la eBay mam gandit si eu si am un prieten din austria care mai vine din cand in cand in romania. dar faza nasoala e ca fiecare piesea costa 17euro transportul pana in austria deci nu e prea fain......
  6. Stiu la ce va referiti deaceea incerc sa gasesc piese originale ca sa o pun inapoi la punct, dar pana acuma nu am avut noroc decat in strainatate si inca nu am cu cine sa aduc de acolo. Poate stiti pe cineva in tara care are piese pentru ea.......
  7. Nu stiu cine a Modifica-o asa DAR piesele de pe ea sunt originale Honda, mai putin bordul pe care vreau neaparat sa il schimb. Daca se vede pe poze nu are semnalizatoare, deloc, desi are toate cablurile trase si ascunse sub sa. Initial vreau sa pun pe ea de ce are nevoie ca sa o pot inmatricula(sistemul de semnalizare) si cum am scris si in celalalat topic bordul pe care il vreau neaparat, o oglinda, un capac pe dreapta( peste baterie) si bineinteles curatata si pusa la punct. pe moment ma chinui sa gasesc piesele respective la un pret totusi acceptabil ca ce am gasit peste hotare e cam mult si eu nu am prea multi bani pe moment dar vreau neaparat sa o fac demna de sosea.
  8. Salut baieti, vreau sa restaurez o Honda CB 400 F pe care am cumparat-o recent. Din punct de vedere tehnoc merge ca unsa, nu a fost pornita de 10 ani si dupa ce i-am pus baterie noua a pornit la buton instant. acuma am dus-o la un prieten care se pricepe la motoare( are si el un CB 500 din 85') care verifica instalatia electrica. motocicleta a fost usor modificata si as avea nevoie de niste piese preferabil originale pentru ea. Am un Topic la "Cumparari" cu ce mi-ar trebui. Aruncati va rog o privire pe acolo? poate me puteti ajuta. mersi apropo aici sunt niste poze cu motocicleta inainte sa fie curatata de micile pete de rugina si lustruita, dupa ce o pun la punct si o fac sa straluceasca mai pun niste poze daca va intereseaza Mersi mult P.S. am acte Originale din 1977!!!
×
×
  • Creează nouă...